hattrick.org

Vše o hrách zdarma. Tvorba, propagace, stahování, otázky...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod bohemka 30. 5. 2009 11:18

tak Logane koukám že zatim se ti celkom daří... první kolo 4:0, teď prozatim 1:0... parádní vstup do sezony...

já sem zatim po poločase spokojenej i s druhym zápasem... 1:1 slibuje drama ve druhý půli... a dává mi to i malou naději na body...
Cože ?!? no tak to je fascinující...
It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary...
Hypotetical high five...................................... NICE!!
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod negr 30. 5. 2009 14:55

Sakra, sakra. První dva zápasy za sebou a dvě prohry :( Hééélp!

Má cenu nakupovat lepší hráče, nebo je lepší si vytrénovat vlastní? (ono už není kam spadnout, tak první sezónu klidně oželím)
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bohemka 30. 5. 2009 15:53

nakupuj lepší hráče... je dobrý si trenovat vlastní ale vytrenovani hráče zabere spoustu času, i víc jak celou sezonu... takže je dobrý si nakupovat kvalitní hráče, a pak ještě potrenovat...

já mám taky 2 zápasy = 2 prohry...
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod negr 30. 5. 2009 18:41

Tak jeden prohraný byl přátelák, takže v poho (skončil 0:2), ale druhý byl už ligový (1:4 - aspoň ten jeden symbolický ;) ).

Akorát je trochu nepřehledné financování. Teďka ze začátku dostávám peníze za plnění úkolů na získání manažerské licence, takže peněz je dost. No ale nevím, jak moc drahé hráče si můžu dovolit (a s jak vysokým platem), abych to finančně ustál...
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bohemka 30. 5. 2009 20:13

tak to záleží už na tobě jakou řadu budeš posilovat... pokud chceš nakopuit záložníky tak to bude o něco dražší... ale pokud začínáš tak ti budou stačit hráči s dovedností kolem ucházející-solidní... platy nemaj moc vysoký, do 50.000... taky musíš nakupovat podle toho zda hraješ doma nebo venku (vstupné)... jestli chceš můžu ti zkusit poradit...

BTW: právě sem si psal s mym třídnim učitelem co to taky hraje... tak mi radil ohldně taktiky a pokynů... a zjistil sem že nstavovat pokyny atd. je téměř vědecká práce... zkoumat výkony jednotlivejch řad a postů, a podle toho vycítit slabé stránky soupeře... zajímavej rozhovor to byl... doufám že ty rady co mi dal se projeví na výkonu týmu...
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod bohemka 6. 6. 2009 18:24

tak vypadá to, že na těch radách mýho učitele přece jenom něco bude... nastavil sem si 2 nadcházející zápasy podle jeho rad (pohár a ligu), a v obou se mi podařilo zvítězit... pohár 5:1, liga 4:2... to je paráda... další kolo poháru asi vypustim a budu se soustředit na ligové boje, ve kterých budu bojovat přece jen o to udržení...
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod negr 6. 6. 2009 19:53

Tak sem něco nahoď! :D

Nakoupil jsem o něco lepší hráče, změnil rozestavení na 4:5:1, trochu navolil taktiku a střídání a přátelák skončil 2:2 - vzhledem k tomu, že se hrálo venku a s leaderem jiné soutěže na podobné úrovni - celkem povzbuzující.

Nicméně následující ligové utkání (opět venku) skončilo debaklem 0:6. Zřejmě špatně zvolená taktika (tentokráte 3:5:2) - přílišná důvěra v obranu a špatnej útok. Je teda pravda, že zrovna dva nejlepší hráči se zranili, ale...
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bohemka 6. 6. 2009 20:57

3-5-2 je podle mě nejlepší rozestavení... vychází z kvalitní zálohy, neubírá to útoku, a obrana se s tim dá v pohodě zahrát... ale je dobrý si předem zvolit rozestavení který budeš hrát, když je často měníš tak hraješ hůř... hráči maj z různym rozestavenim různou úroveň, takže když budeš hrát několik zápasů 3-5-2 tak potom budou hrát na 3-5-2 stejně dobře jako na základní 4-4-2... záleží na tom jak často to rozestavení hraješ...

klidně bych sem mohl něco nahodit jako pár rad... ale většinou je to tak složitý že by to byl příspěvek dlouhej jako sviňa... a nevim jestli by se z toho dalo něco pochopit... takovýhle rozbor je spíš na chat než na forum... pokud bych tu sáhodlouze popsal jak nastavovat strategii tak byste mě možná ani nepochopili, nebo pochopili špatně a výsledek by byl horší...

ale jestli chcete můžu to zkusit :D
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod bohemka 13. 6. 2009 15:19

tenhle vákend se mi zápas moc nepovedl... sice jem dal že o nic nejde, ale ještě o poločase sem držel výsledek 0:0... takže konečná prohra 4:0 trochu zamrzí, zvlášť když fanoušci čekali velmi těsnou výhru (blázni :D ) proti třetímu nejlepšímu v lize...

schválně jsem vypustil tenhle zápas abych si zvednul náladu v týmu a plně se soustředim na příští tejden kdy potřebuju získat tři body abych měl naději na záchranu v soutěži...
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 14. 6. 2009 09:13

tak minulej víkend z mé strany naprosto zbytečná prohra, tento víkend a ten příští hraju se spodkem tabulky, takže pohoda ...

jinak jsem úspěšně prodal jednoho hráče, který by se u mě trápil, za 75 mega, takže kupuju solidního trenéra a dám hráčům řádně do těla a koupil na post odcházejícího hráče jiného, sice slabšího a staršího, ale do strategie zapadajícího hráče ...

jinak já hraju 4-5-1, což mi vyhovuje, aneb nemám druhého útočníka na úrovni ... Sice jsem tohle kolo zkusil 3-5-2, ale nevím no ...

jinak bohemko nahoď nějaký ty rady .... my tomu nějak porozumíme ... ;) :)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod bohemka 14. 6. 2009 10:12

tak dobrá... základ je správně zvolit rozestavení a taktiku podle určitého soupeře...
http://mikehell.kicks-ass.net/ht-dog/ (přihlašujete se pomocí bezpečnostního kodu... nastavíte ho v záložce Můj Hattrick - Nastavení - Bezpečnostní kod)
tady si můžete zjistit na jakym postu hraje nejlíp a naopak nejhůř... a podle toho se zařídit...

pokud víte že prohrajete zálohu, je výhodný zvolit rozestavení 4-4-2 a soustředit se na obranu (pokud máte dobrou úroveň přihrávek u hráčů tak můžete dát protiútoky)...
naopak když víte že zálohu vyhrajete nebo to bude vyrovnaný tak dát rozestavení 3-5-2 (4-5-1)...

když víte že on má silnou levou stranu útoku, tak na pravou obranu dám svýho silnýho obránce (případně ještě pokyn defenzivní)...

naopak když vidíte že jeho pravá strana obrany pokulhává tak na svou levou stranu útoku dát nejlepšího útočníka (pokyn hrát na křídlo, případně krajního záložníka dát ofenzivního)...

prostě pořádně prozkoumat jeho výkony na určitejch místech a podle toho postavit tým tak, abyste měli svoje nejlepší útočníky v úsecích kde on má nejhorší obranu, a svoje nejlepší obránce v úsecích kde on má dobrej útok...

a taky si dávejte dobrej pozor na formu, já mám takovej "fígl" že si ty označení pro formu (ucházející atd.) převedu na čísla, a to samý udělám se schopností kteru bude využívat ten hráč...
např: mám záložníka, kterej je v nedostačující formě a má vynikající tvorbu hry (tj - nedostačující forma - číslo 4 , vynikající tvorba hry - číclo 10) a tyto hodnoty sečtu - 14... a pak mám dalšího kterej má solidní formu (7) a excelentní tvorbu hry (8), jeho součet je 15... takže je vyšší než u předchozího hráče, tím pádem je velká šance že zahraje líp než hráč s vynikající tvorbou hry...
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 14. 6. 2009 14:27

hmmm ...

s tou formou si na to pozor dávám no ...

jinak je možno vytrénovat hráče staršího 25ti let ? jako že mu zvednout dovednost?
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod bohemka 14. 6. 2009 14:33

myslim si že ne... nebo možná jo ale rozhodně se to nevyplatí, protože to jde hrozně pomalu... ideální je věk pod 20 let, nad 20 už to jde dost pomalu...
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 14. 6. 2009 18:42

tak jsem udělal nějaké změny ... uvidíme ... :)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod bohemka 20. 6. 2009 11:33

tak jeden z nejdůležitějších zápasů sezony se zatim nevyvíjí podle představ... nasadil jsem to nejlepší co mám, a bedlivě prostudoval soupeře... přesto prohrávám po poločase 3:1 :( uvidíme jestli se hráči dokážou zvednout...
bohemka
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka