// PC, chtělo by to už upřesnit co budeš pít, protože by byla legrace, kdybys musel vypít 20x Shock, který má 0.5 l

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
includes píše:Nějak jak říká tomkalhotka (krom toho perníku) ... vydržíš i více
// PC, chtělo by to už upřesnit co budeš pít, protože by byla legrace, kdybys musel vypít 20x Shock, který má 0.5 l![]()
p/quote]
spajza X píše:Jak vravi Tom,telo vydrzi selico,tiez mam odkusane ani nechcite vediet co a kolkoALE...PC telo musi byt nato trosku stavane+psychika hra tiez rolu a kedze mas cievy obalene tukom a kludne by si mohol dostat infarkt aj vo fitku(sa stalo aj zdatnejsim,co to podcenily)tak bych so speedballom,speedom,amfikmy,pikenkom a "povzbudzovakmi" na srdce moc nespekuloval.....
Ale inak jako 20redbullov nieje az tak moc,ta len rozklepe,mozno studene poty nadranom,prelinane s precitlivelymi zakonceniami nervov na rukach a asi blivajzkedze niesi zvyknuty, inak nist...
Devastor:Dik za informacieto vzdy bodne...
Coft píše:Já jednou vypil 6 shocků a doslova jsem se *****. Pak jsem nemohl přestat dělat vlaštovky jak jsem byl nabitejD/quote]
PC píše:Co to meleš za nesmysly ? Já se v Mc Donalds moc nestravuju, chodím tam spíš na kafe, hamburgery mne neberou, teď jsem si ho občas koupil ale už mě to přešlo... Je po tom hlad a nic to není. Z 85% dám přednost normálnímu jídlu nežli Hambáči, já jsem totiž Kalhotko gurmán=/quote]
mr_wawra píše:Kdyz nic jinyho, tak v tomhle topicu se PC celkem drzi, takze je myslim vcelku zbytecne do nej tady jebat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků