Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PC 30. 5. 2008 22:21

Doma už mám triko s tímhle obrázkem :) http://www.rezava-vrtule.cz/detail.php? ... ue&lang=cs
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Chemist 30. 5. 2008 22:26

Má pro mě nevkusnou tyrkysovou podšívku, no a?

A stylem oblíkání jsem myslel něco, co je přirozené. Jestli je pro tebe přirozená tahle přihřátá barva, tak ok, ale nemyslím si, že ti bude sedět. Plátěná bunda, kapuce nebo bez, ale tahle kožená igelitka s tou podšívkou mi k tobě nejde...
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 30. 5. 2008 22:34

Nevím jestli je tyrkysová barva přihřátá,(mám jí rád od té doby co jsem měl bundu NHL San José Sharks ale já si nekupuju věci bez rozmyslu.
[img][IMG]http://ukazto.com/img_small/3343561~bundaatriko1.jpg[/img][/img]

Hmmm ?
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod kurcatovium 30. 5. 2008 22:46

Hmmm... Stále nic. Móda jde mimo mě. To triko jak jsi hodil odkaz - dokážu si představit rozumněji vyhozenejch 9 stovek.
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 30. 5. 2008 22:48

http://jaysonlinestore.stores.yahoo.net ... lhatb.html Já si to tričko ještě nekupuju... Jen jsem chtěl znát váš názor :) Však oni ho časem slevní.
Naposledy upravil PC dne 30. 5. 2008 22:49, celkově upraveno 2
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Heady569 30. 5. 2008 22:48

kuře hoď už něco do tý neherní nebo mi dej slovo.. ať to zas nestojí
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod kurcatovium 30. 5. 2008 22:49

aby sis neucvrnk voe...
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 30. 5. 2008 22:54

Tak mojí tetě se to líbí :) což je fajn protože ona je co se mého oblékání týče vcelku náročná a kdyby to bylo špatně tak mi to řekne.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Thowt1 30. 5. 2008 22:59

trochu som si upratal, teraz sa pohupujem ^^
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod mr_wawra 30. 5. 2008 23:11

No ne, clovek sem pride a uz i moda se tu resi, to sou veci .)
Napsal jsem clanek na Kulturu kriplů(.net) a asi pomalu pudu spat.
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 30. 5. 2008 23:14

Čekoval jsem maily. Hmm. Nic. Předevčírem provoz, dneska sucho... Jak typické :D
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod kurcatovium 30. 5. 2008 23:15

Hele, z "módy" bych byl ochotnej zaplatit snad jen za něco takovýho: http://cgi.ebay.com/T-SHIRT-Monty-Pytho ... dZViewItem
hehe :-)
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod mr_wawra 30. 5. 2008 23:23

A to ja si rad nekdy udelam radost, pred par dny mi z USA dorazil dres Detroit Red Wings (Lidströmův), za 1500Kc, pritom v CR stoji bez jmenovky 2600Kc. A je to vpravde nadhernej kus textilu.
( http://dsp.imageg.net/graphics/product_ ... 0p275w.jpg - u toho myho nechybi kapitansky cecko, jmenovka Lidstrom a cislo 5)
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod kurcatovium 30. 5. 2008 23:28

Tak na tohle snad jen jediné: Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!
Detroit sux na plný čáře! :-! :-!
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 30. 5. 2008 23:29

Já vcelku na módu kašlu, chodím rád v tom co se mi líbí a cítím se v tom dobře. Tohle prostě byla náhoda.

Žeru pravý Sacher a pořád přemýšlím zda mi chutná nebo nechutná a jestli náhodou dort z cukrárny za rohem nechutná úplně stejně, potažmo zda naše babička nedělá náhodou ten samý dort s tou samou chutí. Nakonec to určitě dopadne tak že sežeru celý dort, nezbude nic a já nebudu tušit na čem jsem. Teda kromě toho že do té škatule budu muset koupit jiný dort, který sice nebude originál Sachr ale on to nikdo nepozná. Tohle poznání - že něco jíte a nevíte jestli je to stejné jako to co jste jedli předtím nebo není se odborně nazývá Půovým dilematem. Pů taky žral med nevěděl jestli mu chutná stejně jako ten med v druhé láhvi. Suma sumáru, není to špatné ale na tom dortu je zajímavá jen ta dřevěná škatule... Jinak je to normální běžný dort, zvláštní jen tím že byl první. Vcelku je však chutný, otázka je - není náhodou dort z cukrárny na rohu případně od naší bábinky chutnější ? Každopádně na Čokoládovou smrt nemá, čokoládová smrt je best ! To je ten nejlepší dort čokoládový dort jaký jsem kdy jedl ! Kdyby nestála takové nestydaté peníze koupil bych si celou čokoládovou smrt a užral se k smrti. Protože však stojí nestydaté peníze nekoupím si celou čokoládovou smrt pravděpodobně nikdy.
Naposledy upravil PC dne 30. 5. 2008 23:32, celkově upraveno 1
PC
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka