Hurá kupuju si kompa - za 30 000Kč.

Grafické karty, procesory, základní desky... Prostě počítače zevnitř

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 13. 8. 2007 17:01

AMD vyrabi ctyrjadra?? :)

Jinak neplacej tu X1950, kdyz na tom chce hrat Crysis naplno. Navic na to ma dost penez, nevim proc by VGA mela byt za 3500Kc.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Thowt1 13. 8. 2007 17:08

hups, som prehliadol, ze chce 4jadro :oops: ,... btw. na co? omg naco? bud je to zbytocne, alebo som dako prehliadol rozmach a uzitocnost 4 jedier v poslednej dobe...

tu 1950 by mal docasne, potom by ju vymenil, ak sa chce zmestit do rozpoctu, bude musiet Crysis hrat asik pol roka po vydani(ak ma vyjst na jesen, nefim, odhadujem...)

ja razim v hardware cestu zdrzanlivosti, odskusanosti, spolahlivosti ... skratka taku konzervativnu, uz som do toho(teda skor rodicia) vrazili kolem 100 000, to sme radsej mohli usetrit a odlozit na nove auticko :x

moja zivotna skusenost: radsej neodhadovat vyvoj PC/hardwaru/techniky do buducnosti, ale rozmyslat skor ze co sa s tym da robit/hrat/co na tom pojde v momente kupy, teda skor do nedavnej minulosti...
Naposledy upravil Thowt1 dne 13. 8. 2007 17:10, celkově upraveno 1
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod PC 13. 8. 2007 17:09

Víte kámoši, ten můj komp to už je ostuda. Řeším ho šíííleně dlouho a všem s ním lezu na nervy. Holt mám třicet tisíc a tak to musím vecpat do třiceti tisíc. Na živě mě už mají za blázna který neví co chce, nebo ví ale nemá na to. Bednu chci mít na stole, ne pod stolem. AMD jsem zavrhl, musel bych totiž měnit za pár měsíců celou desku abych tam nacpal pheom. Taktovat moc nechci, on výrobce ví nejlíp proč zrovna tenhle kousek jede na tolika kolik má. Jsem mega lama na něco sáhnu, bum prásk a bude po kompu. Díky, raději ne.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Berzeger 13. 8. 2007 17:09

Proc nechce AMD? Protoze jsou to sracky?
Mozna prave proto.
Asus P5Q-Deluxe, Intel Core 2 Duo E8400, 4096MB DDR2 RAM, Sapphire Radeon HD4670, Creative Audigy 2ZS, AOC 22'' widescreen LCD
Zastupce sefredaktora serveru FreeHry.cz a FlashFun.cz
Berzeger
Rampage

Odeslat příspěvekod Thowt1 13. 8. 2007 17:12

Berzeger píše:Proc nechce AMD? Protoze jsou to sracky?
Mozna prave proto.

tak to si si u mna *****, chlapce :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:

PC píše:Víte kámoši, ten můj komp to už je ostuda. Řeším ho šíííleně dlouho a všem s ním lezu na nervy. Holt mám třicet tisíc a tak to musím vecpat do třiceti tisíc. Na živě mě už mají za blázna který neví co chce, nebo ví ale nemá na to /quote]
ja som podobne zacal riesit kupu kresla v radach a tipoch tuna :lol:

PC píše:Taktovat moc nechci, on výrobce ví nejlíp proč zrovna tenhle kousek jede na tolika kolik má. /quote]

tak na toto mame rovnaky nazor :wink:
Thowt1

Odeslat příspěvekod Berzeger 13. 8. 2007 17:15

Ne, tak to neni.
Asus P5Q-Deluxe, Intel Core 2 Duo E8400, 4096MB DDR2 RAM, Sapphire Radeon HD4670, Creative Audigy 2ZS, AOC 22'' widescreen LCD
Berzeger
Rampage

Odeslat příspěvekod Thowt1 13. 8. 2007 17:24

co ne, co tak neni?/nevim o cem mluvis/
Thowt1

Odeslat příspěvekod PC 13. 8. 2007 17:25

Tak mě na živě přesvědčili že za třicet postavím leda tak nevýkonný střep. Jsem znechucen. Myslel jsem že třicet tisíc je dost peněz na slušný počítač, asi ne. Takže si nejspíš koupím PS-3 a něco na AMD...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 13. 8. 2007 17:26

:shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (omlouvám se, ale jinak se na tenhle výžbept reagovat nedá...)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Thowt1 13. 8. 2007 17:32

PC: taky reseni... ale ber to s rezervou, co ti na zive natlacia do hlavy, ja som tam pol roka riesil kupu notebooku a s odstupom casu som zistil, ze tam mleli pekne somariny, ale v mnohych veciach mali zase pravdu :?

PS3 + neco s AMD, taky reseni

no podla mna kupis slusny herny stroj uz za 25 000, mne pomaha sa trocha orientovat sa aj tabulka, co byva v Leveli... na zive ti zrejme radi dost ludi, co ma nadstandardne potreby a poziadavky, ked neces hrat crysis hned ako vijde na max. detajly, postavis squele pc aj za 30 000, no tak si ten Crysis zahras o pol roka,o rok, svet sa nezruti, ale rubat komponenty do noveho PC za tazke prachy podla predpokladanym potencionalnym krvavym narokom jednej z mala takto hyper narocnych hier, ktore v najblizsej dobe (1 rok) najsampravdepodobnejsie vyjdu, mi pride ako privysoky hazard
Thowt1

Odeslat příspěvekod Ertefol 13. 8. 2007 17:36

Osobně, kdybych kupoval PC, tak bych do něj narval čtyřjádro kvůli tomu, ať do budoucna stačí oběmnit grafiku + možná přidat dalších 2 GB RAM :) Ale DX10 grafiky jsou podle mě zatím relativně zbytečné - DX10 to zase až tak brilantně neutáhne (nepočítám nějakou za 10 háků) a nová generace si dá tuhle po obědě...
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Berzeger 13. 8. 2007 17:38

PC to zakoncil fakt ze jo.
Berzeger
Rampage

Odeslat příspěvekod glider 13. 8. 2007 17:45

PC píše:....na živě už ze mě šílej tak jdu radši sem. i/quote]

presne tak :mrgreen:
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 13. 8. 2007 17:53

Tak už mi to zas ten blboun nejapnej lockl... *****, jak mám postavit počítač když mě to pokaždé tenhle člověk zablokuje ? Nejhorší je že já těch třicet tisíc fakt mám a teď už nevím jak dál... Chtěl jsem probrat ještě sestavu na AMD ale už mě to fakt nebaví... Asi mi není souzeno postavit nový počítač, já už fakt nevím...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod MordarGrunn 13. 8. 2007 18:00

ako stale hovorim za 30k nedosiahne vykon aby hral crysis na maxime.. to ja so sostavou za 60k budem rad ak mi to pojde naplno.. mal by ist ale hodnotit sa to dnes neda kedze hra este nevysla a veci do vidania mozu vyrobcovia zmenit aj 1000krat..
quad nema absolutne ziadny zmysle dnes.. ano fajn,intel laka na nizke ceny quadu a clovek si povie, ved ho budem mat na 3-4 roky.. tudle.. o 3-4 roky budu tak ine procesory ze sa tie dnesne quady nebudu dat porovnat s tymi buducimi, budu absolutne zastarale, nevykonne.. ten vyvoj ide tak dopredu ze jedinu vec co si clovek moze kupit na nejaky cas su umele zuby...
takze sa zmier s tym ze za 30k si postavis len adekvatne pc v hodnote 30k a basta, a ze s pc za 30k sa nemozes porovnavat pcckam ktore stali radovo viac tisic.. je nezmysel predpokladat ze si na slabsich komponentoch pustis to iste v takej istej kvalite ako na silnejsich.. takze sa zameraj na poskladanie takeho pc ktory bude odpovedat sume 30k, tj nevyhadzovat za blbosti premrstene sumy, napr skrina za 4500 sa do 30k pc nedava, a potom by si zas musel niekde ubrat, napr setrit na ramkach alebo niecom .. alebo zas premrstene vykonne veci do tejto stredne silnej zostavy ako napr ten quad.. treba vytvorit primeranu zostavu s dobrym pomerom vykon/cena/spokojnost..
Naposledy upravil MordarGrunn dne 13. 8. 2007 18:02, celkově upraveno 1
CPU: Intel i5 6402P 2,8GHz, MB: MSI Z170A PC MATE, RAM: Kingston HyperX Fury 16GB 2666MHz,VGA: Asus Strix GTX1060 6G, SSD: Kingston 240GB HYperX Savage, OCZ Vertex 3 64GB, HDD: 3x WD Black 3TB, PS: Zalman ZM1000 1000W, Case: Fractal Design Define S
MordarGrunn
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka