Oblivion vs. 1 GHz CPU

Grafické karty, procesory, základní desky... Prostě počítače zevnitř

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 14. 8. 2006 21:45

To je pravda, pokud na tom chce spustit Oblivion za kazdou cenu, je to nejlepsi mozne reseni.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 15. 8. 2006 05:18

Když tak tady je link na Doupě a tady je jiný link (na stránce úplně dole) na OLDblivion.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod miki24 20. 8. 2006 06:00

no ja si myslim ze to spusti,ale pujde hlavne o to jak to bude rychle,aby to nebyla Slideshow
„Nejhorší je srážka s blbcem…“
miki24
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 8. 2006 11:27

Koukněte do profilu na tu mojí osmistovku - tak na tom jede Oblivion s OLDblivionem tak nějak dost špatně. No a na tý druhý sestavě s Duronem 1800 to s OLDblivionem nejede vůbec a bez něj se nepohnu pomalu ani v menu.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 20. 8. 2006 12:01

Ano, já bych to radši neriskoval. Pokud je jako minimální procesor doporučován 2GHz tak nemá cenu zkoušet osud s 1GHz. To je zkrátka dnes již málo.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod BotuloToxin 20. 8. 2006 14:01

Když to chce 2.0 tak stačí tak 1.7-1.8 a je to v suchu :idea:
Já hráju Obliviona na 768 Ram,1.74 Ghz Atlonu XP 1800+(měl sem ho 2.0 Ghz ale jaksy se mi ho podařilo nataktit dolů :shock: ) Radeonu X1600 Pro-----Na 800x600,textury VERY HIGHT,HDR,poloviční stíny a jede to v klidu :!: :!: :!: :twisted: :!: :?: :arrow: :idea:
HL hardcorefan,adm na half-life2.sk
ATi+AMD+Stargate SG-1 hardcorefan
[spoiler=nadpis]text[/spoiler]
BotuloToxin
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Jont 22. 8. 2006 09:02

Myslíte, že bych oblivion rozjel na následující sestavě:
Sempron 3000+ (1,8Ghz), 784 MB RAM a teď by to chtělo nějakou levnou grafiku, tak do 2000. Našel jsem jednu na http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31684, je to asus N6200/TD 128MB a stojí teda jenom 1000Kč. To asi nebude stačit, že? Když tak navrhněte nějakou do těch dvou tisíc, na které by to aspoň trochu jelo.
PS4ever
Jont
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 22. 8. 2006 09:07

Tak se koukni jaké řady karet Oblivion podporuje.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Jont 22. 8. 2006 09:09

A kde to mám zjistit?
PS4ever
Jont
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 22. 8. 2006 09:14

(tak nějak jsem ten dotaz čekal)
Třeba tady.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Jont 22. 8. 2006 09:18

Takže tu nVidii 6200 to podporuje, což je dobrá zpráva. Ale asi to nebude vypadat moc hezky, že?
PS4ever
Jont
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 22. 8. 2006 09:20

Tak nějak...
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Jont 22. 8. 2006 09:25

A myslíš, že by to jelo na střední detaily? Protože jsem někde viděl screenshot z minimálních detailů a to byla hrůza=všude mlha, stromy jako nějaký tyčky, horší grafika než na ps2. A mám obavu, aby to tak s tou mou budoucí levnou kartou nedopadlo.
PS4ever
Jont
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 22. 8. 2006 09:31

Obávám se,že přesně tak to dopadne,ale musíš počkat až Ti odpoví někdo jiný.Moc se v tom nevyznám.Ale před tím,co mám teď jsem měl ATI9600 a nevypadalo to moc pěkně.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PC 22. 8. 2006 10:04

Kašli na 6200. Je to sub-lowend (velmi slabá karta) Radši si připlať cca 1500 a získáš buď ATi Radeon X-1600PRO 256MB (tu mám já a Oblivion na ní běhá docela slušně) anebo silnější GF 7600GS - nyní bych bral asi tu, přece jen je ještě rychlejší než ATi....
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka