20xEnergy drink=smrt ???

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod includes 2. 4. 2008 17:06

Nějak jak říká tomkalhotka (krom toho perníku) ... vydržíš i více

// PC, chtělo by to už upřesnit co budeš pít, protože by byla legrace, kdybys musel vypít 20x Shock, který má 0.5 l :lol: :D
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 2. 4. 2008 17:17

includes píše:Nějak jak říká tomkalhotka (krom toho perníku) ... vydržíš i více

// PC, chtělo by to už upřesnit co budeš pít, protože by byla legrace, kdybys musel vypít 20x Shock, který má 0.5 l :lol: :Dp/quote]

mam odzkouseno z mladych dob kdy sem blbnul :d proto nakych 20 ,,speed drinku,, pff pro decka
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Coft 2. 4. 2008 17:19

Já jednou vypil 6 shocků a doslova jsem se *****. Pak jsem nemohl přestat dělat vlaštovky jak jsem byl nabitej :D
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod DevAstor 2. 4. 2008 17:28

ja vypiju normalne 2 litrovku kokakoly a pak v pohode usnu
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod Heady569 2. 4. 2008 17:30

no tak pozor pánové, se mnou energy drinky nic nedělají.. žádné až na Šlehu či jak se to jmenuje.. stačila mi jedna a mohl sem bez problemu pařit skákat běhat celou noc... nepřetržitě bez známky jakýkoliv únavy.. pozdějc sem podezříval známý že mi tam hodili éčko, protože to fakt nebylo možný :-D
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod Coft 2. 4. 2008 17:43

Jo to se někomu stane že s ním energy dring nic neudělá, třeba můj otec zase po kafi usne
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Smoke 2. 4. 2008 18:04

Jo kafe mě uspává, energy drink nic nedělá...jednou mě naspeedoval Speed 8..ze Šlehy se brácha *****..je to na howno...chce to peří pak si naspeedovaný jak cip :lol:
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 2. 4. 2008 18:40

Jak vravi Tom,telo vydrzi selico,tiez mam odkusane ani nechcite vediet co a kolko 8) ALE...PC telo musi byt nato trosku stavane+psychika hra tiez rolu a kedze mas cievy obalene tukom a kludne by si mohol dostat infarkt aj vo fitku(sa stalo aj zdatnejsim,co to podcenily)tak bych so speedballom,speedom,amfikmy,pikenkom a "povzbudzovakmi" na srdce moc nespekuloval.....

Ale inak jako 20redbullov nieje az tak moc,ta len rozklepe,mozno studene poty nadranom,prelinane s precitlivelymi zakonceniami nervov na rukach a asi blivajz :D kedze niesi zvyknuty, inak nist...

Devastor:Dik za informacie :) to vzdy bodne...
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 2. 4. 2008 18:58

spajza X píše:Jak vravi Tom,telo vydrzi selico,tiez mam odkusane ani nechcite vediet co a kolko 8) ALE...PC telo musi byt nato trosku stavane+psychika hra tiez rolu a kedze mas cievy obalene tukom a kludne by si mohol dostat infarkt aj vo fitku(sa stalo aj zdatnejsim,co to podcenily)tak bych so speedballom,speedom,amfikmy,pikenkom a "povzbudzovakmi" na srdce moc nespekuloval.....

Ale inak jako 20redbullov nieje az tak moc,ta len rozklepe,mozno studene poty nadranom,prelinane s precitlivelymi zakonceniami nervov na rukach a asi blivajz :D kedze niesi zvyknuty, inak nist...

Devastor:Dik za informacie :) to vzdy bodne...

pc je zvyklej jist hodne hambacu misto dzusu poradnej tuk tak si myslim ze kdyz jeho telo vydrzi toho nakych 20 speed drinku prezije :D hambace od mr mcdonald sou vetsi orisek :p aspon ze to nejim
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 2. 4. 2008 18:59

Coft píše:Já jednou vypil 6 shocků a doslova jsem se *****. Pak jsem nemohl přestat dělat vlaštovky jak jsem byl nabitej :DD/quote]

tak ty si pripad sam pro sebe :lol:

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 2. 4. 2008 19:11

Co to meleš za nesmysly ? Já se v Mc Donalds moc nestravuju, chodím tam spíš na kafe, hamburgery mne neberou, teď jsem si ho občas koupil ale už mě to přešlo... Je po tom hlad a nic to není. Z 85% dám přednost normálnímu jídlu nežli Hambáči, já jsem totiž Kalhotko gurmán :)
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 2. 4. 2008 19:16

PC píše:Co to meleš za nesmysly ? Já se v Mc Donalds moc nestravuju, chodím tam spíš na kafe, hamburgery mne neberou, teď jsem si ho občas koupil ale už mě to přešlo... Je po tom hlad a nic to není. Z 85% dám přednost normálnímu jídlu nežli Hambáči, já jsem totiž Kalhotko gurmán :)=/quote]

tak ze sebe prestan delat neschopnou chudinku a ja prestanu mlit ,,nesmysli ,, :roll:

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod mr_wawra 2. 4. 2008 19:24

Kdyz nic jinyho, tak v tomhle topicu se PC celkem drzi, takze je myslim vcelku zbytecne do nej tady jebat.
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod lu.kas 2. 4. 2008 19:32

Jak uz tu nekdo psal, vsechny tyhle ucinky jsou strasne individualni. Podle tech cisel by teda kofein problem bejt nemusel, ale v energi drinkach bejvaj i spousty jinejch latek ;)
Kazdopadne... Mas to zapotrebi? Pripominas mi toho frajera, co se o silvestru predvadel a exnul ferneta nebo co. No zabilo ho to, tak hlavne, ze si zamachroval... :roll:

A jeste doporucuju to delat v naky dedine nebo nejlip chate uprostred lesa, kam se zachranka dostane tak za pul hodiny nejdriv... ;)
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 2. 4. 2008 19:39

mr_wawra píše:Kdyz nic jinyho, tak v tomhle topicu se PC celkem drzi, takze je myslim vcelku zbytecne do nej tady jebat.

ale jo jen at se vzchopi

Tomkalhotka
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka