od Marcel Kudlvasr 20. 12. 2006 15:30
No vskutku pěknej FLAME ,měl bych něco Chlapci ,co kdyby se založil ,,Doupěcí Tým-Urob si Sám,,..,He a uvidělo by se, co je To za Řeholi a Torturu...zatím by se třeba Mohl někdo z Doupat pochlubit-s čímkoliv-od sebe...zatím než se To kolem ,,DOUPÉTE,,a jeho Příznivců a Přátel...rozjede ,..No Doufejme,že...i ,Když Prý hnedle Všichni tady nemaj ani Čas,Kecaj!na,,Vzdálenější,,Kamarády,...dávam To do Diskuse é Do Pranice,..i Když Marcel Tydýt a Compjúter/NET-Blbec a Tydýt,he a ,,One Finger-Datlík,,.. nikdy nic nedotáh do Konce(ještě za ATARI...)...přesto či Právě proto,že mám dost TOHO ,Všem Drahého Času...budu Maximálně TOTO Společenstvo,Které tu Třeba vznikne v 2K7.. podporovat co Budu moci...,a Teď se ,,Perte,,..Slováci UMÍ a Týmy ,,Urob si Sám,,.., Tam soutěží s Tými českými(snad...jsou i české?) a Moravskými a jede TO na Plný Pecky...Tady se objevuje -Hafo Mladých i ,,Trochu ,,starších ,bude mít do ,,Toho,,někdo z Vás chuť?!..o Času radši nemluvě,že...Já sice čas mám i Chuť ,ale někdo by mi v začatcích mohl pomoct (co jsem si To Blbec na Sebe zase Ušil !, no Tydýt,že)...-Ty Neuroni,Bohužel(třeba se to Tréningem a Bobulema Lecitinu a Žen-šeńu Zlepší?!)... nějak si Hrajou u Mne na Schovku..no Uvidíme,jak To v ROCE 2007 dopadne?,třeba se dá Tady něco Dohromady...Doufejme,..doufejme?!,jo Kecat Marcel umí dobře,... tomu jde...a Konstruktivně,,na Druhou,, Kritizovat ,,Doupátko též,že...,no budu se snažit,Uff,Hech...hezké Vánoce a Lepší Nový Rok 2K7..Všem přeji : Přááátelééé a Doupata i Těm ,,Doupěcím,,příznivcům a Kamarádům z Fóra a děkuji Všem za Váš a Snahu na Herní scéně....Marcel od Zvonu