Obecne rady k vyberu HW..

Grafické karty, procesory, základní desky... Prostě počítače zevnitř

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mrak 4. 12. 2014 13:01

No právě, takže těžko můžeš rozběhat na max nebo vyšší, když to ani nespustíš, logicky. :D A těch her je už dost a to nemluvě o tom, že jsou ku_evsky náročné poslední dobou.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 4. 12. 2014 13:18

Ale já mluvím o minulé generaci konzolí a hrách na minulou generaci. Ne o dnešku a DX 11 HW.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 4. 12. 2014 14:50

hratelnost hier zruinovaly hlavne konzoly.Kde su casy ked sme parili Another World,FlashBack,Dune2,Command&conquer,Half-life,unreal tornament (az do 3ky),stare battlefieldy (battlefield 2 dostal 10 z 10),black&white,call of duty ... atd.Boli zamerane na hratelnost a pc - konzola bola az na druhom mieste s Crashom Bandicootom.Kde su hry dnes? najprv vyjdu na konzolu a z konzoly sa po X mesiacoch (vid GTA V) prevedu na pc.Potom sa cudujme ze tie hry stoja za prd a ze nemaju hratelnost a ani poriadne optimalizovanu grafiku.Nehovoriac o battlefield 4,ktory si myslim ukazal trend novych hier - predaj co najviac a opatchuje sa az potom.Vydavaju sa a predavaju nedorobene hry vo faze alfa (na steame) - to nikdy predtym nebolo.

Dnes uz v podstate nejestuje skvela strategia (snad iba Starcraft2),kazdy chce stvorit hned bestseller v style COD
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod milsimr 4. 12. 2014 15:21

Pobavilo :)
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 12. 2014 20:27

icotech852: Být tebou, nevyjadřoval bych se k něčemu, čemu nerozumím ;-) Another World a FlashBack byly hry pro konzoli ;-) Navíc za poslední dobu (a vlastně asi nikdy) nevyšlo pro PC exkluzivně nic, o čem by se dalo říct, že to nemá hratelnostně na konzolích obdoby. Naopak, tupé střílečky mají na PC poměrně dlouhou historii, asi stejně dlouhou jako na konzolích (UT je mimochodem jedna z nich). CoD taky začínalo na PC...

Zabugované hry tu byly vždycky. Jenže dřív si s tím hráči nějak poradili a nebo se ta hra prostě neprodávala. Dneska než by lidi hledali workaroundy, fixy nebo se v tom pohrabali sami, radši nadávají v diskusích, jak jsou dneska hry hrozně zabugovaný a čekají na patch.

Taky můžete být rádi, že se tady můžete dohadovat, jak moc plynule vám půjdou hry za 2 - 5 let. Dřív byste věděli, že za takovou dobu pojedou tak blbě, že nepůjdou vůbec hrát (když už teda vůbec půjdou spustit).

Pořád keců, přitom vůbec netušíš, co máš dneska za možnosti a v jak skvělý době pro hráče vlastně žiješ.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod icotech852 4. 12. 2014 21:16

SCobra píše:icotech852: Být tebou, nevyjadřoval bych se k něčemu, čemu nerozumím ;-) Another World a FlashBack byly hry pro konzoli ;-)

http://sk.wikipedia.org/wiki/Another_World

vazne? lebo je pisane ze vznikli pre Amigu a to konzola nie je....ty si ale znalec

http://en.wikipedia.org/wiki/Flashback_(1992_video_game)

The game was directed, written/designed and partially programmed by Paul Cuisset, who had previously created the adventure game Future Wars. Flashback was initially released for the Amiga in 1992, then ported to MS-DOS, Acorn Archimedes, Sega Mega Drive/Genesis and Super Nintendo in 1993. CD-ROM versions of Flashback for the Mega-CD, 3DO, CD-i, MS-DOS, Apple Macintosh and the FM Towns were released during 1994 and 1995, together with a cartridge version for the Atari Jaguar in 1995.

tak mi to teda vysvetli...
SCobra píše:Pořád keců, přitom vůbec netušíš, co máš dneska za možnosti a v jak skvělý době pro hráče vlastně žiješ.

o tom mi mozes porozpravat... ja som pri pocitacoch od 5tich rokov,neviem ci si vtedy vobec jestvoval
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 5. 12. 2014 15:50

Hlavně se neperte holky. :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 5. 12. 2014 15:54

Amiga je konzole.

Hraješ možná od pěti, ale názory máš jako by ti bylo 5 nejdřív v roce 2005. Nebo... což mi přijde asi pravděpodobnější, ale ještě mnohem debilnější, jsi na konzolích nikdy nic nehrál :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod icotech852 5. 12. 2014 21:38

SCobra píše:Amiga je konzole

aspon na nauc googlit,ani to nevies http://en.wikipedia.org/wiki/Amiga

-- 5. 12. 2014 21:56 --

Mrak píše:Hlavně se neperte holky. :D

v pohode,tak to dopadne ked sa sliapne konzolistovi na prstik.Zacne vykrikovat ze arkanoid tu bol prvy...mohli by im to obmedzit na toho sonica,donkey konga a crasha bandicoota.Potom musime my stari pc-ckari hrat tie ich bullshity
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kurcatovium 13. 12. 2014 21:09

Jakou myš byste doporučili na občasné hraní a práci s PC, cenově tak řekněme kolem 1000Kč +- 50%?
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 12. 2014 00:21

Proč tolik peněz? Mám tuhle a nenapadá mě, co bych ji vytkl http://mysi.heureka.cz/gigabyte-gm-m6900/
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SPY 14. 12. 2014 01:20

Ja ted ve ctvrtek kupoval 2 mysky:
- na praci/internet jsem bral Gigabyte M6800 (do 300 Kc) - znam ji z prace, dobre padne do ruky, a k tomu cemu je urcena slouzi vic jak dostatecne.
- na hry jsem vzal SteelSeries Rival Optical (do 1400 Kc) - vyberem jsem se tentokrat ciste ridil podle progameru, koukl jsem na to s cim vetsina hraje a SteelSeries byla hodne casta volba. Procitat na forech, kde kazdej Jenda pise, ze to co ma je nejlepsi, s tim uz jsem se spalil naposledy. Musim rict, ze hned pri prvnim zapojeni (a to bez instalace SW), to bylo ve vsech smerech mnohem prijemnejsi jak Razer Imperator 2012, co jsem mel do ted. Zkusenosti mam s Logitech MX310/MX510/MX518 a Razerkou, a zatim u Rivala jsou jednoznacne nejlepsi prvni dojmy.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kurcatovium 14. 12. 2014 07:57

Sasakr píše:Proč tolik peněz? Mám tuhle a nenapadá mě, co bych ji vytkl http://mysi.heureka.cz/gigabyte-gm-m6900/

Protože už mě se*e jak mi i u docela drahých myší neustále odchází tlačítka. Asi jsem prase, ale teď mám logitech M705 (jo, chtěl jsem zkusit bezdrát) a po třech letech je pravé tlačítko prakticky nepoužitelné.
Pořád tak nějak žiju v dojmu, že vyšší cena by se mohla rovnat vyšší kvalitě.

SPY: Jak se ti osvědčuje mít dvě myši? Mě by asi moc nebralo to pořád přehazovat...
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod SPY 14. 12. 2014 09:24

Mam to ted jako novinku, zatim mi to nevadi .. Je to dano tim, ze uz jsem si do PC navykl stejne pripojovat gamepad (Orbweaver/z PS4).
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod milsimr 14. 12. 2014 17:06

Osobně mi od SteelSeries nikdy nic nesedlo. Více jak třetím rokem už mám Gigabyte M8000-X a musím říct, že z těch, které jsem dosud měl, mi zatím sedí nejvíce - až ji odkrouhnu, koupím znova to samé.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka