aky volant si mam kupit?

Grafické karty, procesory, základní desky... Prostě počítače zevnitř

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Fuck8r 8. 8. 2007 19:20

na hardcore závodním volantu by to vypadalo pěkně ! :)

dělám si prd*l - bylo by to příšerný ! a vůbec by se s tím nedalo řídit ! :o :lol:
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod NateLogan 8. 8. 2007 21:21

LDF PRO je puvodne jen na PS2, ale logitech pak udelal podporu i pro PC, staci ten jejcih univerzalni ovladac, ted se snad dava i s tim volantem na CD...takze pokud nikomu nevadi PS znaky na tlacitkach misto cisel a logo GT, tak neni co resit

PS: pripojuje se pomoci USB, kdyby nekdo nevedel a chtel rejpat :)
„Dobro a zlo není to, co nás dělí od našich nepřátel. Dělí nás pouze odlišné pohledy a perspektivy. Jedna strana viní druhou. Neexistuje dobro, ani zlo. Pouze dvě strany s odlišným názorem.“
Squall Leonhart, FF VIII
NateLogan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fuck8r 8. 8. 2007 21:37

paráda ... je vidět, že na poli volantů jednoznačně kraluje firma Logitech a to už hodně dlouho ...
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod mironic 16. 8. 2007 12:43

Tak jsem si nakonec koupil Logitech Formula Force EX za cca. 1.700,- a je super, hlavně v World Racing 2, Test Drive Unl. a LFS. V Paris Chase ho ale nemohu uspokojivě nastavit.
mironic
First Blood

Odeslat příspěvekod lama 123 16. 8. 2007 12:47

paráda ... je vidět, že na poli volantů jednoznačně kraluje firma Logitech a to už hodně dlouho
NTB: ThinkPad X201
PC: Cooler Master Stacker nVidia edition, Intel Xeon E5506 @3.6, 12Gb ram, Geforce 660+24"FHD+ G400s + G15
TEL: SG S6 + Razr V3i
Vozítko: Rapid Spaceback 1.2 Tsi
lama 123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fuck8r 21. 8. 2007 12:10

hmm tak protože mně umřel můj milovaný MOMOušek tak kupuju novej ... a protože jdeme do simulátorový ligy (rFactor a možná i LfS) tak je tu jediná možnost - G25 - nic jinýho na to prostě není ...

hele :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=G_hJuV2tb68 :P
Naposledy upravil Fuck8r dne 21. 8. 2007 19:07, celkově upraveno 1
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod MordarGrunn 21. 8. 2007 17:10

ano, odporucam g25.. oplati sa zainvestovat..
CPU: Intel i5 6402P 2,8GHz, MB: MSI Z170A PC MATE, RAM: Kingston HyperX Fury 16GB 2666MHz,VGA: Asus Strix GTX1060 6G, SSD: Kingston 240GB HYperX Savage, OCZ Vertex 3 64GB, HDD: 3x WD Black 3TB, PS: Zalman ZM1000 1000W, Case: Fractal Design Define S
MordarGrunn
Killing Spree

Odeslat příspěvekod weca 21. 8. 2007 17:13

MordarGrunn píše:ano, odporucam g25.. oplati sa zainvestovat..

Ovšem jen pokud si na to opravdu potrpí 8)
weca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fuck8r 21. 8. 2007 19:21

http://www.youtube.com/watch?v=SI5fFop57Mc
http://www.youtube.com/watch?v=IqTR07nSdFg

tak na to je G25 :D

kdo ale rád Need for Speed, Juiced a podobný tak tomu bude v pohodě stačit - Driving Force PRO za poloviční cenu ...

G25 + rFactor (nebo jiný) + Manuální polohové řazení + manuální spojka - tady už končí veškerá legrace ! ... je hooodně těžký se stím naučit jezdit - a to už není jen nějaká hra, to už jsou plnohodnotný závody u kterých se potíte jako zvěř, žízeň, stres, klepou se vám z něho ruce ... takový oline závody - to už je docela maso :D
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod MordarGrunn 22. 8. 2007 00:00

no k tomu ze je velmi tazke naucit sa s tym jazdit.. ja ked som si ho doniesol domov a rozbalil a prvy krat zapojil tak som trochu bural kade som chodil, ale po hodine hrania uplne v pohode, dostalo sa mi to do ruky a nieje problem.. trochu treba cvicit pri test drive unlimated lebo tam skapava motor ked sa prilis rychlo pusti spojka..
ale ked mam porovnat jazdu v realnom aute a jazdu s g25, hm, nemozem porovnavat, je to nieco uplne ine.. mozno este nemam tak dobre nastavene nastavenia.. keby niekto nahodou videl nejaky web alebo aspon tabulku ze podla akych hodnot nastavit nastavenia aby bolo jazdenie co najrealistickejsie tak by mohol hodit link, dakujem :wink:
CPU: Intel i5 6402P 2,8GHz, MB: MSI Z170A PC MATE, RAM: Kingston HyperX Fury 16GB 2666MHz,VGA: Asus Strix GTX1060 6G, SSD: Kingston 240GB HYperX Savage, OCZ Vertex 3 64GB, HDD: 3x WD Black 3TB, PS: Zalman ZM1000 1000W, Case: Fractal Design Define S
MordarGrunn
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fuck8r 22. 8. 2007 07:07

no jo, jako naučit se s tím jezdit (šlapat na spojku, správně řadit) to by mělo jít samo, horší potom je dostat se na úroveň online závodníků a konkurovat jim ...

nejrealističtější hraní ? podle mně (a hodně dalších lidí co jezdí) je to:

Volant: G25
Hra: rFactor
Nastavení: Manuální polohové řazení, manuální spojka
Pomoc: všechny pomoci (řízení, dobržďování, řazení) OFF, stabilizace vozu OFF, antilock brakes OFF, kontrola trakce OFF.
Auto: silný monstrum bez elektroniky (GT 69´ or Rally "B" Group)

a zkusit tak bez jediné chyby jezdit se setejně dobrýma (většinou lepšíma a s líp nastavenejma kárama) lidma online třeba 1 ostrou závodní hodinu :mrgreen: ... první den (týden, měsíc) po koupi volantu = NEMOŽNÉ :D

třeba já jsem trénoval přes rok GTR 2 - už jsem měl všechno nastavený na tu nejtěžší obtížnost ... přišel kámoš: "jů můžu si zahrát" ... SPA, Ferrari 550 - během jednoho kola měl výlet mimo trať cca 10x a to nepočítám, že se ani nemohl rozjet z boxů, pač si neuvědomil, že sedí v 700 koňový bestii a šlápnul na plnej plyn a točil se tam na místě v boxové uličce :mrgreen:

Recenze http://www.zive.cz/default.aspx?article=133167

Kód: Vybrat vše
v GTR2 je u opravdu výkonných automobilů problém rozjet se při vypnutí všech pomůcek a asistentů tak, aby vůz neskončil v hodinách, nebo s chcíplým motorem. Stejné je to i při řazení nižších rychlostních stupňů. Netrénovaný člověk tak má co dělat, aby vůz udržel vůbec v chodu a na silnici[/code]
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod Dreamer 18. 5. 2008 22:16

Tiez by som chcel volant, zvaloval som medzi:

Driving Force™ Pro
G25 Racing Wheel
MOMO® Racing Force Feedback Wheel

G25 je prilis drahy, ma len 2 tlacidla na volante a ja chcem hrat aj simulatory - teda ovladat napr. svetla, smerovky, stierace a pod.

S MOMO boli myslim nejake problemy, 6 tlacidiel tiez nic moc...

Driving Force™ Pro sa mi zatial najviac pozdava, je na PS, ale vraj ide aj na PC, len sa chcem spytat ci aj pod Windows Vista - konkretne Home Premium 32 bit.

http://www.logitech.com/index.cfm/gamin ... cl=roeu,en
Dreamer
Dreamer
First Blood

Odeslat příspěvekod spajza X 21. 5. 2008 22:09

Tie dve tlacitka na volante su skor na obzeranie dolava a doprava :)

Inak G25...Jedine G25 :wink: naozaj nieco vydrzi a poskituje super zazitok.Za tie prachy to fakt stoji.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Dreamer 28. 5. 2008 17:18

Lenze neviem ci by som G25 vyuzil, je uz pomerne drahy, navyse nema na volante dost tlacidiel a tie by som potreboval na simulatory, kedze nebudem hrat len zavodne hry.

Driving Force Pro ma rozsah otacania 900°, rovnako ako G25, MOMO ma len°240°, cena oboch je asi 3000SK, cena G25 je vyse 7000SK. Myslim ze ten Driving Force Pro je velmi dobry kompromis, len by som potreboval vediet ci skutocne funguje aj na PC, pod Windows Vista, vsetky tlacidla a hlavne force feedback, pretoze gamepady ktore su aj na PS aj na PC nie vzdy podporuju vibracie aj na PC.

Nema niekto Driving Force Pro aspon na PS3, alebo PS2?
Dreamer
Dreamer
First Blood

Odeslat příspěvekod danniel 28. 5. 2008 21:44

Já mám doma DFP na PC a funguje na něm všechno, jen některé hry neberou nastaveni rozsahu - můžeš mít jen buď 900 nebo 240 stupňů. Mám ale XP, jestli ty ovladače jedou stejně dobře na Vistě fakt nevím.
Games don't make people violent, lag does.
danniel
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka