člověče, to nedává moc smysl. Mám si koupit tablet a k němu připojit monitor? Proboha proč? Evidentně to bude méně výkonné než notebook a místa to zabere cca stejně. Jaká to je potom úspora místa a peněz a jaký výkon za ty peníze z toho dostanu v porovnání? Asi ne větší, dovolil bych si hádat, že spíše méně. Jediná výhoda by byla pak mobilita, protože bych si mohl ten tablet někam sebou vzít.
Ohledně BT klávesnice - nemám nic proti BT jako takovému, ale problém je v tom, že prostě nejsou klávesnice, které by mi vyhovovaly. Pouzívám na psaní už celé roky tohle

a nemůžu si ji vynachválit - jasně, dá se koupit v BT variantě, ale proč? Já už ji přece mám. Imho nevidím smysl ve výroku "Kdyz prdis na BT klavesnici, tak si klidne zij v technologickem praveku." - jako by USB fungovala hůř, než BT. To je zase jednou něco

, neupřednostňuješ ty náhodou nové technologie jen proto že jsou nové, byť v podstatě bez jakéhokoliv přínosu, nebo reálného zlepšení?

Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short