-- 23. 6. 2020 14:29 --
Daleko víc to už připomíná Uncharted. Akce dobrá, příběh tak, aby se neřeklo, ale jako žádná pecka, na kterou se vzpomíná roky. To byla jednička.
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Sasakr píše:Mmm, Delta...
Volové, KCD, GTA5, Assasini a další AAA jsou odpadky, jo?
holubek002 píše:Lojza: Mi se líbí, když si umí lidi poradit sami. Viz třeba: https://www.youtube.com/watch?v=LsT2U7cF20I. Než když si koupí hotové lepty, lepší sklíčka, hotové maskovací pásky na konkrétní typ atd. atd. Jasně, furt je to hromada času a umu, ale už se tam v mých očích ta modelařina trochu ztrácí.
Komplet. To řežu lupínkovou pilou, ručně bych to nedal. Kamarádka to okomentovala, že je to jako šití na stroji. Takže trochu gay noAle není to do bytu. Sousedi by nebyli rádi.
Mám tady pár rozdělaných věci ještě v zásobě, ale zjistil jsem, že poslední změna u souborů cca září/říjen 2019. To jen k mé rychlosti
Lo!Zza píše:TLOU2 jsem nesledoval ani neplanuju kupovat. A podle toho co jsem cetl jsem udelal dobre - jak jsem psal, jednicka mne neoslovila. Zas je fakt, ze kdyz uz nekdo jde hodnotit na MC tak si tam jde jen stezovat. takze ty negativni reakce chapu.![]()
Nikdo se netesi na novyho Crashe? To mi prislo jak blesk z cisteho nebe. Sice na tom nedela NG ale vypada to jako pokracovani na ktery jsem vsichni cekali. Snad to neposerou.
N.Marko píše:Brzy na to budu dělat recenzi, ale už teď vím, že to dostane ode mě hodně.
My disappointment is immeasurable, and my day is ruined.
I waited 5 years to play this
And they gave me a horrible intro and **** ending
I just want to forget about this game.
tdjohn píše:Tak dobře asi neAle jestli tě nebavila jednička, tak dvojka to lepší neudělá. Co tě na tom nebavilo? Hrál jsem jedničku asi před 3 lety poprvé a jako pecka neskutečná. Nečekal jsem nic a dostal jsem strašně moc. Mě odrazoval i ten strašnej začátek, jsem si říkal, že hrajou na city. Ale pak už to bylo OK.
Bohužel jsem nehrál. 30 FPS měl remake
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků