tdjohn píše:Lo!Zza píše:Rodina ne - ja uz mam par let jiny konicek takze hrani slo spise na druhou kolej.
A uprimne stejne neni co hrat. Dneska jsem se zpetne dival na PC Gaming Show a 99% tech her je odpad. Na jednu stranu je super ze prostor dostavaji i mensi studia, ale uz mne vazne nebavi sledovat prestaveni dalsiho "punishing difficulty" 8-bit roguelike dungoen crawleru nebo PUBG klonu.
RDR2 hraju na PC a snazim se dojet AC: Odyssey predtim nez vyjde Valhalla. Celkem mi chybi hry ktere se daji dohrat za rozumny cas. To se mi naposledy povedlo u SW: Fallen Order (protoze ta hra je asi nejlepsi SW produkt od doby co Disney ziskal prava) Uz si nemuzu dovolit stravit 100+ hodin u jedne hry.
Tohle mi uniklo, jsem přeskočil tři zprávy
Co je to za koníček? :-o
Za mě toho je pořád plno, ale třeba aktuálně mě nebaví FPS akce. Tak jsem to měl plno let, ale s PS3 jsem je začal hrát. Teď už zase nic.
Myslím, že už tak 15 let si lidi stěžují, že jsou hry moc krátkéNesmíš hrát nastavované věci jako AC, ale plno příběhových věcí je docela krátkých.
Modelarim. Napadu na dalsi projekty je spousta, ale uz jsem na hrane kdy se konicek prehoupne do rutiny, protoze tim travim drtivou vetsinu volneho casu (Po-Ct nez se pritelkyne vrati z prace)...
Zanr hodne zalezi na nalade, ale vetsinou to stridam. MP prakticy nehraju (pokud nepocitam nejaky coop jako Diablo na Switchi) a snazim se prohrabat tim malo hranym bordelem co mam na Steamu misto kupovani novych her (pokud na ne nenarazim nekde ve sleve).
Jako prijde mi, ze zadne novinky mne moc nezajimaji - z predstavenych do ceho bych sel day-one maximalne Resi 8. Snad Nintendo ma neco nachystanyho.
Holoubek - Je to tak. Ze zacatku to byla sranda ale zacina mne to stvat. Plus jeste pred karantenou jsem delal asi cely 3 tydny z domu. Osobne mi to nevadi - mam vetsi volnost a s lidma se moc stykat nemusim. V praci stejne jenom sedim sam v kanclu a delam uplne to same jako bych delal doma...