Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Darwel 29. 7. 2016 00:10

Morrowind tedka nevalim, ale zas jsem neco rozparil, taky legendu. Hle:

Obrázek
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 29. 7. 2016 03:20

HAI DARWELE, něco ma To připomíná, ale těmhle STG jsem nějak nikdy nepřišel na chuť, jo Empair II. a Alfa centauri + crossfire, Setleři do trojky atd., Piráti z Atari i New 3D od Sida, No a další z mojí TOP desiny, hej. To je moje Káva. To AC jede i na W 10...No na Atari a Amize byly Perly: M.U.L.E.! - Traders, na PC: Zapitalism cz, a skleroza, musel bych najít seznam Archive TOP Zvon a vylízt na Půdičku, hmmm chce někdo Atárko 800, či ST mám jich víc, hehe, Ti co odcházeli z klubu Atari mi je věnovali...STarec od Atari Máca od Zvonu, Kdo si hraje nezlobí a nestárne , jo již konečně DEDO, od Martina a Alenky - vnuk Ondrášek, hecht...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 7. 2016 12:07

Tohle, nebo podobné hry jsem nikdy nehrál - nebo možná jo (z pohledu PCčkáře který se vyzná) ale na konzolích to je tak uzpůsobené, že to nepoznám. Čemu se to blíží nejvíc?
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod icotech852 29. 7. 2016 17:43

Heroes of Might and Magic?
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 31. 7. 2016 13:09

Tak jsem konečně přeměnil herní počítač na pracovní, protože kdo by v dnešní době hrál na PC, když máme užasné konzole. Ale musim říct, že výkon mě trochu zklamal. Doteď jsem používal dvoujádro, které bylo skoro 10 let staré a nebylo to špatné. Nový úžasný stroj je na běžné operace až třikrát rychlejší, ale nevím, jestli to je taková pecka. Disk mají stejný.

Ale zbylo mi AMD 270X:
Obrázek

Nemáte nějaké tipy, co s tím? Prodávat to smysl myslím nemám, ale nevím, co se dá s grafikou kromě hraní dělat :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 31. 7. 2016 13:12

Pro práci má hlavně smysl dát tam SSD.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod tdjohn 31. 7. 2016 13:19

Tak to je jasný, tím jsme právě oživil toho staříka. SSD a paměť. Smutný je, když nový komp je jen o tak málo rychlejší při stejném disku. To herní čtyřjádro je i5 a při zátěži všech jader jede na 4 GHz. Od toho jsem čekal trochu víc. Možná jen dělám "špatnou" práci na něm :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 31. 7. 2016 14:56

Od borce tveho kalibru bych cekal, ze vis presne, co chces a co ke sve nejdulezitejsi, nejnarocnejsi a nejlepsi praci potrebujes.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 31. 7. 2016 15:46

:mrgreen: :mrgreen: A ještě jsi zapomněl, že má na všechno prachy, jen je vše ostatní, krom práce, úplně zbytečné. Až se divím, že vůbec píše sem. :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 31. 7. 2016 16:02

To jasně vim, ale tohle byl takový pokus. Jsem po delší době pořídil herní komp. Zapnul ho párkrát a je na čase ho zklikvidovat jako dnes už překonaný způsob hraní :D Grafika je tam trochu navíc, ale nějaké vyžití se dá najít.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 31. 7. 2016 17:45

Já bych ji od tebe vzal coby uprgrade mého zastaralého staříka.
GTX960 jsem vrátil, bo byla poškozená a mám tam teď prastarou GTX275.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 31. 7. 2016 17:55

Wow, to zní zajímavě. Bychom se i mohli vidět ;) Tak to tajně probereme a třeba něco vymyslíme.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 31. 7. 2016 20:45

Jj :)
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 31. 7. 2016 22:22

Potřebuji poradit s Thunderbirdem. U firemní pošty mám málo místa pro maily, takže mám schránku plnou. Jak to udělat, abych maily uložil do nějakého archivu či složky v PC, abych k něm měl příštup a zároveň aby zmizely ze serveru? Když dám archivaci, tak to není nic jiného, než že se na serveru udělá nová složka a do ní se pošta přesune, to mi nepomůže.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod icotech852 1. 8. 2016 09:10

tdjohn píše:ale nevím, co se dá s grafikou kromě hraní dělat :D

3d studio,Cad,pripadne nejaky rendering

Jsem po delší době pořídil herní komp. Zapnul ho párkrát a je na čase ho zklikvidovat jako dnes už překonaný způsob hraní :D Grafika je tam trochu navíc, ale nějaké vyžití se dá najít.

Wow, to zní zajímavě

ano,WoW po dlhsej dobe znie ako zaujimava volba :D akurat vychadza Legion
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka