Test CPU

Grafické karty, procesory, základní desky... Prostě počítače zevnitř

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Ertefol 24. 9. 2006 10:26

teď jsem to zapomněl... no... tak 48 tam myslím bylo:)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Weightlifter 24. 9. 2006 12:36

van vren píše:1m 54s na mym Pentium 4 ....... to stáří už je holt docela znátz/quote]

Jakto že máš tak moc Můj brácha má Duron 1.3GHz a má to za 1minutu 48 sekund takže AMD je lepší i když jede na menší frekvenci
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 24. 9. 2006 16:56

Weightlifter píše:
van vren píše:1m 54s na mym Pentium 4 ....... to stáří už je holt docela znátz/quote]
Jakto že máš tak moc Můj brácha má Duron 1.3GHz a má to za 1minutu 48 sekund takže AMD je lepší i když jede na menší frekvenci
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Weightlifter 24. 9. 2006 17:11

A jak se s tím strašně chválili
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 24. 9. 2006 17:25

_DAVE_: uplne spatne to zas nebylo :)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod van vren 24. 9. 2006 19:43

_DAVE_ píše:
Weightlifter píše:
be obscene... be be agressive
van vren
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 24. 9. 2006 20:56

Uživatel - No ja bych do nich nesel: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/sh ... =1927&p=14

A jeste zacatky RIMM pametma delali z P4 zcela nekonkurence schopne zbozi.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Uživatel 24. 9. 2006 21:07

_DAVE_: ja mel P4 1,5 se zakladovkou VIA (tusim nelicencovana) a ta podporovala DDR, zadna tragedie v te dobe a dodnes nekde slouzi jako kancelarsky stroj
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 24. 9. 2006 21:18

Uživatel - Ok, nebudem to resit. Ale ja mam pocit ze konkretne tyhle P4 byly za penize ktere staly mimoradne tragedie. A ve spojeni s VIA chipsetem ..... Tualatiny na 1GHz se tomu vpohode vyrovnaly.

PS: Uz jen ty vysledky v SuperPI hodne naznacuji. :)
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Uživatel 24. 9. 2006 21:57

radeji snad opravdu ne :)

(mozna by mohl nejaky moderator tuhle Intel x AMD cast promazat, aby se toho nekdo nechytil, nahoda je blbec)
//Já bych to bral jako ukončenou diskuzi a teprve jakýkoli následující příspěvek se bude mazat :wink: -Jezek
Naposledy upravil Uživatel dne 25. 9. 2006 08:46, celkově upraveno 2
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod gaessaekki 24. 9. 2006 23:51

Ja som mal na 1M 51.297s a na 512K 19.672s.
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Killing Spree

Odeslat příspěvekod McZerro 25. 9. 2006 05:36

tož na mým AMD Athlon 3200+ @ 2,4GHz to bylo za 42 s :? nepříde vám to trochu moc?

no a můj starej komp s AMD Duron 7 @ 600MHz a 64MB Ram to dal za 4 minuty a 38 sekund :lol:
-Vykouřená cigareta zkracuje život o 2 minuty. Vypitá flaška rumu zkracuje život o 4 minuty. Pracovní den zkracuje život o 8 hodin.
-Chovej se k lidem tak jak bys chtěl, aby se ty ku*vy chovaly k tobě
-Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
McZerro
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 25. 9. 2006 08:04

[quote="Uživatel";radeji snad opravdu ne :)

(mozna by mohl nejaky moderator tuhle Intel x AMD cast promazat, aby se toho nekdo nechytil, nahoda je blbec)
[i]//Já bych to bral jako ukončenou diskuzi a teprve jakýkoli následující příspěvek se bude mazat :wink: -Jezek-/i][/quote]

No ja nevim o cem se tady potom chcete vlastne bavit. Kdyz ma nekdo vysledek na nejakem CPU 2x vyssi a pta se proc? Co mu na to rict, mas to pomalu spocitane, ale je to vporadku protoze nekdo tu ma k tomu procaku hlubokou citovou vazbu a zminka o jeho pomalosti by ho zasahla. No je mi to burt, muzeme tu sypat jen ty cisla bez komentaru.

Pridam jeste P4 Prescott na 3GHz/1M.. 44s.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 25. 9. 2006 08:14

Byla partně myšlena pouze diskuze mezi Tebou a Uživatelem nebo flame ve směru Intel vs. AMD.Jinačím smysluplným diskuzím se naprosto nebráním.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Uživatel 25. 9. 2006 09:01

_DAVE_: ja to proste nechci resit, kazdy asi mame jinou zkusenost a moje zkusenost z te doby je se zamozapalnymi Athlony pomerne negativni, jinak van vren ma udajne jadro Northwood, takze je to kazdopadne OT

Northwood 2,8 52s
Northwood 2,8@3,15 43s
Uživatel
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka