"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
To by bylo pěkné, ale jsou to vždy desítky. V horších případech stovky.
Jestli máš superrychlý počítač, který zvládá všechno hned, tak to stovky nebudou. Stovky to jsou u náročnějších her u konzolí, protože je tam většinou udělané všechno na doraz. U počítače můžeš mít takovou rezervu, že budeš mít kolem 50 ms pořád.
Zrovna dnes se spustil Onlive v UK, s lagy už je to lepší než přes US servery, ale pořád to není ono, hrát na tom multiplayer, tak to bych asi nedal. Největší využití to bude mít asi na notebooku, kde nevadí menší rozlišení a hrát tam nové hry jinak ani nejde
jj, musíš si ale založit ůčet, jen škoda, že tam nejde zadat kreditka, takže si tam nic nekoupíš pokud nemáš UK IP adresu. Je tam ted pěkná akce, že první hru máš za 1 libru a je mezi nimi i nový deus ex
Profil mám už dlouho. Nicméně mají to nějaký rozbitý: The Onlive Service si currently full. You will be connected as soon as possible. Thank you for your patience.
Zdá se, že se čistě teoreticky s oficiálním OnLive v ČR počítá. OnLive.com má zaregistrovanou doménu onlive.cz, viz http://whois.domaintools.com/onlive.cz
Tak jsem to vyzkoušel, přišlo mi to celkem v pohodě plynulé ( fps jsem nehrál ) ale je to jenom u mně nebo to má být tak neuvěřitelně rozmazané? Třeba u Lotr WitN jsem dál jak na 10 metrů ani nerozpoznal nepřátele od keře, u Batmana celkem v pohodě ale stejně...