Aky abandonware si este aj dnes zahrate ??

Vše o hrách zdarma. Tvorba, propagace, stahování, otázky...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Heady 7. 8. 2005 20:10

ja transport tycoon de luxe, UFO: enemy unknown (a.k.a. X-Com: enemy unknown), ascendancy, BOMB, prince of persia, death rally, warlords II, Tyrian 2000, raptor, wolfenstein, duke nukem 3d

a mozno aj dalsie, ale teraz si nespomeniem, sak je tu aj moznost "edit" :)

EDIT: lemmings, wacky wheels
Naposledy upravil Heady dne 8. 8. 2005 18:56, celkově upraveno 1
Keby aspon 1 z 1 000 slnk malo planetu, keby aspon 1 z 1 000 planet ma zivot a keby aspon 1 z 1 000 zivotov bol zivot inteligentny, tak su vo vesmire miliony inteligentnych zivotov !!!
Heady
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 8. 8. 2005 10:40

Ted jsem se tomu trochu venoval zkousel jsem i treba takove oplzlosti jako je Harvester (ten me celkem zklamal) nebo Phantasmagoria, ta uz byla dost lepsi. Hlavne "krmeni divoke zvere" pres trychtyr bylo maso (doslova) :-).. Jeste mam dotaz na vsechny co nekdy hrali C&C, ten prvni. Nemate nekdo nejake savy nebo cheaty na tuto hru??? Jednu misi proste zaboha nemuzu projet.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 8. 8. 2005 11:43

Dotaz, asi hlavne na xgandalfa - Nema nahodou nekdo jeste doma Realms of arcania3 - Shadows over riva ? Ale CZ !! Vyslo to u nas v CZ. Zoufale to shanim ale koupit uz to nejde a na abandoware to jeste neni.

Taky jsem vlastnil (kdysi nekomu pujcil) i I have no mouth and i must scream CZ.. Vyslo to kdysi k Excaliburu a prelozil to A. Anastazov.. Ale to uz bude asi velmi vzacne zbozi :-(
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Návštěvník 8. 8. 2005 12:31

No jistě že mám doma ROA 3:Riva - teda buďme k sobě upřímný, on ten dabing není nic moc, ale jako hra je to super - a klika je, že nemám tu verzi, co padá při předposledním souboji ve hře... :D
A I have no mouth and I must scream mám taky, zrovna tu verzi z Excaliburu. Tak se mi kdyžtak ozvi na PM, nějak to dohodnem, vzhledem k tomu, že se jedná v podstatě o abandonware..
Akorát mírný varování: Ten překlad je dost zabugovanej a stylisticky nic moc. Prostě o kvalitě překladu Agenta Mlíčňáka si to může jenom nechat zdát.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 8. 8. 2005 13:46

Na jaky "PM" se mam ozvat ??? Mozna ses zapomel prihlasit, ale pokud by to nejak slo tak bych to bral. Bylo by to super.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod xgandalf 8. 8. 2005 19:40

Huuups, sorry, fakt sem se zapomněl přihlásit - to je tak, když někdo odesílá zprávy z jiinýho compu, než na kterej je zvyklej... :D
xgandalf
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 9. 8. 2005 17:43

No ty se posledni dobou zapomanas prihlasovat casteji :-) Ale porad jsi mi nejak neodpovedel, jak te mam kontaktovat kdyz nemas ani majl ??? Je problem udelat z tech her ISO a UPnout mi je na majl? Napis, dik.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Návštěvník 11. 9. 2005 12:56

Já mám strašně rád Ufo:Enemy unkown ...na to nedám dopustit ....
Návštěvník

Odeslat příspěvekod christian 11. 9. 2005 15:10

Ja mam taky ROA 3 a dokonce i ROA 2 a 1. Jinak jsem nedavno hral Dungeon Master 2, Dyna Blaster, Duke Nukem 3D, Doom, Wolfenstein 3D, Transport Tycoon Deluxe (OpenTTD)..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod xgandalf 11. 9. 2005 23:22

Z tý série ROA jsem teda dohrál Star Trail a Shadows over Riva. V obou mě uchvátila hlavně naprosto úúúúúžasná muzika (soundtrack z Rivy si pouštím i na věži) a taky na svoji dobu krásně kreslená grafika - žádný ty rádoby fotorealistický srandičky, jaký se teď vyskytujou např. v Boiling Point (což je sice hezká, ale na většině PC nehratelná hra).
Dungeon Master sérii mám projetou dokonale a mantra OH FUL BRO se skvěle pamatuje až doteď. Btw., kdy konečně vyjde to slibovaný pokračování, kdy na to byla recenze ve Score a jak tam psali, že kouzla jdou vyslovovat pomocí mikrofonu? :D (což je mimochodem skvělá myšlenka, se divím, že to dosud nikoho nenapadlo - mám pocit, že realizovatelný technicky by to už bylo)
xgandalf
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AlienX 12. 9. 2005 11:40

nijaky je to uz nuda .. skor si rad zahram a zaspominam na hry 1. generacie Playstation's
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod AlienX 12. 9. 2005 11:42

max. tak duke3d
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Ertefol 15. 9. 2005 14:15

Syndicate, Doom, Theme Hospital, BioForge, Colonization, System Shock... Je toho fakt móc
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 9. 2005 17:12

Jo jo, tenkrát se dělali ještě hry pro zábavu a ne pro peníze. Ke kolika hrám ze současnosti se asi vrátíme tak za 10 let?

Jinak se rád vracím skoro ke všemu, co tady už padlo. No, přidám ještě něco navíc (TT deluxe, Theme Hospital, Ufo, Death Rally, Tyrian, Raptor, Wolfenstein, Duke Nukem 3D, Doom, C&C, Red Alert, Wizardry, Might & Magic, Eye of Beholder, Dyna Blaster, Colonization, System Shock, Civilization, Settlers, GTA ...)

A víte, že GTA a GTA 2 byly Rockstarem uvolněny ke stažení zdarma?
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod AlanWake 28. 9. 2005 01:46

Nevíte, kde by se dalo sehnat Lemmings Paintball???
AlanWake
Killing Spree

Další stránka