přerušovaná hudba ve hrách na lepších klávesnicích

Grafické karty, procesory, základní desky... Prostě počítače zevnitř

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Wolfenzi 11. 6. 2008 16:58

Tak přemejšlim k čemu by bylo mít na klávesnici (např g11) kromě těch Gček i normální multimediální tlačítka. A napadlo mě že bych měl na pozadí nějaký přehrávač hudby a hrál bez rušení a zpomalování kompu CSko. A jak bych umřel a šel do spectu tak bych zmáčkl play na klávesnici a začla by mi hrát hudba. Hned jak by bylo nové kolo tak bych zase zmáčkl stop a mohl bych se zase soustředit na hru. Fungovalo by to tak u všech takových klávesnic ? IMHO by to bylo užitečný a hledám důvody proč vrazit prachy do g11ky. 8-P Zatim vede proti mé za stovku novejma klávesama, tim že svítí a je hezčí :kuk:
Wolfenzi
First Blood

Odeslat příspěvekod Ghormoon 11. 6. 2008 17:40

ja mam G15ku a sem s ni spokojenej :) (jeste tu starou sirsi modrou verzi)
pokud se nepletu tak G11 je stejna jen bez displaye ... tak zkusim vymyslet naky vyhody krom toho ze muzes kecat na icq i ve hrach kery se zblaznej po shozeni na listu :D
tak urcite ty Gkeys, s novyma driverama na ne muzes i nascriptovat kdejakou kravinu (vcetne ovladani mysi), ale vetsinou pouzivam jen zakladni quickmakra :) proste nahrajes a zopakujes :)
treba sem to pouzival jako urychlovatko na zmensovani fotek do herbare do skoly (proste klavesovy zkratky sipky taby atd :D) projede ti to za vterinku :) samo ve hrach kde to jde vyuzit (v GoW mam na klavesu otevreni konzole a napsani "say " abycyh mohl psat rovnou zpravu - lenost nejvyssiho stupne) a tak :) vymyslet toho jde dost, kdysi jsem hral Lineage2 a mel sem furt killit nakou potovoru dokolecka tak tam bylo tusim neco jako /select nazev, pak sem doklikal kouzla a tak ... a nehcal sem to killit :D akorat to v nakym novsim patchi uz neslo ... hra to blokla ...
mno dost kecy, na klavesy neco vymyslis :)
podsviceni je paradne videt vecer i v noci (ja ho ani nevypinam) takze klido hraju po tme :) a multimedialni klavesy by mely fungovat i ze hry, nebo aspon z vetsiny.
jo zapomel bych zminit prepinac co vypina WIN tlacitko, v nekerych hrach dela bordel kdyz ho omylem zmacknes, jaj ak zjistil k cemu to je tak sem ten WIN vypl a od ty doby nezapl ... :)

no nic, snad ti to pri rozhodovani pomuze
Cas neexistuje, ale plyne doprava ...
Ghormoon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wolfenzi 11. 6. 2008 18:49

Se všichni rozčilujou že jim win vypíná hru ale já ho k tomu často používám v CSku když mi někdo píše na ICQ.
Když mám spuštěno cokoliv jiného (aspoň složku otevřenou) tak dám alt+tab, ale to mi nejde když je CSko jediná věc a tak nejde přehazovat. Takže dám win a je to. Ještě se mi nestalo že bych to zmáčkl omylem. Výhoda displeje že bych kecal po icq je zajímavá ale 7 stovek za to připlácet od g11ky nebudu. Vůbec přemýšlim jestli radši nekoupit levnější revoltec který stojí těsně pod litr.
Hlavně mě zajímalo jestli by šlo těma multimediálnima klávesema pouštět/vypínat/dávat další track kdykoliv při hře. A jestli jo tak jestli jen vyjímečně, všeobecně u dražších nebo prostě každá klávesnice s tlačítkem play/stop atd...
Wolfenzi
First Blood

Odeslat příspěvekod Ghormoon 11. 6. 2008 22:09

no kdyz nutne potrebuju WIN mam ctrl+esc, jinak je to dobry vypnout kdyz se hotseat hraje hra co s tim ma problem a prohravajici souper to tim sabotuje :D
Cas neexistuje, ale plyne doprava ...
Ghormoon
Killing Spree