Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 8. 2016 23:42

.....chvilku mi to trvalo, ale pak mi docvaklo, že někdo smazal tu konverzaci o horoskopech. Gut.

Imho už aby tu to No Man's Sky bylo. Těším se jako už hoooooooooooooodně dlouho ne na nějakou novou hru a co si tak vzpomínám, tak to těšení překonává s přehledem i těšení na MGS5, nebo zaklínače. Tohle se rovná tak maximálně těšení na MGS4 a to už je spousta let dávno.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 8. 2016 01:02

Poslední dva dny jsem se docela zasekl na tomhle:
https://www.youtube.com/watch?v=9PlQPJmh95U
Pokud vládnete angličtinou (automatický překlad stojí za houby), tak to je hodně vtipné, poučné a naprosto uvolněné. Doporučuji.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Ertefol 10. 8. 2016 11:15

N.Marko píše:.....chvilku mi to trvalo, ale pak mi docvaklo, že někdo smazal tu konverzaci o horoskopech. Gut.

No, nemělo to tu vůbec co dělat, že jo :)

N.Marko píše:Imho už aby tu to No Man's Sky bylo. Těším se jako už hoooooooooooooodně dlouho ne na nějakou novou hru a co si tak vzpomínám, tak to těšení překonává s přehledem i těšení na MGS5, nebo zaklínače. Tohle se rovná tak maximálně těšení na MGS4 a to už je spousta let dávno.

Já se přiznám, že mně to nějak nechává úplně chladným, podle toho, co ukazují, mně přijde každá planeta "stejná" (střílení do živočichů apod.). Ale rád se nechám překvapit.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod tdjohn 11. 8. 2016 12:39

Mně to přijde jako low-cost hra s dobrým nápadem. Pokud to bude fajn, tak budu jedině rád, ale dost pochybuju podle technické "kvality" uniklých videí.

To mi připomnělo Watch dogs. Jsem je nedávno zase zkusil, protože přece nebude problém je dohrát, ne? No, docela je. To je brutálně nevyrovnaná hra a spíše ta hodnocení ji přeceňují. Nic tak strašného jsem dlouho neviděl. Občas je tam realistická grafika, občas je to super, ale obvykle je to mix hrůzy a průměrnosti. Škoda, ale tak si představuju spíše špatný low-cost. I Saints row (třeba 3), kde to všude křičí, že peníze nebyly, byl lépe dotažený.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 11. 8. 2016 17:36

N.Marko píše:Poslední dva dny jsem se docela zasekl na tomhle:
https://www.youtube.com/watch?v=9PlQPJmh95U
Pokud vládnete angličtinou (automatický překlad stojí za houby), tak to je hodně vtipné, poučné a naprosto uvolněné. Doporučuji.

Ty vole.. Jako zvládám dost porozumět, ale tohle... To je masakr.. Nechytám se ani náhodou. Špatně mluví a ještě hrozně rychle. Na mě. Na to ještě naučenej nejsem :mrgreen:
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 11. 8. 2016 23:39

Já tam vidím engliš titulky, tak je to v pohodě. Ty ne? Rozumět jen ušima... hmm, to tedy ne...
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 11. 8. 2016 23:55

Jako sorry, ale tohle je dost pěkná britská angličtina a nemůže s tím nikdo mít problém. S normální britskou je to o něco horší, ale jde spíše si zvyknout na to, že mají jinou výslovnost a celkově to mluvení. Nejsem odborník, takže neznám termíny :D Ale znal jsem Brita, kde mu ani lidé od nich moc nerozuměli. Takže pak je to těžký.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 12. 8. 2016 07:49

Titulky na prd. Poslouchat umím dost, když je rozumět. A tohle rozhodně není pěkná britská angličtina :D Pěknou angličtinou já předpokládám někoho, kdo nepolyká dvě třetiny věty, nemele taaak rychle, tím právě spoustu slov "zmizí" (což je největší kámen úrazu). Pro mě z mého pohledu.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 12. 8. 2016 17:18

Co dělá SCobra? Naposledy mluvil o holce a pak sem přestal chodit. To mu to jako zakázala? :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 8. 2016 21:22

Ne, je aktivní na XichtoKnížce.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 12. 8. 2016 21:59

Z bláta do louže :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 19. 8. 2016 11:24

tdjohn píše:Co dělá SCobra? Naposledy mluvil o holce a pak sem přestal chodit. To mu to jako zakázala? :D

Třeba změnil práci a nemá na nás čas ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod holubek002 21. 8. 2016 21:40

To se jako v neděli dozvím, že má v pondělí a úterý v Praze vystoupení Louis CK?
Tak snad někdy priste :-(
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 22. 8. 2016 06:16

Jako Louis Cestovní Kancelář? :mrgreen: Ale teda je fakt, že jsem to taky nevěděl. :hm

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 22. 8. 2016 17:03

Aspon usetrim...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka