aky volant si mam kupit?

Grafické karty, procesory, základní desky... Prostě počítače zevnitř

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Dreamer 29. 5. 2008 00:31

Dik, uz som nedufal ze sa niekto ozve. Funguju vsetky tlacidla a aj force feedback? Ako si s nim spokojny celkovo? Ako dlho ho mas?

Este otazka pre vsetkych - mozem mat zapojeny (tento) volant a gamepad sucasne? Gamepad je tiez Logitech (Rumblepad 2) - nebude to problem?
Dreamer
Dreamer
First Blood

Odeslat příspěvekod danniel 29. 5. 2008 07:22

Jo, tlačítka fungují všechny bez problémů stejně jako Force Feedback, jediná hra která ten volant zatím nebrala bylo NFS ProStreet, jinak volant fungoval ve všem, dokonce i v Armed Assaultu :-)
Koupil jsem ho loni v srpnu a až na to že ho nešlo nikde sehnat zatím maximální spokojenost.
U kamaráda jsem měl možnost srovnat ho s Formula Force EX. DFP má kromě většího věnce a lepšího FF promakanější pedály - na podložku se ti vlezou i paty a zespodu jde vytáhnout zoubkovanou lištu se kterou pedály pevně drží i na koberci.
Ovladače jsou tady, podporují Visty a jsou v 32 i 64bit verzi.
Kdybych ho ale kupoval teď, asi bych počkal jak to bude s cenou a funkcemi jeho nástupce - Driving Force GT. Prý má mít o hodně lepší FF, ale taky asi nebude stát pod 3000.
Games don't make people violent, lag does.
danniel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dreamer 29. 5. 2008 16:43

Dik, uz mi odpisali aj na Logitech fore. Ja som nasiel az 3 verzie, Pro s logom Logitech, klon Pro s GT logom a GT s logom GT a takym cervenym kolieskom, neviem ci su tam aj ine rozdiely a ci je to ten novy, ale je aj na Logitech strankach:

http://www.logitech.com/index.cfm/gamin ... cl=roeu,en

Cena je len o 14 Euro vyssia.
Dreamer
Dreamer
First Blood

Odeslat příspěvekod spajza X 3. 6. 2008 10:27

Tiez len potvrdim,G25ka mi plne funguje na x64 viste,skor zalezi na hre ako je to namapovane a aky ma FFB...Inak G25 je mozno starsia a asi aj menej atraktivna na pohlad,ale vnutornosti su fakt kvalitne a dokaze naozaj pekne simulovat jazdu a nechces predsa kupovat za 2roky novy volant,radsej drahsi,ale kvalitny :)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Dreamer 4. 6. 2008 20:40

Ja viem ze G25 je najlepsi (a ten je priamo pre PC), ale DFP je druhy najlepsi a myslim ze je tiez kvalitny, vsetky ostatne su uz asi velmi pozadu, chyba 900°, horsie vyhotovenie... Kazdopadne asi kupim radsej DFP za 2800 korun, ako G25 za vyse 7000.
Dreamer
Dreamer
First Blood

Odeslat příspěvekod Dreamer 5. 6. 2008 19:33

Este sa chcem spytat aky silny je force feedback - mam stol so zasuvkami a mam tam vselico. Ked len polozim gamepad s vibraciami na stol, je to dost hlucne, tak neviem ake zvuky a vibracie sposobi force feedback. Mate s tym niekto skusenosti? Najlepsie s DFP, MOMO, G25, alebo inym, len nie s vibracnym feedbackom, to je nieco ine. Nebude mi cely stol tak vibrovat ze nebudem moct force feedback ani pouzivat?
Dreamer
Dreamer
First Blood

Odeslat příspěvekod vizitix 15. 6. 2008 11:32

chci se zeptat, má někdo zkušenosti s Logitech Momo Racing Force a Vistou 64 ? Jako jeslti všecno jede tak jak má a podobně...
Unknown Pleasures
vizitix
Killing Spree

Odeslat příspěvekod danniel 18. 6. 2008 10:58

danniel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dreamer 18. 6. 2008 19:34

Ja by som chcel najradsej klon Driving Force Pro a G25 - alebo teda G25 s viacerymi tlacidlami na volante. Vlastne taky volant aky by som chcel neexistuje.
Dreamer
Dreamer
First Blood

Odeslat příspěvekod Fuck8r 20. 6. 2008 17:41

spajza X píše:Inak G25...Jedine G25 :wink: naozaj nieco vydrzi a poskituje super zazitok.Za tie prachy to fakt stoji.

tak tak ...pro lidi co opravdu žerou závodní simulátory je G25 jediná volba - jedinej pořádnej volant na trhu - tady není o čem diskutovat :love:

taková jízda v Caterhamu s H řazením, spojkou a vypnutým TC - no comment ^^

Obrázek
Obrázek

copak je to asi za zatáčku? :kuk:

Já nevím jak špajzkovi ale mně teda bohatě stačej 2 tlačítka na volantu (speed limiter, kamera) a těch 12 na řadičce (pauza, světla, restart apod.) :-)
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod vizitix 20. 6. 2008 18:03

mám tedka od známýho půjčenej Formula Force GP.. ale nefungujou mi pedály.. mám vistu(64)..ovladače jsem stáhnul a furt nic.. neví někdo čim by to mohlo bejt???
Unknown Pleasures
vizitix
Killing Spree

Odeslat příspěvekod danniel 20. 6. 2008 18:09

Fuck8r píše:...

Jenže ne každý si může dovolit dát 6000 jen za volant ;-)

A ta zatáčka vypadá jako Eau Rouge, ale těžko říct, je to strašně špatně vidět :hm

vizitix píše:mám tedka od známýho půjčenej Formula Force GP.. ale nefungujou mi pedály.. mám vistu(64)..ovladače jsem stáhnul a furt nic.. neví někdo čim by to mohlo bejt???

Zkoušel jsi stáhnout 64bit verzi Logitech Profileru odsud:http://www.wingmanteam.com/latest_software/latest_soft_main.htm ???
danniel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fuck8r 20. 6. 2008 18:22

jo jo je to vona :tleskani ^^

5200 Kč s DPH ;-] ... a kdybych na to neměl hned tak si nekoupím nic a šetřím místo toho abych si koupil nějakej na kterej momentálně mám (umělohmotná, barevná, křupající hračka) a pak toho litoval - nejsme tak bohatí abychom si mohli dovolit kupovat levné věci přeci 8-)

5200 Kč s DPH za volant se kterým zažiju spoustu zábavy po mnoho let to je moc ? ... a co 5200 Kč s DPH za grafičku která mně poslouží tak asi rok - pak bude mít cenu tisícovky a bude k ničemu - to už lidem přijde normální :hm ... ale investovat do kvalitního volantu to e-e
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod vizitix 20. 6. 2008 21:27

danniel: Dobrý už to jede. Najednoudnou z ničeoh nic začli fungovat..

Volant upe něco jinýho než klávesnice, ale v tuhle chvíli bych za volant 5200,- nedal.. ty 2,5 co chci dát za Momo mi přijdou tak akorát...

btw, ta zatáčka.. nená to ve Spa?? Tam jsem byl na podzim na F1..
Unknown Pleasures
vizitix
Killing Spree

Odeslat příspěvekod pepos01 21. 6. 2008 11:00

Zdravím Vás všechny.Po dlouhém rozhodování bych si chtěl pořídit tento volant http://www.nc.cz/Default.asp?cls=stoitem&stiid=8310 .Je to dobrá volba?Především co se týká alespoň kvality?Díky
S některými lidmi je to jako s motocykly- čím mají menší výkon, tím více jsou slyšet.
pepos01
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka