Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
tdjohn píše:To mě překvapilo už minule. V ČR se dostalo skoro na každého, kdo objednal během prvních pár hodin. Menší shopy občas měly kusy i pro opozdilce. Když to vemu, že ČR je poměrně nezajímavý trh plný socek, tak jsem rád, že to třeba nezůstalo někde v Polsku, nebo kudy to jelo.
tdjohn píše:Vůbec, to ani u PS4. Prý je to kvůli lidem, kteří používají TV. Tak ti mě určitě hodně zajímají. Také nevím, jak to mají v plánu. Asi interně se používá libovolné rozlišení, ale ven dostaneš jen FHD a 4K. Takže buď ti to trochu sníží kvalitu a nebo dopočítá do 4K. Ale už na tom prý pracují. To brzy.
tdjohn píše:To je jako s těmi přídavnými tlačítky pro DS4. Skvělá věc, která neměla chybu, ale nikdo o tom dnes neví. To jako PS5 mít nebude? Prostě Sony...
Sasakr píše:A ano, tak jako u každý nový generace, i teď nás rok bude čekat PC kvalita na konzolích. A pak konzole zastarají a za 4 roky budou všichni brečet, že to vypadá na konzolích hnusně a že brzdí vývoj. Tak to bylo, je a bude. Každá nová generace při launchi stačila PC.
Sasakr píše:Tdjohne, hrozně plácáš. Při launchi 7gen byl na úrovni. Ale strašně rychle zestárl. A to samý náš čeká i teď. Viz digital foundry. Když hodně dobře, jsou nový konzole na úrovni GTX2080, když špatně, tak pod úrovní GTX2060. To prostě zestárne tak kurevsky rychle, že to bude stejný jako se všema jinejma generacema. Rok dva dobrý, potom špatný.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků