od N.Marko 1. 7. 2019 00:34
Já jako tenhle rok zatím (jako vždy) nestíhám. Sice to není tak, že bych hrál přesně to, co bych v daný moment hrát chtěl - což je vlastně status quo odjakživa (například po dohrání Pillars of Eternity jsem si hned chtěl dát dvojku, ale konzolová verze vyjde... inu až vyjde), ale stejně mám furt přetlak, plus hromada her co tu kompostuji z minula a říkám si, že se k nim někdy vrátím a dorazím je. Takže vlastně dobrý.
Překvapivě jedna z nejlepší her letoška zatím pro mě, je Resident Evil 2, a to ne proto že je dobrý - to je součástí formule, ale proto, že to je zatraceně hra dvacet let stará (v jádru) a nakopává zadek kdejakém krámu co se teď dostane na trh.
Jinak smočil jsem prstíky ve Stellaris a mám pocit, že to je nebezpečná droga.
Jo a chcípl mi HDD u PS4. Takže jsem řešil, jestli koupit nový 2Terra HDD za 70 liber, nebo rovnou koupit PS4 Pro i se hrou za 350... koupil jsem konzoli a k ní dostal Days Gone. Není to špatné, takovému God of War se to nevyrovná, ale řekl bych, že jsem poslední dobou poněkud rozmazlený a po nějakých 15-20 hodinách to je hodně solidní osmička.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short