Sasakr, tak když to nehraješ, tak to asi není pro tebe

Podle mě to může být ve 4 celkem pecka. Jenže sežeň 4 lidi. Většinou i v BF hraju s nějakými dementy a vůbec nechápu, proč to vůbec hrají, když tam dělají jen nějaké *****. A dobří hráči mě zase nemají moc rádi, protože jak nepoužívám auto-aim a nemám moc skill, tak nic netrefím. Ale takticky se mnou můžeš hrát skvěle, jen jsem tam spíše na odlákání pozornosti. To je ale potřeba. Jsou dvě cesty a jdete tři. Tak já můžu jít sám a alespoň někoho zdržím a nalákám. Pokud nikoho nepotkám, tak udělám sám to, co je potřeba. Nebo se na mně lidi můžou objevit, když je někdo sejme.
-- 5. 2. 2018 14:09 --Jinak mi přijde, že ti nejlepší stejně asi používají nějaké podvody jako myš a nebo divné připojení. Protože jsou tam lidi, kteří dávají jen headshoty a já je ještě ani nevidím, což není až tak možné. Nebo je to skill? Nevím, no

"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite