Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Sasakr 9. 3. 2016 19:13

icotech852 píše:tak to som nasiel za video :D ,komunizmus uz mame za sebou,ale zaujima ma Darwelov nazor ohladne odhodlania tychto ludi.Proste chcem aby sa k tomu videu vyjadril,co si o tom mysli + navyse nejaky ten pokec.

Ty vole :-D To je hodně vostrý no. Vydržel jsem to ještě chvíli po znárodňování.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Sattero 9. 3. 2016 19:48

jezek píše:
Sattero píše:Delam ze delam a jde mi to dobre, musim se pochvalit.

Jaký máš skill? Já docela vysoký :D

Dneska jsem vyexpil na další levl, 5 a půl hodiny včetně pauziček flákačka. Pravda i jedno hodinu a půl dlouhé školení, ale to byla sranda, to se počítá do flákačky. :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 3. 2016 20:51

A nejlepší na tom je, že okrádáš nejvíc sebe :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 9. 3. 2016 20:54

Vůbec, zaplaceno to mám, učím se nové technologie a nemusím to dělat doma... ;-)
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 9. 3. 2016 21:52

Neděláš ve státním, že ne?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 3. 2016 22:33

Sattero píše: 5 a půl hodiny včetně pauziček flákačka. Pravda i jedno hodinu a půl dlouhé školení, ale to byla sranda, to se počítá do flákačky. :D

Sattero píše:učím se nové technologie a nemusím to dělat doma... ;-)

Neco mi unika?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 10. 3. 2016 01:48

tdjohn: Rekneme, ze snem vsech neni byt neustale na spici. Jsou lide, kteri maji radi o neco pomalejsi styl zivota, nez jak idiot furt jet na plno, pri zachovani zvedavosti. A sledovani toho, co se na spici deje, bo je to fun.

Ano, nebudeme pravdepodobne v tech nejvyssich platovych urovnich, asi nic nevynalezneme ani nebudeme vlastnit Lamborghini Aventador. Smutny.

Kazdy ma casove priority nekde jinde a pokud napises, ze Sattero okrada sam sebe, tak se okrada z tveho pohledu. Satteruv nazor muze klidne byt ten, ze svuj cas investuje nejlepe jak muze, jelikoz mu to naprosto vyhovuje.

Kapišto?
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 10. 3. 2016 11:58

Já to chápu a jsem rád, protože mi neroste z tebe konkurence. Jen jsem se ozval, protože jsi psal, že práce je pohodička. Práce i studium je pohodička pro lemply, kteří ani v jednom nic dělat nemusí. Tím neříkám, že nic neděláš, jen pohodička má vždy nějaké nevýhody :)

Sattero preferuje nicnedělání a dělá mu to radost? Investice do nicnedělání? Jaká bude návratnost?
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 10. 3. 2016 12:41

Ty ses fakt extremista v nazorech, vsechno cerne, vsichni spatni :D Pro me je vzdelavani a treninky v ramci pracovni doby nicnedelani, nebot v zasade nevykonavam svou praci v danou chvili. Ze se da u vzdelavani relaxovat a odpocinout si, je pro mne plus stejne jako fakt, ze diky splnenym skolenim se pripravuji na jiny modus operandi naseho teamu. It's that easy.
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 10. 3. 2016 13:12

Tak super, máme alespoň něco. Vzdělávání není nicnedělání. Také neříkáš studentům, pokud se učí, flákači :D U vzdělání se určitě odpočinout nedá. Takže jsem z toho trochu zmatený, ale to je asi jedno :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 10. 3. 2016 13:27

Kdyz jsem studoval, studovani bylo mojie naplni prace a bylo to prioritou jinde, nez brigadky (treba).

U video treninku se v klidu nazeru, dam si kaficko. Neni to nic sloziteho, pouze teoreticke blaboly a malokdy moznost skrz virtualni laboratori vyzkouset, coz me treba bavilo u Cisco IOS. Dalsi forma skoleni, tedy s amiky, je uz narocnejsi, ale stale nic z ceho bych mel mit osypky. Tranink s manazerem/tech leaderem je vetsinou sranda, takze ac se clovek uci ci dostava zjeba, jeste se zasmeje. Z meho pohledu tedy pohodicka. Do prace totiz davam jine usili, vice cinnosti a chci vysledek perfektni. Ze skoleni chci neco pochytit, poucit se, a to je u mne na jine rovine. Nicmene plati, ze nepotrebuji byt mistr sveta ve vsem, ale praci delat poctive s dobrym pocitem. Pokud ten pocit neni, vim, ze jsem neco zanedbal/vynechal a rozhodi to potom vykonnost.

Tak jest.
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 10. 3. 2016 22:03

Tak mám novou slečnu trenérku, velmi pohlednou blondýnku, byla i v miss Bodyfitness. Doufám že ze mě udělá trošku sports mana. Dneska sem se vážil a mám váhu 107Kg/175cm. Brrr.

A koupil jsem si model tanku T-44, ještě donedávna jsem netušil že něco takovýho existovalo. Je to náádherná pšíšerka, vypadá to jako hybrid mezi T-34/38 a T-54/55 :) Má takovou rychlou siluetu :) (Taky rychlej byl 60Km/h).

Obrázek
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 11. 3. 2016 06:39

Tomu tanku bych klidně i věřil, i když by byla lepší fotka modelu, ale tej slečně nějak ne :-)
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 11. 3. 2016 13:26

Já slečně věřím. Nezapomeň, že mu jí platí maminka.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 11. 3. 2016 15:33

Vidím to podobně. Přijde mi divné, že by někdo absolutně neschopný neměl problém si zaplatit trenérku. Buď je tedy PC šikovný a pak by neměl být problém si najít nějakou dvacítku i na vztah a nebo tady něco nehraje :D
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka