tak dobrá... základ je správně zvolit rozestavení a taktiku podle určitého soupeře...
http://mikehell.kicks-ass.net/ht-dog/ (přihlašujete se pomocí bezpečnostního kodu... nastavíte ho v záložce Můj Hattrick - Nastavení - Bezpečnostní kod)
tady si můžete zjistit na jakym postu hraje nejlíp a naopak nejhůř... a podle toho se zařídit...
pokud víte že prohrajete zálohu, je výhodný zvolit rozestavení 4-4-2 a soustředit se na obranu (pokud máte dobrou úroveň přihrávek u hráčů tak můžete dát protiútoky)...
naopak když víte že zálohu vyhrajete nebo to bude vyrovnaný tak dát rozestavení 3-5-2 (4-5-1)...
když víte že on má silnou levou stranu útoku, tak na pravou obranu dám svýho silnýho obránce (případně ještě pokyn defenzivní)...
naopak když vidíte že jeho pravá strana obrany pokulhává tak na svou levou stranu útoku dát nejlepšího útočníka (pokyn hrát na křídlo, případně krajního záložníka dát ofenzivního)...
prostě pořádně prozkoumat jeho výkony na určitejch místech a podle toho postavit tým tak, abyste měli svoje nejlepší útočníky v úsecích kde on má nejhorší obranu, a svoje nejlepší obránce v úsecích kde on má dobrej útok...
a taky si dávejte dobrej pozor na formu, já mám takovej "fígl" že si ty označení pro formu (ucházející atd.) převedu na čísla, a to samý udělám se schopností kteru bude využívat ten hráč...
např: mám záložníka, kterej je v nedostačující formě a má vynikající tvorbu hry (tj - nedostačující forma - číslo 4 , vynikající tvorba hry - číclo 10) a tyto hodnoty sečtu - 14... a pak mám dalšího kterej má solidní formu (7) a excelentní tvorbu hry (8), jeho součet je 15... takže je vyšší než u předchozího hráče, tím pádem je velká šance že zahraje líp než hráč s vynikající tvorbou hry...
Cože ?!? no tak to je fascinující...
It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary...
Hypotetical high five...................................... NICE!!