A to říká kdo ? Mustang je klasika od 70.let co šel do kin Bullitův případ. Jinak v Americe nebo Japonsku byl (nebo možná i je) používaný jako silniční stíhačka u policie, existují mimo tovární verze (Saleen, Shelby)... Mně se na něm líbí že je velký(na rozdíl od mrňousů jako je MX-5 nebo GT-86) nebo pidi mercedesů (nevím teď z hlavy jak se ty nejmenší modely jmenují).
Je to low cost. Ale v EU teď má dost zajímavou pozici,protože stojí nějakých 850k CZK, takže někde kde je třeba ta GT-86 (která je ale menší), MX5 nebo vytuněný osobáky jako Golf GTi či Octavia RS. Já bych bral Mustanga. A bral bych ho i v porovnání s drahejma skopčákama (Z-4 atd.).
O Mercedesech se zase říká že sou pro zazobaný důchodce - nevím jestli SLS nebo jeho nástupce GT jsou zrovna "důchodcovský kcháry" a třeba když sem poprvý viděl S-coupé tak mi padla čelist... Nádherný auta. A co takovej Jaguar F-Type ? Nebo co Ferrari a Lamborghini ?

Včera sem viděl týpka v FF, odhadem těch 35. Nebo co takovej Veyron, vlastně dneska už Chiron, La Ferrari, 918... A co klasika nejklasičtější - "911" ? Hmm ?
Já sem skromnej, stačil by mi Rolls Royce Wraith

U toho by mě extra zajímalo jak vlastně jezdí (dvoutunový, šestimetrový hebedo).