Mimochodem, z toho uplně prvního kdosi dokonale vydedukoval několikrát hlášku: "Oblivion with Guns"

probrouzdejte ofik forum, je to tam někde, bohužel jsem "Latino-American long-haired search dancing lama"
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Peter S. Kenedy píše:ZA 20 dní teaser..tak to jsem zvědav...a ta hudba na té stránce je taky suprovár/quote]
kurcatovium píše:Peter S. Kenedy píše:ZA 20 dní teaser..tak to jsem zvědav...a ta hudba na té stránce je taky suprovár/quote]
ta hudba je příšerná...![]()
je to jakási variace na Oblbion, dle mého soukromého mínění přesněji: pi]Jeremy Soule Ambient Epic theme #1754[/i]
PS: na kokosy mi nešahejte!!!>/quote]
Peter S. Kenedy píše:Na konzole je nějaký fallout jenže prý moc nemám s falloutem na PC moc společného
Na NDS by to bodloo/quote]
SCobra píše:kurcatovium píše:Peter S. Kenedy píše:ZA 20 dní teaser..tak to jsem zvědav...a ta hudba na té stránce je taky suprovár/quote]
ta hudba je příšerná...![]()
je to jakási variace na Oblbion, dle mého soukromého mínění přesněji: pi]Jeremy Soule Ambient Epic theme #1754[/i]
PS: na kokosy mi nešahejte!!!>/quote]
Však Fallout 3 bude variace na Oblivion>/quote]
kurcatovium píše:Stále ve skrytu duše doufám, že to nebude "Oblivion with Guns"..."/quote]
Sirnis píše:no uvidíme jak to dopadne
snad to aspon pro fanoušky původního fallouta bude hratelnée/quote]Sirnis píše:to jo
uvidíme snad po prvních ukázkách ze hry jak to na nás bude působit
jestli se tady na diskuzi objeví převážně fuj, hrůza, hnus nebo super, to bude vostrý apod.v/quote]Sirnis píše:no uvidíme jak to nakonec bude vypadat v reálul/quote]
davee píše:To bylo jen takove rypnuti. Kazdopadne 13 dni do traileru!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků