MP3 přehrávač okolo 2000,- Kč

Grafické karty, procesory, základní desky... Prostě počítače zevnitř

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Ertefol 26. 12. 2006 17:29

Chtěl bych požádat o radu při výběru MP3 přehrávače - jelikož tomu vůbec nerozumím, tak ocením každou radu. Mám jen pár požadavků:

Co nejkvalitnější zvuk
1GB paměti
ID3 tagy
Ekvalizér
Cena okolo 2000,- Kč

Předpokládám, že po Vánocích půjdou ceny dolů, takže budu objednávat až uprostřed/koncem ledna.

Byl bych rád, pokud se vyjádří někdo, kdo tomu doopravdy rozumí (ptal jsem se i na živě, ale pro jistotu :) )
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Adam Bernau 26. 12. 2006 20:20

osobne bych vybiral ze znacek iRiver, iAudio a Creative (tyto tri maji asi nejlepsi zvukove vystupy). A taky bych se ohlidl, aby to melo jeste slot na pametovou kartu. Osobne mam iRIver H320 (20Gb HDD) a s kvalitou zvuku jsem vice nez spokojen. Taky si k tomu porid co nejlepsi sluchatka, ale to asi vis.
Adam Bernau
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 26. 12. 2006 20:26

jako sluchátka mám vyhlídnuté tyhle pecky: http://www.123mp3.cz/d/sennheiser-mx-450/
Jinak, o přehrávači uvažuju o Emgetonu - http://www.123mp3.cz/d/emgeton-x3-cult-1gb-anthracite/
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Adam Bernau 26. 12. 2006 20:40

jj Emgeton jsem zapomnel k tem kvalitnejsim zahrnout. Myslim, ze je to dobra volba. Osobne bych do pecek nesel. Jeste mi nikdy zadne poradne nesedeli v usich a kvalita zvuku nic moc. Sennheisery jsem mel prilozene k mp3 prehravaci - kvalita oproti jinym peckam o trochu lepsi. Ale Koss Porta Pro je Koss Porta Pro. Mam je uz pres 10 let. A s kvalitou jsem spokojen + celozivotni zaruka. Ted neco pres 1t., to se myslim da.
Mozna si to cele kup z druhe ruky. Po Vanocich se bude spousta lidi zbavovat veci.
Adam Bernau
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 26. 12. 2006 20:43

ono, pecky chci kvůli tomu, že nechcu budit moc rozruch :) A Sennheisery mi zní skvěle, alespoň ty HD 201 co jsem dostal k Vánocům... Ale s nima teda ven nepůjdu :lol:
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Ertefol 26. 12. 2006 21:21

ty sluchátka už jsou na mě moc drahé... ale to, co jsem psal trošku výš asi koupím :)
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod negr 26. 12. 2006 21:30

Jako šťastný majitel X6 můžu X3 jenom doporučit (rozdíly budou asi jen v designu a v tom, že X6 má vestavěný akumulátor). No je to Milášek :D
Ale ty Senny ... Měl sem je v uších jednou a hned letěly do kouta. Jakožto milovníka basů (basa tvrdí muziku, že ... :wink: ) mě vůbec nenadchly. Čekal sem od nich něco jinýho (podle toho co sem četl v diskuzích atd...) Naštěstí byly jenom jako záloha pro PX100 a ty jsou naopak naprosto výborny.
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 26. 12. 2006 21:33

eh, na ty PX100 jaksi asi mít nebudu :) A já zase až tak výrazné basy nepotřebuju a na ty sluchátka jsem slyšel jenom chválu...
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod danniel 27. 12. 2006 00:03

Taky se přidávám k doporučení Emgetonu X3, jsem už 2 měsíce šťastný majitel a až na pár chybiček ve firmwaru je to dokonalý přehrávač - skvělý displej, čeština, rádio, diktafon, dlouhá výdrž baterky a na displeji si dokonce můžeš prohlížet textové soubory nebo si pustit text písničky která právě hraje. Sluchátka co k tomu dávají jsou taky hodně dobré, hrají čistě a nahlas.
Games don't make people violent, lag does.
danniel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 27. 12. 2006 00:18

Podívej se na MP3 TEAC to jsou dobré značky
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 27. 12. 2006 00:19

Mám vybraný Emgeton, TEAC na mě moc přesvědčivě nepůsobí... Jo a na co čekám? Na slevy elektroniky v lednu :)
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Weightlifter 27. 12. 2006 00:21

Proč na tebe TEAC nepůsobí dobře vždyť to jsou jedny z nejlepších MP 3 přehrávačů na trhu
Naposledy upravil Weightlifter dne 27. 12. 2006 22:41, celkově upraveno 1
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 27. 12. 2006 00:35

moc jsem o nich neslyšel...
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod spartas 27. 12. 2006 09:08

kdyby TEAC tak
TEAC MP 360 1GB :wink: božská výbavička za tu cenu
spartas
Killing Spree

Další stránka