od Marcel Kudlvasr 16. 12. 2006 19:54
Ahoj Sp1ke é či raději Spike?! no jak chceš..,že....před týdnem jsem posílal na Slováč Gagarinovi-Natěšený na ,,Urob si Sám ,,-2 CD Komplet
Game Makra+Stařešinky již od Atari , které by si rozumně udělaný Remake ,Vskutku zasloužili.(ale ve stylu Sida Meyera..-z Pirates Gold-Pirates New ,,3D,,-Bombe!!)..Třeba klasiku: M.U.L.E...8o. - 9O. léta,má dost..Klonů ,ten kdo ji chtěl nějak předělat..až Tak ,že byly narušeny
základní Principy této Obchod-Prospektor STG-Žiďárny!Nejlepší a Nenahraditelné ,,TRADE STG,, až Po Dnešek a přes ty ,,vylepšující,, Klony
má Stále ,,Gold Star,,Trade-prosp.akšn ! Her...asi již Na Věčné časy,zrovna jako ZAPITALISMUS cz ,což byla a je! Ukrutná Hlína,při nížjde o Saňky aj žuby-(při kontaktu se Stolem...) a je Též pro 4člověci!!na jednom Kompu!!,když není plný počet-je zbytek-do Těch 4 hráčů doplněn rychlými poč. Debily(u obou HER!).....No nic...takových jsem mu k Tomu GM dal to 2.CD-Stařin...Takže já Ti moc v 55. letech +s nedostatkem Neuronů ,,v Týmu,,nepomůžu ,ale Můj Starý Archiv je Ti k dispozici..(pro Inšpiraci a Relax po té Řeholi!! a díky Vám všem co Robíte Sami Hry!!..Mille Grazia,,a
přeji Pohodové a ,,Hravé,,Vánoce a v Novém Roce 2K7 a co nejvíce sehraných Dobrých a co nejvíce Dokončených! vlastních Her a Projektů !! ,že-
,,ČEST a Dík,, za Vaši obětavou Práci-é,,zábavu,,..která ,když se Zadaří ,Tak udělá Radost i druhým Hráčům!! , Dobře To jede na Moravě a Slovensku!!soutěží se mezi Tvůrčími Týmy!! Tady se Hrají na Konzolích hlavně Next-Akčňárny,asi majú všici veľa peňazí,na PC zůstaly Ti Chudší,HE...Hej ,já hraju na ATARi a Starym PSOVI ,taky mohu pomoci se sháněním Infa a Podkladů k Tvorbě(Kdekoliv a Kdykoliv..)..mám dost času ,ale Neuronů již Nikolvěk ,Hej..ozvi se mi na ,,SZ,,bude sranda a mě udělá..pokec na Dálku Dobře ,děkuji a máš u mne vše Grátis(i TEN ČAS..)..Ahoj Marcel od Zvonu...