MP3 přehrávač okolo 2000,- Kč

Grafické karty, procesory, základní desky... Prostě počítače zevnitř

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 24. 1. 2007 21:30

Při 196 kbit má každá písnička cca dejme tomu 5 MB, cože při 1 GB dělá 200 písniček a jestliže má jedna písnička asi 4 minuty, tak na 1 GB mp3 přehrávač se vejde něco okolo 13 hodin hudby, což je asi tak 17 průměrných alb, pravda není to nijak závratný číslo, ale zase se mi to nezdá nijak hrozný ;)
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod Darwel 24. 1. 2007 21:34

Já to řeším tak, že něco mám na 220 kbit VBR a něco na 128 CBR... :wink:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 24. 1. 2007 21:35

fuj, 128 CBR :) To pak chrčí jako kráva... doporučuju minimálně 192 kb/s :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod jezek 24. 1. 2007 21:43

3D_Crab píše:Při 196 kbit má každá písnička cca dejme tomu 5 MB, cože při 1 GB dělá 200 písniček a jestliže má jedna písnička asi 4 minuty, tak na 1 GB mp3 přehrávač se vejde něco okolo 13 hodin hudby, což je asi tak 17 průměrných alb, pravda není to nijak závratný číslo, ale zase se mi to nezdá nijak hrozný ;);/quote]

A to je pro mne málo.Ono to není málo množstvím,ale možnostmi.
Rámo jsem se prostě rozhodl co budu poslouchat,vzal si to abylo.Takhle jsem do tramvaje odkázaný na to,vo mám nahráno a to mi po ránu nemusí 2x sednout.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 24. 1. 2007 22:58

Co se dá dělat, pokud jsi hold náročnější, tak ti nezbyde nic jiného, než si koupit dražší model s více GB/stejně drahý model s více GB ale horším zvukem/nějaký přehrávač s HDD/poslouchat písničky v mizerné kvalitě ;)
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 25. 1. 2007 09:49

Horší zvuk a větší komprimace u mě nepřichází v úvahu.Už tak u poslouchání NIN docela trpím.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Nanosaurus 23. 2. 2007 12:32

Promiň, trochu jsem přehlédnul, jestli už máš nakoupeno nebo ne. Koukal jsem na Tvůj odkaz - sluchátka taky sháním, ale spíš k počítači a tyhle mi přijdou moc subtilní, ale stejně hledám něco s mikfotonem...Pokud by ses náhodou ale ještě nerozhdonul, tak co třeba tohle?Všechny parametry to splňuje - Orava S-1GB MP3? Vás ostatní bych poprosil o tip na sluchátka...jestli Kosse nebo něco jiného...
Nanosaurus
First Blood

Odeslat příspěvekod Ertefol 23. 2. 2007 13:23

Já k počítači kupoval Sennheisery HD-201 a nemůžu si je vynachválit. Sice nemají mikrofon, ale zvuk je krásný.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod negr 23. 2. 2007 17:15

K počítači jsou vhodnější uzavřená sluchátka a pokud mají být i s mikrofonem pak Sennheiser PC 150 budou dobrou volbou.
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DJDVD 23. 2. 2007 17:19

ja mam mp3ku kolem dvou litru.TEAC MP-360 celkem dobra az na videa co zaberou hodne....
DJDVD
First Blood

Odeslat příspěvekod davee 14. 3. 2007 11:54

mam maly dotaz - kolik hudby se vejde na 512 mp3?
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AlanWake 14. 3. 2007 12:38

hmm... no nejspíše polovina toho, co se vleze na 1 GB :mrgreen: :mrgreen: , viz pár příspěvků výše :).
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 14. 3. 2007 13:12

Momentálně mám na 1 GB 2alba Kurtizán z 25.avenue,2alba ZNC,7alb Becka,1 výběrovku při komprimaci 168 kb.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod davee 14. 3. 2007 14:35

diky za odpovedi a jeste jeden dotaz - mate nejaky oblibeny program na prevod z klasicky CD na mp3?
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 14. 3. 2007 14:39

Cdex.Co vím,tak ho používá skoro každý.
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka