Obecne rady k vyberu HW..

Grafické karty, procesory, základní desky... Prostě počítače zevnitř

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Thowt1 10. 6. 2015 16:33

ktore 2.1 repraky by ste brali? mam 2 kandidatov a neviem sa rozhodnut :oops:

https://www.alza.sk/genius-gx-gaming-sw ... 297737.htm

alebo

https://www.alza.sk/logitech-speaker-sy ... 138148.htm

povodne som chcel tie geniusy, ale bojim sa tej znacky...
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod Sasakr 10. 6. 2015 18:15

Levný 2.1? No nevím. Hudbu na tom doufám poslouchat nechceš, že?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 10. 6. 2015 22:39

Pokud chceš něco fakt levného, tak alespoň Creative: https://www.alza.cz/reproduktory-creati ... 107451.htm

K počítači se to dá a trochu to hraje.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 10. 6. 2015 23:18

Máš je? Já mám T20 a přijde mi to, vzhledem k velikosti, dost neuvěřitelný, jak to hraje. O T40 jsem četl recenzi, že hrajou pomalu hůř, jak T20, co stojej polovic, tak nevím.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 11. 6. 2015 00:21

T40 i T20, ale T40 mám v menším pokoji a jsem docela spokojený, ale ty T20 jsem zatím neměl čas pořádně ozkoušet, protože jsou ve větším pokoji s divnou akustikou. Právě jsme také četl, že T20 je lepší koupě. Ale asi bych se těch T40 nebál, rozhodně jsou fajn na takový základní poslech.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 11. 6. 2015 08:06

http://www.muziker.sk/studio-podium/nah ... eil-KS-40A
Podívej se na audiománii tam se docela probíraj.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 11. 6. 2015 19:26

chcem to primarne na hry a urcite chcem 2.1, chcem, aby to poriadne dunelo :D teraz mam od kamosa pozicane take tie logitechy, ako som postol, akurat trocha iny alebo starsi model, ale vykonovo zhodne/obdobne. a postacuje mi to. takze asi pojdem do nich, aspon mi budu co sa znacky tyka ladit s ostatnym prislusenstvom :-D

skor som zvazoval tie genius, pretoze su najpredavanejsie, maju dobre hodnotenie (i ked toto je na tych portaloch ako je alza a pod. dost podvrh, myslim si)... proste som chcel vediet, ako tie genius na tom naozaj su... pretoze co mam skusenost, ich produkty su sice ako tak funkcne, ale postradaju taku tu uroven konformnosti, pohodlia a funkcnosti, ako ma logitech... ten je u mna sazka na istotu
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 11. 6. 2015 20:33

Doktore, neblbni a nekupuj si šmejd... Já mám léta připojený komp k mini systému, má podobné bedničky jako ty na obrázku a jede to fest. Případně doporučuju poslouchat spíš na sluchátkách... aspoň tim nerušíš okolí a někdy je to i větší zážitek. Takže buď bych volil připojení na věž (jestli nějakou máš tak to zkus) a případně i sluchátka, než nákup sranda chrastítek. Nebo ty kurzweily, šak to můžeš vrátit, pokud ti nebudou vyhovovat. Před časem sem zkoušel hrát s externí zvukovkou a taky to bylo zajímavý, akorát sem si vybral blbou verzi, tak sem ji nakonec vrátil.

On kvalitní reprák/sluchátka a případně surround dokáže divy...asi tak.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 27. 6. 2015 10:15

To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 29. 6. 2015 09:31

Koukal jsem na to. Asi bych měl. Nicméně poslední dobou mám problém, že mi to PC nedává. Např. Včera jedno FHD, prostě to nejelo. Přitom dřív jsem takovýhle problémy nemíval, a to jsem neměl OC.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Ertefol 29. 6. 2015 12:42

Já ten rozdíl nevidím, takže pro mě je to absolutní zbytečnost, takže ne :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod jezek 29. 6. 2015 13:16

Nazdar lidi, už dlouho jsem neupgradoval a tak mám pocit, že by moje sestava snesla něco nového. Kromě bedny a SSD disku bych to měl vyměnit asi celé. Poradíte mi sestavu do cca 10-12k? Normálně bych se neptal, ale už nějakou dobu hardware nesleduju a tak netuším. Ideálně intel x nvidia.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 29. 6. 2015 13:25

Podle toho co vidím v podpisu, tak bych i řekl že to ještě musí fičet docela dobře.. Tedy možná by se měla zdvojnásobit RAM.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 29. 6. 2015 13:29

No jede to slušně, neztěžuju si. Wolf na plné detaily bez sekání. Zkusím tedy pořešit jenom RAMku. Díky, přesně něco takového jsem potřeboval slyšet. (asi holt budu muset "jenom" komplet reinstalovat :D )
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod icotech852 29. 6. 2015 14:48

jj RAMku a pokial nevies co s peniazmi tak potesi dokupit GTX 960
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka