Obecne rady k vyberu HW..

Grafické karty, procesory, základní desky... Prostě počítače zevnitř

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 28. 11. 2014 21:39

Takhle - gamepad si určitě kup, protože na hry co jsou z konzolí se hodí... Zaklínači jsou ale původně PC hra a dvojka taky.

Mně se třeba na gamepadu krásně hraje GTA IV, bez něj jsem ji nebyl schopný dohrát, ona je ta hra na gamepad jako dělaná, takže u pětky lze předpokládat to samý.

Dále jsem na něm hrál Batmana a prakticky všechny "autíčkárny" včetně Euro Truck Simulátoru 2. Super je i na Assasíny, ty se na klávesnici a myši hrajou blbě, naopak třeba Splinter Cell Blacklist mě sra...l a radši ho hraju na myši a klávesnici.

Cokoliv kde jsou autíčka je super na gamepadu... pokud to není nějaký HC simulátor co chce volant.... a většina 3rd. akcí...

Bohužel ten konkrétní gamepad co mám já se už nedělá, byl to super klon X360 ovladače od saiteku s tím že páčky šly překonfigurovat na postavení alá Playstation ovladač nebo X360, plus byl pogumovaný. Dřív se točila kamera (u všech her na UE 3) ale to už dávno neplatí, teď funguje bez problémů.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 29. 11. 2014 01:13

Tak objednáno, tak snad jsem nevybral špatně. m.heureka.cz/notebooky/asus-ux303la-r5073h/
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 29. 11. 2014 10:54

Já myslím, že to je dobrá volba. :-) Já teď mám služební Lenovo Miix 2 11. A fajn, vždycky jsem chtěl tablet s WIndows. :-) A ten Intel HD4200 docela potenciál, NFSU2 hratelné skoro na plné :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 29. 11. 2014 12:19

Ja mam gamepad nejaky levny smejd Genius nebo Trust a za ty roky jsem ho pouzil snad jen na Psychonauty. Mimo jine taky kvuli tomu, ze smerovy krizek i analogy si v podstate delaji co chteji.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 29. 11. 2014 13:16

Ty voooole - integrovaná grafika má potenciál protože skoro na plné rozběhne prastarou přes deset let starou hru, v době kdy moderní mobilní telefony kreslí super fotorealistickou grafiku v rozlišení na který se notebooky často ani nechtaj.... HA HA HA.... to je vtip roku. Kdyby to rozběhlo na skoro plné poslední NFS nebo Project Cars atd. tak bych hovořil o potenciálu, ale tohle je EPIC FAIL.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 29. 11. 2014 18:23

i5 i5-4210U v turbe az na 2,7Ghz a s grafickou kartou intel HD graphics...chlape,chlape aka to skoda.

Intel zacal vyrabat procesory s integrovanou grafickou HD - to znamena,ze vyrobca notebooku nemusi davat do notebooku graficku kartu,pretoze Intel ju ma PRIAMO V PROCESORE.Tato graficka karta je nova a podporuje 3d (dx11),na hranie hier je vsak velmi slaba a hry ti budu sekat.

p.s. ku dobremu procesoru treba i dobru graficku kartu
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 29. 11. 2014 20:42

Ale vždyť to není na hry. To je pro ségru. Dedikovaná karta by snížila životnost na baterii.

Nota bene tahle integrovaná by i současné hry měla rozjet "nějak" a co bude hrát ségra? První Mafii, možná druhou (čekám, že pojede), nějaký to Tropico, možná Sims, Sonica a tím to asi končí. Na detailech ani rozlišení a frameratu jí nezáleží. Takže podle mě ideální volba.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod icotech852 29. 11. 2014 22:50

tak to staci,jasan.Sme si mysleli ze kupujes herny notebook
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 30. 11. 2014 15:17

PC: Ono to právě s tím výkonem integrovaných není tak slavné, víš? Sice to NFSU2 jede dobře, ale ani tak to nejede na plné detaily, takže nevím, co Ti na tom přijde směšného ;) Hrát nové hry, kdy ani desktop grafiky nedávaj, je pitomost, ale nahrát si nějakou pár let starou, pohoda.
A navíc, tablet nemám určen na hraní, jen si zkouším, co to dá. :-) Primárně je to kancl použití, takže pohoda.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 30. 11. 2014 16:17

Že to neutáhne deset let starou hru, když čipy v tabletech a mobilech kreslí fotorealistickou grafiku srovnatelnou s konzolemi.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 30. 11. 2014 19:40

To je zas epic fail u Tebe, protože fotorealistickou s konzolemi, dovol, abych se zasmál. Fotorealistickou? Kde? Srovnatelnou s konzolemi? Aha. Na konzolích není fotorealistická a tablety rozhodně nemají grafiku jak komzole.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod SPY 2. 12. 2014 19:45

Tak brzy budu objednávat novej herní kousek, nějaké připomínky na změny? :-)

Obrázek
http://www.alfa.cz/basket.php?items=_1J ... OL012LD701
Naposledy upravil SPY dne 2. 12. 2014 19:56, celkově upraveno 1
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 2. 12. 2014 19:51

Uff, tak tolik bych do počítače nikdy nevrazil, ale ať teda slouží :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 2. 12. 2014 22:40

Lol, když jsem zkoušel složit PC sám, tak mi to vyšlo na 25k.

Skříň existuje už v revizi R5.

Zdroj je pekelně předražený.

Devět větráků ? Jak na co :D ? Sám mám v bočnici pozici asi pro čtyři nebo šest teď už nevím, v životě by mě nenapadlo je tam dávat.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 2. 12. 2014 23:04

Ma cenu kupovat 16GB pameti? Mam pocit ze polovina her sotva vyuzije jenom 8, a to jeste jestli vubec.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka