3.5 2007 - Fallout 3

Moderovaná diskuse o novinkách ze světa her a jejich vývoje

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Tesite se na Fallout 3
ano 36 %  65%  [ 36 ]
ne 14 %  25%  [ 14 ]
Fallout neznam 5 %  9%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 55

Odeslat příspěvekod Meda 6. 5. 2007 08:39

I kdyz uz hraju nakej patek a nejsem uplne nejmladsi tak Fallout 2 sem hral teprve pred pul rokem cca a musim rict ze ta hra nema chybu i v dnesni dobe.Tak skvele sem se dlouho nebavil a kazdymu kdo ma rad RPG a vubec kvalitni hry doporucuju at si to da i dneska a uvidi ze se bude moc dobre bavit :) Uz se tesim az si to dam znova a zamerim se na uplne jinej styl vyvoje postavy.Akorat mozna zacatek je trosku nudnejsi a chce to prekousnout pak se to rozjede a neda se to zastavit :)
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2800MHz, Gigabyte GA-MA770-DS3, A-Data 4096MB DDR II 800MHz Extreme Edition,
160GB HDD, Asus EAH4850 512MB, LC Power 550W
Meda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sirnis 6. 5. 2007 09:30

nejvíc mě sere že dali na http://www.level.cz video jak ještě black isle dělali trojku
ty vole kdyby to dodělali byla by to pařba ale ne ono museli zkrachovat
opravdu ty záběry mě rvali na kusy
grafika bezva prostě starej styl jako F2 ale ne oni to zrušili
Sirnis
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 7. 5. 2007 07:20

Sirnis - Zkrachoval gigant Interplay, BS bylo jen jedno z mnoha studii pod nimi. Muzem byt radi, ze tu znacku prodali firme, ktera momentalne dela velmi slune RPG hry..
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Sirnis 7. 5. 2007 07:49

_DAVE_ píše:Sirnis - Zkrachoval gigant Interplay, BS bylo jen jedno z mnoha studii pod nimi. Muzem byt radi, ze tu znacku prodali firme, ktera momentalne dela velmi slune RPG hry..

to vim nebo
jako jasně vydavatel má vždycky licence ale někde sem zas čet že pak sice prodal licenci na F3 ale že nějak licenci na online postapokalyptickou hru si zas koupil což jako když jsou skoro v pytli mi je divný
no ono to je fuk důležitý je aby bethesda sesmolila něco co nebude F1 a F2 nějak urážet
Sirnis
Killing Spree

Odeslat příspěvekod negr 7. 5. 2007 19:07

Pravda je taková, že se Interplay dostal do finančních problémů a díky 'inteligenci' manažerů odpískali Fallout 3 (Van Buren) a víceméně zavřeli Black Isle Studios - vývajáři byli odvoláni na konzolové projekty, které měli dle manažerů větší perspektivu (a pak že konzole neničí PC hry). Kvůli vylepšení finanční situace prodalo Interplay licenci na singleplayerovou hru Bethesdě a sami si pomechali právo vyvíjet online multiplayerovou hru ze světa Falloutu.

Jelikož Bethesda nemá zkušenosti s vývojem izometrických RPGček, viděl bych Fallouta 3 na 'něco' mezi Oblivionem a Stalkerem - first-person střílečka s RPG prvky a více guesty (než má STALKER)

edit: co se týče hlasování, volím 4. možnost - nevím a bojím se
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 7. 5. 2007 19:13

No, Fallout v FPS... To by mohlo být sakra zajímavé. Pokud to bude doladěnější a méně lineární, tak to bude pecka :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Dave 7. 5. 2007 19:27

No jestli z toho udělají FPSko tak mě nas**ou jak málokdo protože Fallout 3 je hra, na kterou se těším od vydání dvojky..

Ale ta melodie na těch ofišl stránkách se mi do světa Falloutu vůbec nehodí.. je to takový moc epický..

Jinak - neví někdo co má být TOHLE?

edit: vypadá to na potvrzení již známého, vyjde na PC a next-gen konzole (viz. ZDE - ZeniMax Media, Inc. je "rodičovská" společnost Bethesdy..)

zdroj: DuckAndCover
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Dave
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sirnis 8. 5. 2007 09:55

jako souhlasim
jestli z toho udělaj FPS už to nebude fallout a opravdu dát té hře pak ten název bude urážka předchozích her
Sirnis
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 8. 5. 2007 10:00

Myslel jsem to spíš jako mix FPS a RPG... Zajímavé by to být mohlo.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Dave 8. 5. 2007 10:45

Mohla by to být zajímavá variace na nějakýho RPG Stalkera, ale ne Fallout 3 :)

FPS bych nechtěl už z principu, u RPG by IMHO mělo záležet na tom, jak dobrá je vaše postava, ne jak přesně umíš ty mířit s myší..
Dave
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 8. 5. 2007 10:48

no, F3 si představuju jako méně lineárního a víc RPG STALKERa :)
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Alcil 8. 5. 2007 10:51

já si to raději ani nechci představovat, protože na mém počítači to nerozchodím a na Wii to nevyjde na 99,9999%.
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod Dave 8. 5. 2007 10:56

"On PC and next
generation consoles"

aby jsme se s tím Wii nakonec nedivili, Bethesda zavětří prachy a je to tam :D

Pokud si vezmu, že Wii má údajně být o trošku výkonější než první XBox, na kterém byl Morrowind.. jehož engin není nijak daleko od enginu Oblivionu.. tak si dovedu představit, že zatímco by na X360/PS3/PC vypadal Fallout 3 o něco málo lépe jako Oblivion, na Wii by mohl vypadat podobně jako Morrowind na XBoxu.. teda pokud vycházím z toho, že by F3 vycházel z Oblivion enginu..

edit: hmm.. na oficiálních stránkách je nový artwork.. tento se mi líbí ještě víc :) .. mimoto se z něj dá odvodit, že by se Fallout mohl tentokrát odehrávat na východním pobřeží U.S.A. ..
Dave
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sirnis 8. 5. 2007 16:04

Ertefol píše:Myslel jsem to spíš jako mix FPS a RPG... Zajímavé by to být mohlo.o/quote]

když chceš vědět jak by to vypadalo kup si boiling point a skus si to představit jako v postapokalyptickém světě
Sirnis
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka