Vzhledem k tomu, že jsme na Doupě.cz začali trochu víc recenzovat deskové hry, rádi bychom znali váš názor na tento typ her. Hrajete výhradně jen na PC, nebo si občas sednete s přáteli ke stolu obloženému občerstvením, oprášíte krabici a pustíte se do nějaké té deskovky? Pokud ano, jaké jsou vaše nejoblíbenější?
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
šachy, ale protože nemám moc přátel co by věděli jak táhnout koněm a protože sám v nich moc neexceluji, tak hraji na konzlích.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Hrávali jsme šachy, dnes už mě nějak nelákají. A víceméně se žádné deskové hře nebráním, ale snad už příště dodržím zásadu: "nehraj nic s kostkou", protože to vždycky skončí tak, že jsem maximálně nas****j.
Je to pěkný...máš známé co hrajou deskovky?.. Hledal sem cosik ohledně těch her http://www.svet-her.cz/ Jako věci pěkný no..aj bych zahrál.Co hraju občas jsou Monopoly
Člověče, nezlob se. Ale už je to dávno. Klidně bych si to zahrál online, ve čtyřech lidech, ale žádné virtuální házení kostkou, hezky skutečnou s web kamerou.
já si občas zahraju s rodinou... člověče, šachy, scrabble nebo activity... a samozřejmě karetní hry... baví mě to...
Cože ?!? no tak to je fascinující... It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary... Hypotetical high five...................................... NICE!!
Když neberu klasiky jako Člověče, Dostihy atp, tak třeba Fantom staré prahy (výborná nedoceněná věc), Lovci pokladů, Putování po vlasti, z novějších Mechwarrior, Česko, Carcassonne, FlaOut...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji! PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek píše:tak třeba Fantom staré prahy (výborná nedoceněná věc)
No ty jo, to jsem kdysi hrával, to byla dobrá věc - stálo by možná za to najít to a někam vzít. Jinak osobně deskovky moc nestíhám, ale líbí se mi Carcassonne, hodně mě zaujal Pandemic a správný úlet je s Age of Empires (když člověk zvolí správnou taktiku ).
David Sláma, editor časopisu Computer Failure is not an option. | Ignorantia iuris non presumitur nec toleratur.