Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 20. 12. 2006 15:25

Paare já jsem bohužel student a tak pro mě každý měsíc nakupování her nepřipadá v úvahu jako u tebe...ano chodím i na brigádu ale stejně mi to tolik nevynáší a vůbec život není jen o hrách takže peníze třeba investovat i do jiné zábavy

rodiere já už ti to tady psal asi 2x at si mě přidáš ale tak nic...o té opeře to už tady někdo psal o stránku napřed

Smoku proč by jako AAA tituly nemohly stát 1200???TO se ti zdá málo jo?

Fakt některé nechápu proč tady pořád řeší xbox360 vs. Wii
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majklbig 20. 12. 2006 15:29

Peter S. Kenedy píše:Paare já jsem bohužel student a tak pro mě každý měsíc nakupování her nepřipadá v úvahu jako u tebe...ano chodím i na brigádu ale stejně mi to tolik nevynáší a vůbec život není jen o hrách takže peníze třeba investovat i do jiné zábavy
e/quote]

No právě je to o prioritách...já sem si třeba až na 2 vyjímky (FF7 a 8 ) nikdy nekoupil hru za plnou cenu, vždycky počkám až bude slevněná nebo nějaký zachovalý bazrový kousek. Takže hry nakupuju za ceny v řádech stokorun a to se už dá. Třeba ačkoiv mě God of war hodně lákal tak sem si radši 10 měsíců počkal a měl sem ho za 1/3 cenu, nemusím mít hru hned jak vyjde.
Naposledy upravil Majklbig dne 20. 12. 2006 15:41, celkově upraveno 1
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Smoke 20. 12. 2006 15:41

Peter S. Kenedy píše:Paare já jsem bohužel student a tak pro mě každý měsíc nakupování her nepřipadá v úvahu jako u tebe...ano chodím i na brigádu ale stejně mi to tolik nevynáší a vůbec život není jen o hrách takže peníze třeba investovat i do jiné zábavy

rodiere já už ti to tady psal asi 2x at si mě přidáš ale tak nic...o té opeře to už tady někdo psal o stránku napřed

Fakt některé nechápu proč tady pořád řeší xbox360 vs. Wii /quote]

Jo zdá se mi to málo...Možná tak titul po nějaké době, co tady bude delší dobu....
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod Paar 20. 12. 2006 16:12

Fakt některé nechápu proč tady pořád řeší xbox360 vs. Wii /quote]

pokud zivot neni jen o hrach, nehrej. to jsou porad spatne vymluvy. chces si hrat? pracuj (brigadnic), na pirateni neni zadna vymluva, promin.

jinak zamykam toto tema, pokracujte zde, diky.

http://forum.doupe.cz/viewtopic.php?t=4456
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Předchozí stránka