heh pc ty si k smiechu

najprv rok potis nieco o novom pc a teraz zas riesis mys
vysvetli mi jednu jedinu funkciu, naco ti bude 4000DPI???
kto ti zaruci ze tych 4000dpi bude vyuzitelnych

, ked bude snimac nanic, elektronika nanic, pomala odozva kabla, naprd teflony..
to mas jak s fotakmi

, digital, mini fotacik s peknym designom ktory ma 12megapixlov.. totalna sprostos.. vyuzitelne maximum pre kompakt je tak 5-6 mpixelov, viac uz je marketingova zbytocnost, machrovanie pred kamaradickami a nobrainizmus pretoze rozhodujuce niesu megapixle ale kvalita optiky, iso, zoom, kvalita ccd snimaca a dalsie udaje... perfektnu fotku nafotis aj s fotakom ktory ma 2mpx ak ma kvalitnu optiku a snimac, a naopak s takym 12mpx fotakom mozes nafotit velke kulove ked to bude mat daky cinsky ***** v sebe.. bude to rozsumene, roztrasene, preexponovane, alebo naopak nedoexponovane, kockate a bude to mat rozmer xy-tisic pxl x xy-tisic pxl... nahananie sa za megapixelmi a dpi je rovnaka kravina, vyrobcovia z toho tazia, ked vedia ze existuju ludia ako ty pc...
CPU: Intel i5 6402P 2,8GHz, MB: MSI Z170A PC MATE, RAM: Kingston HyperX Fury 16GB 2666MHz,VGA: Asus Strix GTX1060 6G, SSD: Kingston 240GB HYperX Savage, OCZ Vertex 3 64GB, HDD: 3x WD Black 3TB, PS: Zalman ZM1000 1000W, Case: Fractal Design Define S