Razers!

Grafické karty, procesory, základní desky... Prostě počítače zevnitř

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PC 24. 8. 2007 12:20

http://www.razerzone.com/index.php?main ... ucts_id=72

I LOVE RAZER !!!!! 4000DPI 3G Senzor ! Deathadder je super ale tohle je ještě větší mňamka :D Už se nemůžu dočkat až bude na trhu :D Jakmile bude skladem tak do ní JDU !!!

Logitech G-9 a MS Sidewinder sux Razer Lachesis RULEZZZ !
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod mr_wawra 24. 8. 2007 12:23

k cemu to je, co to dela a proc bych to mel chtit? :)
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 24. 8. 2007 13:02

Booože... :roll:
Co třeba nějaké nezávislé hodnocení, srovnání s ostatními... 4000 DPI je zbytečnost a navíc to ještě o kvalitě nic nevypovídá, stejně jako značka Razer...
Navíc, ty jsi zkoušel a používal G9 a Sidewinder, že o nich říkáš takový věci? Nebo jsi dokonce zkoušel Lachesis?
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 24. 8. 2007 14:08

Myš má být jednoduchá, s příjemně působícím povrchem a rychlým senzorem. Tohle je přesně taková myš. Podívej se na hodnocení lidí - G-9 ani sidewinder se jim moc nelíbí, zato tohle jo... Mám deathaddera a je to brutální myška(podle všech testů na netu nejlepší herní myš vůbec) ,nu a u lachesis nemám důvod pochybovat že tomu bude jinak... už jen ten jednoduchý účelný desing... Povrchová úprava bude určitě stejná jako u smrtonošky, senzor určitě nebude horší... Cena bude podobná... Pro mě představují myši razer vrchol všech myší, sice soft maj někdy neposednej, ale výrobce jej upgraduje a mne nyní obě razerky (krait i deathadder) fungují na 100%... Podle mě má být myš -přesná-pevná-jednoduchá a ergonomická...A to tato nová krysa je... Na rozdíl od G-9 a Sidewinderu...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod kurcatovium 24. 8. 2007 14:16

PC píše:... už jen ten jednoduchý účelný desing... g/quote]

který třeba mě osobně naprosto odpuzuje a takovou ohavu bych si na stůl nedal i kdyby měla miliardu DPI a deset tiscí senzorů
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 24. 8. 2007 14:26

A proč by na stránkých razerzone psali,že je razer špatný.Taky není problém najít 10 lidí,kterým sedí víc logitech nebo sidewinder.

Jen tak na okraj,nechceš založit jedno téma pro všechny razery? :wink:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 24. 8. 2007 14:29

Tak ty jsi spokojen se svou myší maximálně a budeš si kupovat novou? :lol: :lol: :lol: Ne, vážně je to k smíchu...

Mimochodem, horší výsledky v testech ještě neznamenají, že jsou ty myši o tolik horší... Na normální hraní (což provozuješ ty, ať si myslíš co chceš) nádherně stačí i obyčejná optika logitech za 150 Kč. Pro jistý komfort jsou tu pak věci jako laser 750tka od A4tech za 500 no a na vyhazování peněz pak věci jako G9 a myši od razeru...

Myš by měla být především ergonomická (což myši od razeru nejsou) a přesná (což razery jsou, ale za jakou cenu...). Pak je tu ještě spolehlivost a životnost, kterou ale splňují skoro všechny od lepších výrobců...

Kure a Ježek u mě zabodovali správnými poznámkami :wink:
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 24. 8. 2007 14:43

No, to je vidět že jsi neměl deathaddera v ruce, ten totiž je vysoce ergonomický, no a kraitka je dokonce určená pro obě ruce... Nevím jak ostatní myši, ale deathadder ergonomický je, bodejď by ne když je to "Super Habu" a Habu je jak známo evoluce IE-3 kterou si dodnes cení mnozí hráči... Kraita tu pár lidí má a neztěžuje si.

