Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 12. 3. 2016 02:06

Samo že mám příspěvek od rodiny, na měsíc. Když nezhubnu tak konec zvonec mravenec.

Nový Hitman vypadá že bude návrat k Hitmanovi v podobě v jaké jej máme nejradši. Průšvih je že první dvě mise mi šly krásně, ale Módní přehlídka se začala od počátku trhat a sekat.... Optimalizace na dvě věci... Dyť to vypadá pořád jako Absolution, tak proč to má takové šílené HW nároky ? Engine je prý pořád ten samý.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 12. 3. 2016 02:33

A kdo ji našel a přihásil tě?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 12. 3. 2016 08:58

Za měsíc se sice dá zvládnout dost, ale to není jen o cvičení, ale i o stravě a jiných pohybových aktivitách. A protože prakticky vysedáváš tady celé dny, tak zhubneš leda prd, ani ta trenérka nepomůže. Takže prakticky konec už teď. ;-)
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 12. 3. 2016 10:21

Strava se upraví taky....
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 12. 3. 2016 11:21

Jakože hodně zásadně? Páč vím, jak žeru já :D A to vážím o 27kg míň, jak Ty :-) Ale jde i o ten pohyb, když necvičíš, něco kondičního :-)

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 12. 3. 2016 15:02

Dcera odjela na 14 dní poprvé do školy v přírodě. Kdo bude více strádat?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Mrak 12. 3. 2016 15:14

Maminka. :-)

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 3. 2016 17:19

Učitelky?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod icotech852 12. 3. 2016 19:42

Darwel píše:Aby nezapomenout - Darwel zaregistrovat, Darwel byt zaneprazdnen. Darwel podivat pri nejblizsi prilezitost.

uz som si myslel,ze Darwel videt,Darwel znechucen,Darwel se radsi nevyjadrovat :-))

-- 12. 3. 2016 19:49 --

PoliceCollector píše:Mate nekdo zkusenosti s vracenim penez na steamu ? Visi mi tam 64€ za steam controller; objednavku jsem nakonec zrusil; protoze recenze jsou spis rozporuplny a krom toho sem obevil gamepad xbone elite. Sice stoji 2x tolik ale ma mit kovovy dily... Mate ho nekdo ? Je kov i uvnitr ?

chapem ta,ale osobne si myslim,ze Steam controller je technologicka "novinka" i ked to neznamena,ze tym padom i oblubena.Myslim si,ze jeho cena je tak akurat na novinku.70e je cena,ktoru som bol ochotny zaplatit.Za Xbox360 by som dal do 50e.

Prepac,ale Xbone elite za 149e? tu uz musi niekomu prepinat.Za plastovy ovladac tohto typu som ochotny dat do 70e a to by musel niest meno ELITE.Som zvedavy ci to bude Made in China a este viac by ma zaujimala cena vyroby.Toto je uz trosku cez ciaru.
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 12. 3. 2016 20:08

Razer Wildcat je ještě dražší. Ten ale prý má kovové spouště (triggery), Elite prý ne. Ale zase nemá ty dolní páčky (pádélka).
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 14. 3. 2016 07:26

Mrak píše:Maminka. :-)

N.Marko píše:Učitelky?

Ku*va a tatínek vás nenapadl? :/
Ne, je to nezvyk, tak dlouho bez prďoly... Ani se mi nechce nic hrát.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 3. 2016 09:37

jezek píše:
Mrak píše:Maminka. :-)

N.Marko píše:Učitelky?

Ku*va a tatínek vás nenapadl? :/
Ne, je to nezvyk, tak dlouho bez prďoly... Ani se mi nechce nic hrát.

A jooooo, tatinek... tak ten náš fakt ani nenapadl :|

:D
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 14. 3. 2016 19:21

Jsme mysleli, že se tatínek nepočítá, že ten je rád za chvilku klidu :nenapadne :D

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 3. 2016 22:54

Přesně. Ženský a děti = ztráta času! :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 15. 3. 2016 07:30

Prdlajz ztráta času. Ani nevíš jaký je to pocit, když k tobě prcek přijde a přitulí se s tím, že se u tebe cítí dobře.

A chvíle klidu to není, spíše naopak. Pořád uvažuješ nad tím, jestli nezlobí, jestli je všechno ok atp. Víš že je, ale i tak se toho pocitu nejde zbavit (pokud ti tedy nejsou potomci u pr*ele).
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka