kurcatovium píše:kuaaa... už to tam asi je, když jim to shodilo server...
SCobra: kacíři! /quote]
Nebo možná už tam nikdy nic nebude
Jo jo
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
jinak délka teaseru by měla být cca dvě a půl minuty, což de
edit: no, tak začíná to klasickou ESRB tabulkou, která pak podle všeho mizí v takovým tom rušivým retro stylu (zrní televize) a to je vše co sem zatím stáhl
edit2: je to pěkně retro, jupí, jak výbojka nebo co to je tak hudba
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
mám takovej pocit, že v průběhu těch xx dnů co odstartovali tu teaser-mánii, jenom četli z fóra to, co tam lidé chtějí vidět.. a naskládali to dohromady (zničené město, retro hudba, power armor, "war, war never changes"..), asi tak
Ale navnadilo to, o tom žádná..
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Velice pěkný trailer, má správnou atmosféru. Modlím se aby to nakonec byla opravdu dobrá hra...
Ah, we are all heroes: You and Boo and I... Hamsters and rangers everywhere REJOICE!!!
What can change the nature of a man?
Nedávejte vědcům páčidla !!!