To že je razer dobrý píšou ne na jejich stránkách ale třeba na ddworldu, světu hardware atd... všude kde se testoval deathadder - i na zahraničních webech sklízel jenom špičková hodnocení. Až na tu motanici se softem je to fakt špica myš... Už jenom třeba díky povrchové úpravě...Sáhněte si na G-5 a na smrtonošku a poznáte ten rozdíl hned... G-5 se povrchem neliší od mé bývalé trust myši za tři stovky z tesca-deathadder je hebký jak samet....pravda, možná trochu hřeje, ale jinak...

Prostě na 75% se vsadím že Lachesis bude opět nejlepší herní myš stejně jako deathadder...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Adam Bernau 2. 9. 2007 15:58

osobne mi taky mysi od Razeru vyhovuji nejvice. Jsou lehke a hlavne je mozno je pouzivat pravou i levou rukou. A osobne mi padnou do ruky nejvice. Ty ergonomicky vytvarovane nejsou nic pro me. Ale je dobre, ze je takovy vyber. Kazdemu vyhovuje neco jinyho.
Adam Bernau
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wint3r 2. 9. 2007 20:53

No, je sice pekne, ze padne do leve i prave ruky, ale ja se ptam k cemu to je dobry? Snad kdyz jsem pravak, tak si koupim pekne vytvarovanou mysku, ktera mi sedne perfektne do prave ruky a kdyz jsem levak, tak naopak :roll: .
Wananananana, scary.
Wint3r
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 2. 9. 2007 21:09

Četl jsem správně, ža tenhle kocour má 9 tlačítek ?
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod MordarGrunn 2. 9. 2007 23:17

heh pc ty si k smiechu :D najprv rok potis nieco o novom pc a teraz zas riesis mys :D
vysvetli mi jednu jedinu funkciu, naco ti bude 4000DPI??? :D
kto ti zaruci ze tych 4000dpi bude vyuzitelnych :D, ked bude snimac nanic, elektronika nanic, pomala odozva kabla, naprd teflony..
to mas jak s fotakmi :D, digital, mini fotacik s peknym designom ktory ma 12megapixlov.. totalna sprostos.. vyuzitelne maximum pre kompakt je tak 5-6 mpixelov, viac uz je marketingova zbytocnost, machrovanie pred kamaradickami a nobrainizmus pretoze rozhodujuce niesu megapixle ale kvalita optiky, iso, zoom, kvalita ccd snimaca a dalsie udaje... perfektnu fotku nafotis aj s fotakom ktory ma 2mpx ak ma kvalitnu optiku a snimac, a naopak s takym 12mpx fotakom mozes nafotit velke kulove ked to bude mat daky cinsky ***** v sebe.. bude to rozsumene, roztrasene, preexponovane, alebo naopak nedoexponovane, kockate a bude to mat rozmer xy-tisic pxl x xy-tisic pxl... nahananie sa za megapixelmi a dpi je rovnaka kravina, vyrobcovia z toho tazia, ked vedia ze existuju ludia ako ty pc...
CPU: Intel i5 6402P 2,8GHz, MB: MSI Z170A PC MATE, RAM: Kingston HyperX Fury 16GB 2666MHz,VGA: Asus Strix GTX1060 6G, SSD: Kingston 240GB HYperX Savage, OCZ Vertex 3 64GB, HDD: 3x WD Black 3TB, PS: Zalman ZM1000 1000W, Case: Fractal Design Define S
MordarGrunn
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 3. 9. 2007 17:10

Myslím že u Razeru nic takového nehrozí... Jinak můj foťák má 7.1MPx... Takže žádných 12Mpx...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod MordarGrunn 3. 9. 2007 18:46

boze pc ty nic nechapes...
razer nerazer, proste 4000dpi je zbytocnost..
na kompakt je aj tych 7,1 mpx zbytocnych..
CPU: Intel i5 6402P 2,8GHz, MB: MSI Z170A PC MATE, RAM: Kingston HyperX Fury 16GB 2666MHz,VGA: Asus Strix GTX1060 6G, SSD: Kingston 240GB HYperX Savage, OCZ Vertex 3 64GB, HDD: 3x WD Black 3TB, PS: Zalman ZM1000 1000W, Case: Fractal Design Define S
MordarGrunn
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 3. 9. 2007 21:55

Jenže milý MordarGrunne to není kompakt...
PC
Dominating

Další stránka