Obecne rady k vyberu HW..

Grafické karty, procesory, základní desky... Prostě počítače zevnitř

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 11. 2014 14:13

Podle toho, z jaké dálky na to koukáš. Na 3 metry je malá :) Na metr je velká :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 25. 11. 2014 16:06

Ze dvou metrů na filmy/seriály. Hraní taky. Blíž ne, dál tak max z postele, ale to už je zas docela dost, to jsou právě ty tři, čtyři metry.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 25. 11. 2014 19:00

Mně bolelo za krkem tak jsem se vrátil zpátky na monitor.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 26. 11. 2014 12:33

Ertefol píše:Jj, ideálně bych někdy v tom březnu chtěl snad chystanou GTX 960 (i tak to bude od té 460 počítám pořádný skok :D)

tak to bez debaty,kazdopadne 470ka na tom nie je az tak zle (ja mam 470).S i7 na 4Ghz na fullHD som na grafike este nikdy neuberal.
Naposledy upravil icotech852 dne 26. 11. 2014 14:15, celkově upraveno 1
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 11. 2014 13:31

Taky myslím, že grafika není ten problém :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 26. 11. 2014 17:36

Asi hrajete špatné hry. :D

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Leir 27. 11. 2014 21:03

zdravim.

Nevim zda je tohle spravne vlakno kam to napsat, pripadne me nasmerujte.
Delsi dobu uvazuju nad koupi gamepadu k PC.
Vyuziji ho nebo je klavesnice a mys lepsi? Nejsem moc velky hrac, ale slysel jsem ze nektere hry, ktere jsou delany puvodne na konzole se klavesnici a mysi neovladaji nejlepe... S konzolemi moc zkusenosti nemam.

Vyplati se mi do nej investovat? Nebo nejaky(jaky?) obycejny kolem 200-300 Kc by se dal pouzit do zacatku?
Leir
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 11. 2014 21:50

Začnu od konce. Gamepad za 200 - 300 je k ničemu a ve spoustě her ti nepoběží. Hry na PC si obecně nejlíp rozumí s originálním ovladačem pro XBox 360 - drátový stojí asi 800.

Já třeba používám gamepad na PC hlavně na arkádové závodní hry, které se často hrajou na klávesnici blbě, ale na volantu hrát taky nejdou. Na sportovní hry je taky gamepad geniální a pak na takové ty typické porty z konzolí jako Resident Evil, Dark Souls nebo Devil May Cry, případně i GTA.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 28. 11. 2014 00:47

Ja hraju s gamepadem na PC jenom 3D akce typu DMC, jak zminil SCobra a rubacky. Zalezi co hrajes. Jestli smazis Total War nebo Civilizaci tak ti bude gamepad celkem k nicemu.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Leir 28. 11. 2014 05:10

Momentalne hraju Dead Space(1) pak bych zkusil Zaklinace. Prave sem slysel ze ten zaklinac by se mel hrat lepe na gamepadu...

Takze nejaka obycejna vec se moc ani nevyplati? Ja si prochazel rady na heurece, a moc moudry jsem z toho nebyl. Hlavne teda kazdy vypada dost jinak...
Leir
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 11. 2014 11:27

Dead Space by asi šlo, jenže tam byl jiný problém - když máš zapojený gamepad nebo joystick, tak se samovolně točí kamera :D Takže to si asi na gamepadu nezahraješ.

Zaklínač by asi šel, jestli nějak nepřekopali ovládání (jestli líp, těžko říct).

Podle mých zkušeností a z různých diskusí na netu nemá cenu kupovat nic jiného než XBoxový ovladač. A ta cena není až tak strašná.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 28. 11. 2014 11:45

Taky jsem koupil xboxovej, abych se vyhnul případným problémům. Dohrál jsem s ním třeba Tomb Raider, dvakrát. Vůbec to nebylo špatné. Ale spíš ho mám na závodní hry, kdy můžu zapnout TV. Ono ten ovladač má snad dva metry, ne-li víc, dlouhej kabel. Na FPS hry vůbec.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 28. 11. 2014 15:46

Dead Space mozna. Zaklinace radeji na klavesnici. Obecne mi prijde klavir a mys vic komfortni, protoze mam po ruce mnohem vic tlacitek nez na gamepadu. Na gamepad je fajn na zadavani ruznych sekvenci (jako komba v bojovkach) ale, kdyz clovek chce zmacknout vic tlacitek najedou, tak si musi pomalu zlamat prsty.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Leir 28. 11. 2014 19:00

Podle toho co slyšim asi zustanu u klavesnice a myši. Diky za reakce :-)
Leir
First Blood

Odeslat příspěvekod icotech852 28. 11. 2014 21:04

gamepad som pouzival v battlefield 2 na vrtulnik,ale v bf4 posluzi najlepsie klavesnica a mys.Inak som nan vyuzitie nenasiel
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka