3.5 2007 - Fallout 3

Moderovaná diskuse o novinkách ze světa her a jejich vývoje

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Tesite se na Fallout 3
ano 36 %  65%  [ 36 ]
ne 14 %  25%  [ 14 ]
Fallout neznam 5 %  9%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 55

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 10. 5. 2007 17:31

jezek píše:No dobře,ale koho bude dneska zajímat souboj na tahy.Pro mainstrem to určitě lákavé nebude,bohužel :?s/quote]

No ja osobne si nejaky Fallout bez souboju na tahy proste neumim predstavit, ale aby nekdo pochopil co rikam, je nutne dohrat ty stare Fallouty.. Ale jak uz jsem napsal vyse, dnesni konzolove masy by u zastavene hry zacli obhlizet skrinku jestli neni pokazena.
Naposledy upravil _DAVE_ dne 10. 5. 2007 18:20, celkově upraveno 1
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod davee 10. 5. 2007 17:38

No konzolove... Ono to plati i u pocitacu. Proste dnes jsou hry celkove jednodussi a neplati to jen u konzoli, ale u kazde platformy.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majorus 10. 5. 2007 17:49

Já bych byl tak rád, kdyby ta hra byla na tahy a izometerická a měla SPECIAL :(
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod jezek 10. 5. 2007 18:13

_DAVE_ píše:
jezek píše:No dobře,ale koho bude dneska zajímat souboj na tahy.Pro mainstrem to určitě lákavé nebude,bohužel :?s/quote]

No ja osobne si nejaky Fallout bez souboju na tahy proste neumim predstavit, ale nekdo pochopil co rikam, je nutne dohrat ty stare Fallouty.. Ale jak uz jsem napsal vyse, dnesni konzolove masy by u zastavene hry zacli obhlizet skrinku jestli neni pokazena.

No jasně,to chápu,ale víceméně se motáme pořád dokola stejného problému,kdo si (z -náctiletých) jen tak pro atmošku zahraje staré díly?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 10. 5. 2007 18:26

Ja vim, porad rikam ze pokracovani hry ktera vznikla naposled pred deseti lety je pitomost, tedy neni to pitomost, ale je pitomost si myslet ze to bude podobne.

Mi se do tehdle her vubec nehodi ta 3D grafika. Uz i hry na Infinity enginu mely nezamenitelnou atmosferu, urcite se mi hraly lepe nez treba NWN..
Udelal bych to v 3D, ale stejnym zpusobem jako Diablo2, klasicky izometricky pohled, a akcelerovane stiny, svetelne a particle efekty..

Zatim to vypada tak, ze budeme radi kdyz to bude neco ve stylu KOTOR, mozna to fakt bude jen Oblivion po nuklearni valce. I tahle hra by se mi velmi libila, ale rozhodne bych ji nenazyval FALLOUT :)
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Sirnis 10. 5. 2007 18:35

jako proč fallouta 3 neudělat jako titan quest
jako prostě moderní grafický kabátek ale přitom pohled zvrchu a prostě skloubit to
Sirnis
Killing Spree

Odeslat příspěvekod davee 10. 5. 2007 18:37

No snad uvidime v onom slibovanem traileru, jak to bude vypadat...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dave 10. 5. 2007 19:28

Hmm teď sem si všim že všichni "dejvové" na tomto fóru sledujou Fallouta :mrgreen:
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Dave
Killing Spree

Odeslat příspěvekod davee 10. 5. 2007 19:29

Asi nejaky geneticky predpoklad :-)
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kurcatovium 10. 5. 2007 22:03

a nejen Daveové :)

FALLOUT!!!! pro mě asi nejlepší hra(y) všech dob (1 a 2; Tactics nééé)... zrovna dnes jsem si konečně doplnil sbírku originál gamesek o můj vlastní Falloutí koutek :) (doteď jsem měl zoufale půjčený od kámoše :D )

jinak na oficiálním fóru jsem dost často a docela to tam sleduju, pokud tam taky lezete a občas vás tam se*e osoba Satanbanán, tak víte s kým máte tu čest :D

na FO3 se těším, moc... ale... ALE... moc se bojím, že to bude "Oblivion with Guns" :D to by byla smrt pro jméno Fallout! Nebojím se pohledu první osoby, i když bych mnohem radši viděl izometrické (ideálně na starém enginu :) ) zobrazení, ani netahových soubojů bych se tak nebál, ale jestli z toho opravdu udělaj hru, kde záleží spíš než na skillech postavy na skillech hráče (CSkař dá jednu headku za druhou), tak to bude poser, koupím minigun/bozar (vyberte dle preferencí) a osobně si pojedu něco velice soukromého vyřídit kamsi do hlubin spojených států!!!
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 10. 5. 2007 22:12

Jedničku jsem dohrál, dvojku jsem hrál, Fallout Tactics mám tady někde kolem, ale snad dokonce ještě nerozbalenou .... na Fallout 3 se těším opravdu intenzivně, hlavně se těším na propracovaný RPG systém (to já rád :)). Asi nejlepší zobrazení by bylo jako v původních dílech, nejlépe třeba bez možnosti rotace kamery (jen třeba při prohlížení si postavy nebo tak něco), zkrátka jako v Titan Quest (jako už Sirnis říkal). Hlavně doufám, že pořádně zapracují na animacích a na zvuku, to jsou pro mě jedny z nejdůležitějších atributů. Ale to jsem zatím tak nějak četl (jedna paní povidala...) tak Fallout 3 poběží snad na Oblvion enginu nebo tak něco (z čehož přlíš radost nemám, tedy pokud je to pravda).
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 11. 5. 2007 03:07

Teda 1,2 ani Tactics som vzivote nehral ani nevidel :-) a som rad,pretoze nic konkretne necakam,a jemi aj celkom jedno na akom engine to bude(ale priklanam sa k Oblivoenginu->tjs,je mi jedno,ze to nebude oldscool :-) )..no a postapokalypticky Oblivostallker s dorobenymi RPG prvkami je moja krvna skupina,takze na Fallout3 alebo coto bude sa moc tesim
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 11. 5. 2007 05:14

_DAVE_ píše:Udelal bych to v 3D, ale stejnym zpusobem jako Diablo2, klasicky izometricky pohled, a akcelerovane stiny, svetelne a particle efekty..

Tak nějak takhle vypadá Van Buren,ne?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 11. 5. 2007 07:31

jezek - Ale pokud se mam priznat, tak VB se mi vubec nelibi, vim neni hotovy.. Spise bych to rad videl jako cyberpunkovy Titan Q.. Samozdrejme jen graficky..

Nahouby to ale resime, protoze je jiste,ze tak to vypadat nebude.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 11. 5. 2007 07:32

davee píše:No snad uvidime v onom slibovanem traileru, jak to bude vypadat...

Ma to byt pouze teaser, nepocitej se zabery ze hry... :?
_DAVE_
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka