pařanský sluchátka hlavně na CSko 1,6

Grafické karty, procesory, základní desky... Prostě počítače zevnitř

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Wolfenzi 27. 5. 2008 12:43

Momentálně hraju s peckama asi za 50kč kterejm nějak vypadávaj basy + mikrák, taková tyč 25cm za 70kč na kterou nemám držák takže na něj řvu z půl metru abych byl slyšet, popřípadně ho vezmu do ruky a mluvim ale při tom nejde hrát :-D .
Doporučte něco co určitě má svuj mikrák, abych ho měl u pusy a asi aby to umělo prostorovej zvuk (5,1 či co ? ), prý se s tim v CSku lépe určuje kde někdo dupe než když mám 2,0 stereo pecky... Cca za tísíc korun. Přeposlali mě sem z avmanie, kde do mě hustili že mám koupit portapro, že 5,1 nepotřebuju a že mám mít radši něco kvalitního. Imho blbost... na hudbu budu mit jiný sluchátka, tady mi jde o to abych měl co nejlepší sluchátkovej wallhack :-D
Wolfenzi
First Blood

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 27. 5. 2008 13:14

kup jakykoli headset s uzavrenyma sluchatkama a vestavenym mikrofonem u pusy .... vejdes se tak do 5 stovek..

na naky 5.1 kasli .. :D

tyhle vypadaj dost slusne http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46564
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Wolfenzi 27. 5. 2008 14:10

Tak to je jako ty moje, akorát pohodlnější na víc hodin hraní a s kvalitnim mikrákem. Tak nebránil bych se tomu, ale přeci jenom mi vrtá hlavou jestli by nebyla výhoda mít víc repráků v každé mušli....
Wolfenzi
First Blood

Odeslat příspěvekod negr 27. 5. 2008 15:42

5.1 u sluchátek je šméčko na lidi. Kvalitní stereo (bavím se o sluchátkách, ne o reprácích) ti nabídne stejný zážitek i s prostorovou lokalizací zdroje zvuku. Zvuková karta ti s přehledem převede prostorový zvuk do sterea tak, aby zněl zase prostorově.
Jestli mi nevěříš, tak si někde puč sluchátka a se zavřenýma očima si poslechni Virtual Barbershop.

Koss Porta Pro nebo Sennheiser PX100 jsou výbornou volbou, ale nemají mikrofon. Takže se ptám, kolik za to chceš dát?
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wolfenzi 27. 5. 2008 16:22

No tak to by mi mohli stačit ty fatality za 6 stovek. A zvukovejm kartám vůbec nerozumim. Jaký je rozdíl ejstli v kompu neni nebo je a stojí 1,5k... vylepší to snad zvuk repráků sluchátek za 1tisic na úroveň za 3 tisice bez karty ? :kuk: A co je vůbec tak těžkýho na převedení zvuku na stereo, že na to doporučuješ kupovat kartu navíc do kompu :-l

K těm 5,1, já myslel že nějaký steelseries že by byli good. Kamarád si je pochvaluje a maj reklamu na U2 8-D
Wolfenzi
First Blood

Odeslat příspěvekod DevAstor 27. 5. 2008 18:12

doporucuji tesco sluchatka s mikrofonem ;) http://avmania.zive.cz/Default.aspx?sec ... rticle=866
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod negr 28. 5. 2008 18:34

Extra zvukovku nepotřebuješ, to všechno zvládne i integrovaná na desce. Kvalita výstupu ale závisí na použitém kodeku a provedení vůbec. Pokud jsi s ní spokojený, tak zbytečně neutrácej (ikdyž člověk je spokojený, dokud nepozná něco lepšího, že jo ;-] )

Ty Fatal1ty vypadají dobře, pokud chceš zaručenou kvalitu, tak vem Koss SB45, Sennheiser PC 151, Razer Piranha Gaming Headphones...
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 4. 6. 2008 13:43

CS 1.6 stejně prosotrový zvuk nemá takže by ti tam byly ty 5.1 sluchátka k ničemu, ale pokud mohu radit vem si uzavřené je to o dost lepší
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DevAstor 4. 6. 2008 15:48

CS samozrejme prostorovy zvuk ma, Half-Life 1 pokud se nepletu byla jedna z prvnich her, ktera umela dokonce EAX
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod hrtak 5. 6. 2008 18:23

ty zminovany Creative Fatal1ty mam doma. Po dlouhym zvazovani (v czechcomputeru jsem pracoval) a zkouseni jsem dosel k tomu ze v dane cene je to nejlepsi volba :)
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod morpheus_cz 21. 9. 2008 11:25

Doporučil bych ti tyhle http://www.supergamer.cz/steelseries-4h ... 096b32954b ale nekupuj je tam, páč na supergameru jsou dost drahý, koukni někde jinde. Ještě lépe bys udělal s Steelseries 5hv2, které jsou o krapet dražší ale o dost lepší.
Intel C2D E8500 @ 3,16 Ghz, Gigabyte X48-DS4, Gigabyte 9800GT 1 GB, Kingston HyperX 2x2GB, Fortron Blue Storm II 500W, Thermaltake Matrix VX

Redaktor portálu united-games.cz
morpheus_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kurcatovium 21. 9. 2008 20:37

Devastor: Hele já čistě jako srandu chci ty Tesco sluchátka koupit, docela by mě zajímalo jak to hrá :-) Doufám, že je Tesco Pardubice bude mít. :-)
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Thowt1 21. 9. 2008 20:37

kurca: skoda penazi :oboze
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod kurcatovium 21. 9. 2008 20:52

Thowt1: Měl jsi je na uších? Od člověka, kterému naprosto věřím co se techniky týče, jsem slyšel, že za danou cenu hrají výborně. A stejně je chci primárně na trénink s basou, kde pětihvězdičkový zvuk nepotřebuju...
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Thowt1 21. 9. 2008 21:49

nemal. ale je pravda, ze odkedy mam koss porta pro, tak moje usi sa uz len tak s niecim nespokoja. vlastne mne uz aj tie porta pridu malo kvalitne :-D . a mam skusenosti s podobnymi vyrobkami, a veru vzdy len zle. mozno budu hrat celkom obstojne, ale tak zas sa ti za pol roka rozpadnu alebo take daco ;-) .mno, v kazdom pripade potom nevrav, ze som ta nevaroval :-) .. ale ked je to len na trening s basou :hm tak zas preco nie, ze ano. a zas nechcem, aby to vyznelo, ze sa v sluchatkam vyznam. nevyznam. za to ale nemam rad uz od pohladu podobne lacine a nekvalitne vyrobky :-/
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Další stránka