od PC 30. 5. 2008 23:29
Já vcelku na módu kašlu, chodím rád v tom co se mi líbí a cítím se v tom dobře. Tohle prostě byla náhoda.
Žeru pravý Sacher a pořád přemýšlím zda mi chutná nebo nechutná a jestli náhodou dort z cukrárny za rohem nechutná úplně stejně, potažmo zda naše babička nedělá náhodou ten samý dort s tou samou chutí. Nakonec to určitě dopadne tak že sežeru celý dort, nezbude nic a já nebudu tušit na čem jsem. Teda kromě toho že do té škatule budu muset koupit jiný dort, který sice nebude originál Sachr ale on to nikdo nepozná. Tohle poznání - že něco jíte a nevíte jestli je to stejné jako to co jste jedli předtím nebo není se odborně nazývá Půovým dilematem. Pů taky žral med nevěděl jestli mu chutná stejně jako ten med v druhé láhvi. Suma sumáru, není to špatné ale na tom dortu je zajímavá jen ta dřevěná škatule... Jinak je to normální běžný dort, zvláštní jen tím že byl první. Vcelku je však chutný, otázka je - není náhodou dort z cukrárny na rohu případně od naší bábinky chutnější ? Každopádně na Čokoládovou smrt nemá, čokoládová smrt je best ! To je ten nejlepší dort čokoládový dort jaký jsem kdy jedl ! Kdyby nestála takové nestydaté peníze koupil bych si celou čokoládovou smrt a užral se k smrti. Protože však stojí nestydaté peníze nekoupím si celou čokoládovou smrt pravděpodobně nikdy.
Naposledy upravil
PC dne 30. 5. 2008 23:32, celkově upraveno 1
Back to Mac - with new Mac Book Pro !