Sis to trochu upravil. Tenkrát Sony tvrdila, že FullHD při 60 FPS nebude problém. Ne úplně to vyšlo

Ale dokonce launch Ridge Racer měl myslím FullHD při 60. První a poslední

Když já přecházel na PS3, tak jsem měl starý monitor s 1280x1024, což bylo o dost víc než mi pak konzole ukázala. To byl docela šok, ale grafika u většiny exkluzivit nebyla vůbec zlá (až na Infamous třeba). Multiplatformní věci byly dost hnus a to GTA IV v 680p ještě vypadalo nejvíc luxusně. První roky jsem byl v podstatě zklamaný a nikdy se to nezlepšilo.
Ryzen je skvělej a není moc kam jinam jít. Máš 8 jader, máš super takty, to ti stačí i na 20 let. Grafiky jsou skvělé také. V dobách PS3 stála skvělá grafika kolik? 10 tisíc max? Už si to moc nepamatuju, ale určitě se 30 tisíc za grafiku nedávalo jako dnes, takže dnešní konzole mi přijde na daleko lepší úrovni. Podle mě to MS musí dost dotovat.
JInak jo, MS jak má i operační systémy, tak všechny hry cpe všude, což je chyba, ale tak jejich blbost. Sony to snad bude víc držet pod krkem. Exkluzivity jsou základ. Každopádně konzolový hraní je úplně jiná liga, ale to nevíš, dokud nezažiješ.
-- 14. 11. 2020 01:09 --N.Marko píše:Otázka firmware.
Jestli to je nejlepší rozlišení, to nevím, normální televize takové obvykle nemají a většina rodin si do domácnosti pořizuje 720p, 1080p nebo už 4K. 1440p je v tomhle směru dost exotická věc, tak proč si s tám plácat játra....
tdjohn píše:To je jako s těmi přídavnými tlačítky pro DS4. Skvělá věc, která neměla chybu, ale nikdo o tom dnes neví. To jako PS5 mít nebude? Prostě Sony...
Souhlas. Tohle je prostě docela škoda.
Na druhou stranu - Microsoft to v nativu taky nemá, ditto Nintendo a cenově dostupné ovladače pro PC (těch pár) jakbysmet, takže si nedovedu představit, že by se jejich implementací takové EA nebo Ubisoft vůbec obtěžovali, tudíž by to vyšlo vniveč.

Je to skvělé rozlišení, protože 4K dnešní konzole stejně moc zvládat nebudou a FullHD už je docela staré. Pokud budu kupovat monitor, tak právě 4K asi nechci, protože stejně to moc hry dávat nebudou a to rozlišení je zbytečně velké při dnešních výkonech. Na práci je to samozřejmě super.
S těmi tlačítky nejde o nová tlačítka. Jde o to, že když máš palec na páčce, nemůžeš mačkat tlačítka a teď můžeš. Třeba u TLOU trojúhelník mačkáš asi milionkrát za minutu, takže jsem to měl právě na zadním tlačítku, abych nemusel pořád sundavat palec z kamery. MS tohle právě nabízí, protože má rád hráče. Sony teď dělá mrtvého brouka, ale určitě zase něco přichystá. Je vtipný, že to bylo hned vyprodaný, ale Sony další neudělala

Asi aby lidé nebyli moc spokojení.
-- 14. 11. 2020 01:25 --Nehrajete někdo Demon's souls a podobné? Ten remake vypadá super, ale zkoušel jsem Dark souls 2 a jako nic moc. Chvíli jsem běhal, zabili mě, zkusil jsem to párkrát znovu, ale nikdy jsem nepřišel na to, jak je zlikvidovat

Tak jsem se na to vykašlal. Tipuju, že to asi není pro mě, ale nevím.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite