hattrick.org

Vše o hrách zdarma. Tvorba, propagace, stahování, otázky...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod bohemka 13. 12. 2009 01:52

já skončil druhej... tři nepovedený zápasy, jeden naprosto nepochopil HT random... poslední zápas už jsem na přání soupeře vypustil... snad to příští setonu bude lepší...
Cože ?!? no tak to je fascinující...
It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary...
Hypotetical high five...................................... NICE!!
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 16. 12. 2009 12:43

tak u mě byl letos první zápas totální random a docela mě to naštvalo ... každopádně teď příprava na novou sezónu a nabušit kádr ... :) cíl je jasný, minimálně stejné umístění jako letos, tedy jednooký mezi slepejma ... :)))
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Logan007 2. 1. 2010 13:27

tak máme tu novou sezónu, první utkání 3:0 ... očekávaná výhra ... bohužel se zatím stále nemůžu rovnat prvním čtyřem týmům, tak se stále zlepšuji a lezu nahoru ... :) příští sezónu bych rád už atakoval vyšší příčky (tzn. alespoň 4té místo) ...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod bohemka 2. 1. 2010 23:53

tak já první zápas taky 3:0... ale prohra... čekal jsem vyrovnaný utkání, ale zklamala mě záložní řada... doufám že to nebude jako minulou sezonu... přemýšlím o postupu a nedaří se... :(
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 25. 1. 2010 17:57

no takže po prvních pár kolech jsem 5tý, ale vidím to na 4té místo po sezóně ... chtěl bych dosánout maximálního zlepšení tak, abych mohl bojovat o postup, což je do 2 sezon reálné ...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod bohemka 27. 1. 2010 15:41

tak já po úvodu jsem zatim až na čtvrtym místě... ale pořád chci bojovat o postup... podělal jsem to první kolo, kdy jsem prohrál no... ale snad se mi to povede zachránit... teď počítám s tim že soupeři budou ztrácet ve vzájemných zápasech...a budu se snažit využít toho, že 2 odvetné zápasy s nejsilnějšími týmy hraju na domácim hřišti...
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod bohemka 20. 3. 2010 18:53

tak jak vypadá konec sezony?
já mám docela divokou sezonu... 2 porážky, 2 remízy a přesto mám prví místo pořád na dosah a dokonce ve svých rukou... všichni ztráceli body s outsidery a tak se to vyvinulo tak, že na konci sezony to bude boj o první místo v posledním a vzájemném zápase... zajímavé... :D
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 21. 4. 2010 14:48

no já nakonec skončil na 4tém místě ... Dneska první kolo poháru, jaksi ten engine blbne nebo mám fakt smůlu, ale prostě v pohárech vždycky dojdu na prodloužení a penalty ... Snad to dokopu :)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod bohemka 16. 7. 2010 10:40

hrajete to ještě? já právě bojuju o udržení v páté lize... :)
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 23. 7. 2010 15:57

jasně že hraju :) já budu zase čtvrtej v šestce, ale příští sezonu budu vystrkovat růžky ... :) Trochu jsem posílil, hodně trénoval ... dneska koupím nového útočníka a bude :)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Dark_Deamon 8. 9. 2010 21:34

Zdarec. Už nějakou dobu na HT jsem, ale pořád jsou věci,k terý mi tak nějak nedocházej a tak bych se chtěl zeptat někoho o radu, popřípadě víc rad. Zajímalo by mě, jestli je lepší 3-5-2 než 4-4-2 a taky jak ohledně tréninku. Trénuju tvorbu hry. Kondici mám na 45% a Intenzitu na 70%. Trnér má excelentní zkušenosti a tristní vůdčí schopnosti. Kdyžtak ID mého kádru je (1681156). Jestli se někdo najde, kdo by to se mnou trochu probral, tak předem díky. Michal.
Dark_Deamon
First Blood

Odeslat příspěvekod Logan007 9. 9. 2010 15:48

Předně si sniž kondici, která Ti to kazí ... Stačí okolo 10% ... Intenzitu pak zvyš na víc jak 90% v průběhu ligy ...

tak ono význam zálohy docela upadá, takže 4-4-2 by mohlo být lepší ... trénovat bys měl co nejmladší kluky (za pár mega nakup ucházející tvorby hry, 17-18 let), těm poletí nahoru TSI, schopnosti všechno ... Pak to ještě před 20 rokem prodat a vydělat na tom pár desítek milionů ...

Pár dalších rad - do útoku si ber hráče se speciálkou (Hlavičkář či rychlej), hodně to pomáhá ... To samé například na kraj zálohy (tam se hodí rychlej hráč ...). Snad se tu objeví Bohemka, ten toho ví daleko víc jak já :)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod bohemka 17. 9. 2010 16:05

tak poslední sezonu se mi na HT krutě nedaří... minulou se mi povedlo udržet v páté lize, ale teď sbírám jednu těsnou porážku za druhou a vypadá to na sestup... :(
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 14. 10. 2010 18:06

Tak já si na 100% udržím své čtvrté místo, ale příští sezonu pomýšlím na bednu a místo třetí ... Taky bych chtěl vyměnit brankáře a pokračovat v úspěšně započatém tréninku.

Co říkáte na tu rychlost trénování mladých hráčů? Docela dobré, ne?
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod bohemka 17. 10. 2010 21:23

jj... novej trénink je supr... začíná se mi těch dvou sezonách konečně vyplácet a vracej se mi investice... teď jsem získal další veledůležitý bodík a stále můžu bláznivě smýšlet o záchraně... vše záleží na přístím kole a na tom, jestli můj úhlavní soupeř bude bodovat naplno... pokud jo, mám to zřejmě sečtený... pokud ne, ještě se o baráž poperu...
bohemka
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka