310.Czechoslovakia squadron

Vše o hrách zdarma. Tvorba, propagace, stahování, otázky...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod kurator 6. 6. 2005 10:24

Zdravým všechny fandy leteckých simulátorů. Chtěl jsem oznámit, že náš tým začíná pracovat na leteckém simulátoru podle historických realii.
Potřebovali bychom pomoct ohledně grafiky..pište,pište, pište
kurator
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Návštěvník 6. 6. 2005 11:01

Zajímavé, a to jako freeware nebo komereční ? Přece jenom Il-2 je dost dobrá záležitost :)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jezek 6. 6. 2005 14:23

Il-2 je sice super,ale 310 lítala trochu jinde.
Podporuju aspoň morálně :D
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod kurator 8. 6. 2005 09:49

No budeme se snažit hru udělat jako freeware, ale blíže se rozhodne až podle kvalit..
Dokončil jsem model letounu spitfire, takže se zde objeví v nejbližší době nějaké screeny
kurator
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 8. 6. 2005 14:37

Velice oceňuju to,co děláš.Já bych si na něco takového netroufl,ale jako bratr člověka,který žije letadly z WWII.,opravdu držím palce :D :D :D
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Tank destoryer wolverine 8. 6. 2005 19:05

nicméně na tom modelu je nutno ještě dost zapracovat. Hlavně křídlo -je moc vpředu a nemá typický Spitfirácký tvar. Ale i tak držím palce, dělat hry byl můj sen ale nevím jak na to.
Tank destoryer wolverine

Odeslat příspěvekod jezek 8. 6. 2005 19:21

Napadlo mě,že vypadá trochu jako Typhoon :D Ale nechci pomlouvat.Já bych to určitě nedokázal.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod kurator 9. 6. 2005 10:59

No pracovat na těch modelech určitě budu, není to ještě vůbec hotové.Až udělám něco nového, tak dám vědět:-)
kurator
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 9. 6. 2005 13:04

Můžu se zeptat,jak dlouho Ti trvá vymodelovat letadlo?Takové lidi docela obdivuju(bez podlízání).Udělat schodiště v 3d v Autocadu,to by ještě snad šlo,ale něco takového....hmmm.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod kurator 10. 6. 2005 07:57

trvalo mi to asi 2 dny ( každý den asi 3 hodiny)
kurator
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 10. 6. 2005 08:38

Tak to seš dobrej :o
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Martin Pavlíček 12. 6. 2005 09:13

vypada zajimave, napiseme o tom novinku. diky za info. 8)
<<<kde dojdou argumenty, nastupují pěsti>>>
Martin Pavlíček
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kurator 12. 6. 2005 10:48

Půjde o realistický simulátor inspirovaný hrdinstvím našich československých letců v bojích 2.světové války. Nebude to v žádném případě arkádový simulátor (doufáme), ale plnohodnotný letecký simulátor taktiky a boje.
Jinak se ve hře objeví letadla: Spitfire, Hawken Huricane, Avro tutor, Messerschmitt a další. Engine je zatím v rané fázi, ale už teď si od něj hodně slibujeme. Bude podporovat realné stínování, výbuchy kouř, reálné mraky a fyziku.
kurator
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kurator 25. 6. 2005 15:34

Tak zase něco přídávám do tohoto fóra. Udělal jsem jednoduchou texturu na povrch velké Británie. Ve finále tak bude ještě spousta detailu, ale pro ukázku to v nižším rozlišení stačí:

http://refraktorygames.wz.cz/textura.jpg

Dále mám zprávu, že byl dokončen pohyb letadla. Fyzikální engine aĺe ještě není hotový.
kurator
Killing Spree

Další stránka