Mi jo, se to zasírá. Sice, jak jsem psal, jsou blbuvzdornější, nemusí to být úplně poznat, ale..
Akorát mám jeden docela blbej problém, co jsem zjistil. Všechno funguje ok, ale:
V outlooku v emailu, nebo v RSS čtečce, nebo v historii icq třeba, pokud kliknu na nějaký webový odkaz, tak má následovat okamžité otevření prohlížeče a načtení stránky. Fungovalo to tak vždycky. Teď, po kliknutí, mám třeba minutu, dvě, než se to otevře a mezitím můžu dělat cokoliv jiného. Neskutečné zpoždění v otevírání webových odkazů. Nesetkal se s tím něco? Nemůže za to třeba nějaká funkce v systému nebo nějaké pitomé funkce v biosu? Kdysi byl problém s HT u Intelu, ale bylo by divný, kdyby tohle způsobovalo nějaké nastavení v UEFI. A google mi moc nepomáhá a ani nevím, na co se ho přesnějc ptát, samozřejmě eng.
//
Tak to asi vyřešila přeinstalace MS Edge, kterej to celé brzdil. Podotýkám, že používám default chrome. Aktuálně to vypadá, že už ok, tak snad se to nezesere znovu.

Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.
Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9