Dobrý den,
je zde někdo, kdo hrál v letech 2007-2009 levné staré závodní hry? Hledám svoji nejoblíbenější hru z dětství a zatím bez výsledku.
Pamatuji si ji skoro do detailů, ale její název se mi z hlavy nenávratně vytratil. Závodní dráhy se nacházely ve vzduchu (přesněji v oblacích; byla vidět pouze obloha ze všech stran, žádná zeleň či vzdálená země) a byly poměrně úzké (přesto se na ni vešly vedle sebe čtyři auta) a jezdilo se s malými autíčky (podobné autům ,,t bird") bez řidiče. V každém závodu byly 3-4 auta (dalo se nimi i skákat přes krátké překážky). Člověk si mohl přebarvit kapotu, disky, světla i přední sklo podle libosti.
Cílem hry nebylo pouze dojet první ale také narážet, vystrkovat a shodit ostatní hráče mimo dráhu. Při shození se autíčko pod úrovní dráhy rozprsklo a pár sekund trvalo, než bylo opět na dráze. Hráč tedy ztratil drahocené sekundy. Projíždělo se kontrolními body a také se sbíraly speciální barevné kameny, které umožňovaly jet rychleji, střílet raketky po ostatních autech atd. Vzpomínám si, že se i na dráhách nacházely různé překážky např. těžké krabice a koule, které se musely při prvním kole odstrčit, aby se dalo projíždět. Samozřejmě nechyběly i vyjíždějící objekty, které znemožňovaly rychlé projetí daného úseku. Byly tam i speciální dráhy, kde kupříkladu chyběl kus silnice a člověk jej musel přeskočit, aby se dostal ke kontrolnímu bodu, který mu otevřel zbytek dráhy. Či se jezdilo po kluzkém a zpomalovacím povrchu.
Odhaduji její vydání na 2004 - 2006. Ale nedivila bych se, kdyby byla ještě více stará. Také si pamatuji, že se snad i daly vytvářet vlastní dráhy. V těchto dvou věcech si ale nejsem jistá. Tehdy mi bylo jedno, kdy hra vyšla, kdo ji vytvořil či jak se jmenuje. Hlavně, že jsem měla co hrát.
Dokázal by prosím někdo nahodit nějaký nápad? Byla bych za jakýkoliv název ráda či nápad. Chtěla bych si tuto hru znovu zahrát.
Děkuji za jakoukoliv odpověď.
P.S. Na Google obrázcích jsem již bezvýsledně hledala. Zadala jsem heslo ,,sky driving car games", ale nikde tam nebyla.