no jo, jako naučit se s tím jezdit (šlapat na spojku, správně řadit) to by mělo jít samo, horší potom je dostat se na úroveň online závodníků a konkurovat jim ...
nejrealističtější hraní ? podle mně (a hodně dalších lidí co jezdí) je to:
Volant: G25
Hra: rFactor
Nastavení: Manuální polohové řazení, manuální spojka
Pomoc: všechny pomoci (řízení, dobržďování, řazení) OFF, stabilizace vozu OFF, antilock brakes OFF, kontrola trakce OFF.
Auto: silný monstrum bez elektroniky (GT 69´ or Rally "B" Group)
a zkusit tak bez jediné chyby jezdit se setejně dobrýma (většinou lepšíma a s líp nastavenejma kárama) lidma online třeba 1 ostrou závodní hodinu

... první den (týden, měsíc) po koupi volantu = NEMOŽNÉ
třeba já jsem trénoval přes rok GTR 2 - už jsem měl všechno nastavený na tu nejtěžší obtížnost ... přišel kámoš: "jů můžu si zahrát" ... SPA, Ferrari 550 - během jednoho kola měl výlet mimo trať cca 10x a to nepočítám, že se ani nemohl rozjet z boxů, pač si neuvědomil, že sedí v 700 koňový bestii a šlápnul na plnej plyn a točil se tam na místě v boxové uličce
Recenze http://www.zive.cz/default.aspx?article=133167
- Kód: Vybrat vše
v GTR2 je u opravdu výkonných automobilů problém rozjet se při vypnutí všech pomůcek a asistentů tak, aby vůz neskončil v hodinách, nebo s chcíplým motorem. Stejné je to i při řazení nižších rychlostních stupňů. Netrénovaný člověk tak má co dělat, aby vůz udržel vůbec v chodu a na silnici[/code]
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.