Mobil :)

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Chemist 2. 4. 2008 19:09

Já mám Soníka 750i, slušnej foťák, slušná kamera, akorát tedy jednou spadl na zem a musel jsem ho rozebrat, aby zase fungoval :lol:
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 2. 4. 2008 19:22

Chemist píše::
Mně napadá náš první mobil, Siemens S10 tuším to byl, : /quote]

Ty voe,ma napadlo,pamatate niekto na siemens S6 Clasic sa to myslim volalo,to bol moj prvy,az 4riadkovy display :twisted: ,vtedy boli len ten a este ericson s jednoriadkovym displayom,ftedy som bol tazky kaper...Az som sa raz zohol,ked bol vo vacku a zlomil antenu,taka tehla,jak dialkove na Oravu :lol: chjaaaj to boli casy...
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod lu.kas 2. 4. 2008 19:23

Heh, ten muj padl tolikrat, na asfalt, na beton... a funguje dal, jenom kryt je ve stavu ze zaruku by tezko uznali :D
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Coft 3. 4. 2008 05:32

pamatuju se na svůj první mobil to paňák, pak začal s*át, tak jsem potom dostal po mamce siemens c35 a pak to byl siemens c55 s modrým podsvícením (to bylo něco pánové)
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Heady569 3. 4. 2008 16:01

spajza X píše:
Chemist píše::
Mně napadá náš první mobil, Siemens S10 tuším to byl, : /quote]

Ty voe,ma napadlo,pamatate niekto na siemens S6 Clasic sa to myslim volalo,to bol moj prvy,az 4riadkovy display :twisted: ,vtedy boli len ten a este ericson s jednoriadkovym displayom,ftedy som bol tazky kaper...Az som sa raz zohol,ked bol vo vacku a zlomil antenu,taka tehla,jak dialkove na Oravu :lol: chjaaaj to boli casy...

muj prvni mobil byl dvouradkovy Alcatel :-D antena byla vetsi nez ten mobil, ach jo :lol:

pak nastoupili siemensy, taky nejaky ty S
no a po siemensech SE
a ted uz rok a ctvrt jedu na SE V630i :-)
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod Coft 3. 4. 2008 16:11

Heady: ten co máš si chci koupit
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Heady569 3. 4. 2008 16:14

neprohloupíš ;) nemám k němu žádný výtky, i po roce a čtvrt nic nevrže, všechno drží jak má a to jsem s ním nezacházel nijak zvlášť opatrně... hodněkrát mi spadnul i z docela velký výšky a nic není vidět, ani škrábanec... v klídku :-)
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod Coft 3. 4. 2008 16:17

Tak to ho vemu ale od vodafonu :D protože zase bude možnost výběru telefonu
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Heady569 3. 4. 2008 16:28

nemůžeš ho vzít jinde než u Vodafonu :-D je to mobil vyrobenej pro Vodafone :lol:
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod Coft 3. 4. 2008 16:35

Vím
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod spajza X 3. 4. 2008 18:02

Heady: tento som myslel

Obrázek

No a neviem ako v cechach,ale na slovensku ked nastupil eurotel a globtel,tak toto bol vobec prvy mobilny telefon,ktory sa dal kupit.Aky myslis ty?
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Heady569 3. 4. 2008 18:05

ja nerikam ze ten co sem mel ja tak byl pred S6, to vubec :-)
ktery to byl typ ti nereknu, byl sem moc malej na to abych se o to staral :-D
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod davee 3. 4. 2008 18:06

tenhle mobil jsem mel kdysi pujceny asi na 14 dni od kamarada. Bohuzel tam byla uz vyrachtana baterka a tak musel byt skoro porad na nabijecce. Proto mu kamarad nerikal mobil, ale stabil :-)
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spajza X 3. 4. 2008 18:11

Inak na tu dobu(cca.12rokov dozadu)to bol PAN mobil,oproti jeho konkurentovi

Obrázek

To boli casy :)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod papucek 3. 4. 2008 18:29

Muj prvni byla Motorola D520.Neco kolem 300gr,vytahovaci antena,(ta sla brzy do haje) a dalo se s toho psat sms.Pro ty mladsi,psat sms nebylo na zacatku mobilni ery hned mozne,kdyz jsem ten mobil kupoval,byla to teprve horka novinka.
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka