Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Necelých 24 ms při 4K a s dopočítáváním? Nah, to nevidím jako problémtdjohn píše:Hlavně FPS jsou také kvůli input lagu, což ti dopočítávání brutálně zvedne.
Lo!Zza píše:Rodina ne - ja uz mam par let jiny konicek takze hrani slo spise na druhou kolej.
A uprimne stejne neni co hrat. Dneska jsem se zpetne dival na PC Gaming Show a 99% tech her je odpad. Na jednu stranu je super ze prostor dostavaji i mensi studia, ale uz mne vazne nebavi sledovat prestaveni dalsiho "punishing difficulty" 8-bit roguelike dungoen crawleru nebo PUBG klonu.
RDR2 hraju na PC a snazim se dojet AC: Odyssey predtim nez vyjde Valhalla. Celkem mi chybi hry ktere se daji dohrat za rozumny cas. To se mi naposledy povedlo u SW: Fallen Order (protoze ta hra je asi nejlepsi SW produkt od doby co Disney ziskal prava) Uz si nemuzu dovolit stravit 100+ hodin u jedne hry.
Sasakr píše:Necelých 24 ms při 4K a s dopočítáváním? Nah, to nevidím jako problémtdjohn píše:Hlavně FPS jsou také kvůli input lagu, což ti dopočítávání brutálně zvedne.https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/nu8000
-- 18. 6. 2020 22:37 --
Btw. 6,3 ms při FullHD bez dopočítávání je snad taky cajk i na monitor, ne?
Lo!Zza píše:Ja mam nahrano v RDR jen par hodin ale hlavni pribeh mne moc nezajima. V podstate ani nevim o co tam jde mimoto, ze se banda psancu schovava v lese... Hraju hlavne kvuli atmosfere a vedlejsim misim. Vsechny ostatni aktivity taky vubec neplnim.
Ja vam to i celkem zavidim, ze muzete do prace. Ja, nejenom ze jsem doma, ale ani nepracuju. Takze v podstate jsem v limbu, kde mam spoustu casu ale neni co delat protoze je vetsina veci porad zavrena. No, aspon neni kde utracet.
Lo!Zza píše:Ja vam to i celkem zavidim, ze muzete do prace. Ja, nejenom ze jsem doma, ale ani nepracuju. Takze v podstate jsem v limbu, kde mam spoustu casu ale neni co delat protoze je vetsina veci porad zavrena. No, aspon neni kde utracet.
tdjohn píše:Pracuju z domu, takže mě se žádná krize vůbec nedotkla, pracuju pořád stejně
tdjohn píše:Tohle mi uniklo, jsem přeskočil tři zprávy
holubek002 píše:tdjohn píše:Pracuju z domu, takže mě se žádná krize vůbec nedotkla, pracuju pořád stejně
To bych nedal. Snažím se teď co nejvíc oddělovat pracovní a osobní život. A pracovat dlouhodobě z domu, to ani náhodou. V předchozích letech jsem si práci tahal domů dost a už nikdy více.tdjohn píše:Tohle mi uniklo, jsem přeskočil tři zprávy
Tak jasné. Jsi zvyklý na tři zprávy za tři měsíce a teď tři zprávy za den. To člověka zaskočí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků