Mobil :)

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PC 1. 4. 2008 20:46

Nechce se mi s tím na mobilmanii protože - prostě se radši zeptám tady :) moje teta má možnost koupit K800i - je to dobrej telefon ? Nemáte ho někdo ?
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod chameleon-s 1. 4. 2008 20:49

a za kolik?
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 1. 4. 2008 20:57

To já nevím ale za moc asi ne. Jen by ji zajímalo jestli tam jdou zvětšit písmenka... Se sony erikama nemám žádné zkušenosti, doma mám jen K700i které se před časem zbavovala naše maminka a je to děs běs - nejnepřívětivěji ovladatelný telefon... Vůbec ho nepoužívám, nové eriky ovšem už mají normální ovládání podobně jako Nokijky ale K700i je fakt děs a hrůza. Svého času to byla soupeřka Nokie 6230 kterou jsem měl ale i když měla nokie proti sonce malej a vyblitej diplej tak uživatelsky byla na úrovni... Osobně mě docela zaujala zpráva o tom že se chystá Nokia 6300i. 6300 má mamka nyní (vyměnila ji právě za toho erika) a je to velice příjemný a vysoce elegantní mobil... 6300i bude to samé -ale pozor ! Má mít v základu Wi-FI !!!! Což je docela bomba, protože to není drahý mobil (asi pětku) má super displej. Samo, není to iphone (ten má jeden známý, pučil mi to a já si stím hrál hodinu) ale stojí to mnohem méně... Mě by se wi-fina líbila, protože bych se mohl zadara připojovat třeba v kavárně nebo některých hospůdkách... No a mezi náma - ty peníze co tu bude aj foun stát bych do něj nedal... je to pěkná hračka ale drahá jak swiňa... Kdyby nokia dala to té 6300i i GPS tak nemá chybu :) Malý lehký placatý telefonek, s velkým displejem, GPS a Wi-finou bez OS... Něco takového bych potřeboval...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod hrtak 1. 4. 2008 21:05

proboha, dalsi PCho topic o nakupu cehosi :X
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod lu.kas 1. 4. 2008 21:26

K800i je dobrej telefon, ale pismena se myslim zvetsit nedaj.

K cemu pouzivas phone? Precejenom, K800 je docela cihla - vyuzijes vsechny funkce?
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod includes 1. 4. 2008 21:31

lu.kas: Nevyužije :wink:

// Podpis pod hrtaka :lol: ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Chemist 1. 4. 2008 21:40

Mně naopak Soníky sednou lépe, než Nokyje.
Ale je to tím, že Nokyje jsou přístupné i blbcům, jsou dělané proto, aby se prodávaly, ale ve všech ohledech jsou Soníky lepší - lepší výbavička, lepší funkce za stejnou cenu.
Ale to bude tetě jedno, takže ať si klidně koupí tu natroublou nokyji :-D
Každopádně podpis pod hrtaka a includa ;-)
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Coft 2. 4. 2008 05:21

Já to řeknu takhle a budu souhlasit s chemistem a navíc motorola je taky taková pro dementy. Já jí koupil jen kvůli tomu že jsem neměl mobil a nějakej jsem akutně potřeboval
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 2. 4. 2008 08:01

Ceny telefonů už nějaký čas nesleduju a ten telefon si nekupuju já ale teta, mám svoji 6233 a jsem s ní navýsost spokojen, nemám důvod měnit. Nu a fukce 6233 jsem využil bezezbytku... Měl jsem ji už i jako modem u notebooku. UMTS - parádička :D
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Daemon666 2. 4. 2008 11:20

Ja mam ve sbírce K700i, K750i, Z600i "asi uplne nejlepsi klavesnice kterou jsem vyzkousel" a nikdy jsem nemel problem s ovladanim ;-) Podle me je SE jedna z nej znacek na trhu. Nokie jsou dobry, ale zda se mi ze celkem dost predrazeny... Ale jako kvalita a privetivost ovladani se jim uprit neda. ;-)
Naposledy upravil Daemon666 dne 2. 4. 2008 12:36, celkově upraveno 1
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chemist 2. 4. 2008 11:56

To jo, jako Nokyje jsou proto, aby s nima uměl i blbec.
Ale Soníky mi přijdou cenově stejné jako modely Nokyjí, které ale tolik nenabízejí - ať už jde o funkce (třeba i jen blbej foťák nebo kvalita záznamu) nebo komponenty - ještě jsem se nedočkal toho, abych dostal handsfree s nokyjí zadáčo.
To byl největší problém, sice jsem měl nokyje dlouho, 3210, 3310, 5210, 6230i, ale nikdy jsem k nim nedostal příslušenství, všechno se muselo dokupovat :?

Takže za stejnou cenu koupíte u Soníků lepší výbavu a řekl bych i lepší kvalitu. Jen nejsou tak otřesu-odolné, to je fakt :-)
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Coft 2. 4. 2008 11:58

Hele pokud potřebuje telefon tak snad stačí že si z něj zavolá a napíše
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Chemist 2. 4. 2008 12:13

:shock:

Fakt, jo? Týýý brďo!!

:mrgreen:

Mně napadá náš první mobil, Siemens S10 tuším to byl, velká krabice, uměla psát a volat. Ale dneska už je to jinde - zavoláš si z pevné a napíšeš z netu, e-kavárny jsou dneska všude, telefonní automaty taky :mrgreen:
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Coft 2. 4. 2008 12:25

Já nemyslím nějakej prehistorickej mobil, já myslím že to nemusí mít foťák teda pokud ho tam uživatel nechce a taky nemusí mít mp3 pokud jí tam taky nechce, já mám mobil ten je bez mp3 ale mám mp3 přehrávač, foťák nepoužívám protože z mobilu mi nepřijdou fotky kvalitní
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 2. 4. 2008 19:08

tak co ja mam taky na picu telefon nakej sony ericsson j220I mam ho uz par let od te doby co to byla naprosta spicka a :D prezil veskery akce co sem s nim zazil ten telefon pamatuje vic jak ja :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Další stránka