Co si pamatuju, tak jsem to hrál pár měsíců po sobě a nějak to šlo. U2 jsem měl skoro day 1 a MW taky tak, takže asi tam musel být necelý rok mezi. Ale MW mi šlo o dost hůř, tak jsem ho pak přestal, to může být ono. Ale muzika a grafika skvělá.
-- 5. 6. 2021 00:37 --N.Marko píše:Twe seriously? NFS reálnou fyziku? FTW? Možná tak první dil a Porsche a to jenom proto, že nic lepšího nebylo, ale zbytek? Čistá arkáda. Někdy víc, někdy míň, ale pořád arkáda a Criterioni to alespoň udělali zábavnou arkádou - ne že bych jinak NFS hrál, mě obvykle stačilo demo, hodil jsem šavli, a smazal.
Záleží, U2 mi přišlo na hraní super, ty novější NFS vůbec. Myslím, že ta fyzika v U2 byla taková normální na tu dobu. Je možný, že na konzolích frčel Burnout a podobný, ale na PC moc ne.
-- 5. 6. 2021 00:42 --Jinak já začínal s NFS u 3, takže jsem zvyklý hlavně na to. Fyzika OK, žádná pecka, ale na tu dobu super. Jedničku jsem asi ani nezkoušel, tam měla být lepší, ale dvojku jo a ta lepší rozhodně nebyla

A 4 byla zase jako ta trojka, jen potuněná. Propíchlý gumy a tak

Bylo to super! A pak přišlo Porsche a to bylo úplně jinde fyzikou.
U2 teda byla dobrá fyzika, kterou by tak člověk čekal u závodní hry toho typu.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite