Zdavím místo PS4 jsem si pořídil sestavu s gtx 960 oc (asus strix) dale i5 4590, 8 gb ram. onyl ssd disky, deska asus b85m-gamer
Myslel jsem že to oproti PS4 bude pohoda hraní ale opak je pravdou, například battlefield 1 (trial mod v accesu teda 10 hodin) mi jede 60 ale ze strašnejma propadama na 20-30 fps kdykoli se otočím směrem kde jsou hráči nebo se něco děje. A není to jen dočasnej pokles prostě v bitvě to padne na 30 a meně a zustane dokud zase nejsem někde kde se nic neděje. Dělá to na nastavení low i ultra a i když dám resolution scale na 40 kdy to je uplně rozmazané tak to dělá.
Četl jsem že ta hra v pohodě běhá i na starých grafikách 60 ale mě jede hrozně i na low.
Ono celkově mi příjde že mi něco zlobí, npř battlefronty jedou dobře ty maj tech 50-60 ale grafika mi příjde divná i na ultra se mi dost dočítají objekty, některé věci, postavy, objekty v dálce jsou hrozně rozmazané jako by do scény nepatřili vubec. Celkově to na mě pusobí huř jak na PS4 ale je mi jasné že to dělá prostě to že sedím blízko a tak se mi vetšina věco zda horší než na TV s PS4kou.)
Říkal jsem si zda je v požřádku procák, zatíží se na uplné maximum i při instalaci ovladačů, a když nic nedělám jede na 30%.
Mám na normální fungování a práci Mac tkaže windows jsou pro mě dost neznámá nevím zda to tak je dobře, a na hraní jsem měl do ted konzoli.