Ale chápu to

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Dobře, ale na to snad stačí ženská, ne? Připadá mi jako blbost dělit se mezi 2 lidi. Vždycky to pak bude jeden na úkor druhýho.jezek píše:Ani nevíš jaký je to pocit, když k tobě prcek přijde a přitulí se s tím, že se u tebe cítí dobře.
tdjohn píše:Přesně tak, pocit! Není to nic reálného, jen pocit...
Ale chápu toTaké jedno budu mít rodinu, ale na to je hromada času později. Od 40 začnu balit holky a časem i rodina bude
Sasakr píše:Dobře, ale na to snad stačí ženská, ne? Připadá mi jako blbost dělit se mezi 2 lidi. Vždycky to pak bude jeden na úkor druhýho.
jezek píše:
ad1) Děti ve 40? To raději ani ne, aby si pak jejich spolužáci nemysleli, že je vyzvedává děda.
Mrak píše:Nejen, jak řekl Ježek, ale zároveň prostě fyzicky i mentálně tomu dítěti nebudeš stíhat a rozumět, když budeš starej kmet.
tdjohn píše:Co blázníšHolka ve 40 a rodina třeba až v 50. Spolužáci jsou mi ukradení, stejně bych svoje děti neposílal do našich odpadních škol. Hlavně pokud vypadáš v 50 jako děda, tak ne každý to tak má. Pokud jsi mládí netrávil večírky, kouřením, pitím a sexem, tak můžeš být celkem zachovalý. To myslím obecně, ne že vypadáš ve 30 na 60
tdjohn píše:S váma bych chtěl začít podnikatVšechno vidíte dost černě. V 50 pojít
OMG..
Hlavně by mě zajímalo, co asi tak může mladý otec předat dětem, když nic ještě nezažil.
Po tech dlouhejch konverzacich s tebou, Sasakre, jsem dosel k nazoru ze ses dost divnej, ale tohle je fakt hafo top.Sasakr píše:Dobře, ale na to snad stačí ženská, ne? Připadá mi jako blbost dělit se mezi 2 lidi. Vždycky to pak bude jeden na úkor druhýho.jezek píše:Ani nevíš jaký je to pocit, když k tobě prcek přijde a přitulí se s tím, že se u tebe cítí dobře.
N.Marko píše:Takže když někdo kráká ty kraviny "děti si v mládí umí udělat každý blbec", měl by mít na mysli, že z hlediska zdravého genofondu jde naopak o naprosto rozumnou strategii. Koneckonců genům nezáleží na objemu našich zkušeností, ale jen na vlastním množení a starat se o retardované dítě je peklo.
Mrak píše:tdjohn píše:S váma bych chtěl začít podnikatVšechno vidíte dost černě. V 50 pojít
OMG..
Hlavně by mě zajímalo, co asi tak může mladý otec předat dětem, když nic ještě nezažil.
Tak to byl jen příklad, samozřejmě dneska to není takhle "jednoduchý". Ale víš *****. A prostě hraje v tom roli milion věcí. Já sice napsal jeden extrém, ale Ty píšeš taky docela extrémy. Ano, jak řekl Marko, pro chlapy je to trochu jednodušší, ale pořád to není taky ideál.
PoliceCollector píše:A navíc se mi trhá Hitman a musím si koupit novej počítač ale mám akorát pár šušňů na áemdéčko... a to ještě s vodřenejma ušima.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků