Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod jezek 15. 7. 2016 09:36

Nečte, půjde po prázdninách teprve do 2. třídy, ale zajímá se o to, co má táta v knihovničce a na discích. A co to má na ruce za prsten :D
Na LotR je ještě malá, zatím jsme začali s Potterem a jen první díl, ale o Hobitovi už chvíli uvažuju, to by ji už bavit mohlo.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Sasakr 15. 7. 2016 09:44

Dobrá svahilština. Jediný, co mi něco říká, je Burzum :-D
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 16. 7. 2016 11:35

No, takže puč se nám nepodařil a co z toho bude? Edrogan v reakci ne pokus o své odstranění utáhne šrouby a Turecko se stane jedním z hlavních pilířů Islámu - pravděpodobně toho extrémního rázu. Amerika bude posléze dělat jako že nic, že ho nepodporovala, Evropa se ze*ere z teroristů a Kurdové to odnesou na plné čáře. Nebude to hned, ale cca dva, možná tři roky a z prezidenta se stane sultán, nebo něco takového.
Prostě průser.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 16. 7. 2016 13:09

Puče se dřív podařily, protože za nima stála celá armáda.
Tady celá armáda do puče zapojena nebyla. Otázka je je li toho ještě kdy schopna, zřejmně ne, jinak by ten puč dopadl jinak.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 16. 7. 2016 17:04

My se z tech muslimu fakt jednou posereme. Jsou s nima jenom problemy. To same Nice. Politikove akt samozrejme odsoudili, ujistili verejnost, ze odpovedni lide budou privedeni ke spravedlnosti a ze nejlip udelame kdyz budeme stat vsichni spolu pod krasnou duhou. Za dva mesice nejpozdeji se ten kolotoc rozjede znovu a jedinny rozdil bude jine mesto a pocet obeti. Je mi z toho zle.

Uz i Anglie zaradila zpatecku. Nova premierka nema v planu odejit z Unie pokud se na tom neshodne cele kralovstvi. Takze na konec ta baba blazniva prece jenom nasla cesticku jak v EU zustat...
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod holubek002 16. 7. 2016 18:03

Obrázek

-- 16. 7. 2016 18:25 --

Hele excel magove. Jde nejak automaticky priradit k vypoctenym vysledkum grafické rovnice? Nejlepe obecny vzorec, dosazene cisla za promenne a vysledek. Dosazovaní cisel do vzorcu bych i ozelel. Treba nejak takto:
Výstřižek2.PNG
Výstřižek2.PNG (6.41 ) Zobrazeno 824 krát

Výstřižek.PNG
Výstřižek.PNG (6.13 ) Zobrazeno 825 krát

S tim, ze by se menilo jen a,b,c a rovnice (bude klidne predem napsana a schovana na jinem listu, jenom by se vybrala ta spravna ze seznamu) by se tam dosadila dle zadani.
Klidne to muze byt i ve wordu a z excelu by se braly hodnoty bunek.

Zkratka neco, kde nacpu nejake vstupni data, podle nich se zvoli vhodne vzorce, vypocitaji se vysledky (potud to neni zadny problem) a vytvori se vystup, ze ktereho by bylo jasne, jake vzorce (ale ne jen textove retezce typu "d=a^2+b/c^(-1/2)") byly pouzity.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 18. 7. 2016 10:52

PoliceCollector píše:Já bych si to rád zkusil taky
Mas moznost, uz je to oficialne dostupny i na ceskym Play Store.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 21. 7. 2016 18:15

Raduju se ze stolu na zakázku. :-) Jednoduchej, pěknej a dle mého :-)
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 21. 7. 2016 19:34

Excel nakonec asi vyresen pomoci neprimeho odkazu, kdyby to nekoho zajimalo...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 21. 7. 2016 21:01

Aha, to ani nevím, že takhle jde. :hm Zas o něco moudřejší. :-)

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 24. 7. 2016 07:50

Mám pár desítek Magic karet.. Cca možná 150. Jsou to, v té době pro mě, udělané balíčky. Neví někdo o někom, kdo by odkoupil? Se mi nechce to řešit přes aukro moc.. Ale stejně mi asi nemine sepsání jednotlivých karet, edic, vzácnosti a tak. :hm

Tak oprava, je jich 252 myslím. Kdyby někdo chtěl mrknout na seznam..
http://aukro.cz/magic-the-gathering-cca-250-karet-i6365430879.html

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 24. 7. 2016 21:41

Já bych do toho šel.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Mrak 25. 7. 2016 06:07

Tak uvidíš, třeba nikdo do konce týdne nepřihodí a budeš to mít za 300 i s poštovným :D :D Jak tam píšu, stav je různý. Což je škoda, jinak bych na tom určo vydělal víc. A nechce se mi šaškovat a hledat po Plzni, kde by je odkoupili atd.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 27. 7. 2016 19:52

Hai zbylí Doupáci, vrátil jsem sa po X - té k Tesům, není co hrát, že a Gold RPG To zachraňuje, Gothici jsou dohráni. Dá si někdo Morrowind taky?! STarec Máca od cave Zvon..., hecht od Neděle Dedo, až v 65. letech, vnuk Ondráš Moravák, story až se mi někdo ozve...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 27. 7. 2016 20:05

Gratuluji chlape :-))

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka