Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Sasakr 6. 3. 2016 00:46

Každé auto? V základu těžko a za příplatek to bylo i v tom roce 2007. Akorát to zaplať pánbůh nebylo dotykové (protože ovládání na volantu je lepší), nebylo to tak velké (protože je to auto, ne obývák) a nebylo to tak barevné a výkonné (holt doba pokročila).

A pokud ti jde v autě jen o to patlat po obrazovce, tak to jsi mohl před 30 lety.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 6. 3. 2016 02:20

Mrak píše:Proto mluvím o pohádkách. Úplně proti logice. Asi jako všechno.

Tak ja nevim, treba to bezi v rodine. :D Proto jsem se ptal.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod icotech852 6. 3. 2016 08:04

Sasakr píše:A pokud ti jde v autě jen o to patlat po obrazovce, tak to jsi mohl před 30 lety

to je z Falloutu?
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 6. 3. 2016 09:54

Ne, z tohoto vozu
Obrázek
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod holubek002 6. 3. 2016 15:29

tdjohn píše:
Sasakr píše:Jinak já dneska viděl Mustanga a hned za ním Nissan GTR. To se v Liberci moc nevidí.

Dobrá kombinace ;) Dříve jsem chtěl spíše první, ale jak stárnu, tak spíše něco usedlejšího, takže druhé :D Těžko říct, jestli někdy pořídím.

GTR je usedlejsi?
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 3. 2016 16:11

Spíše Mustang je pro mladé týpky kolem dvaceti. Prostě chceš zamachrovat a nemáš peníze, tak máš Mustanga. Později už ale oceníš i další kvality, které GT-R určitě nabízí. A pořád to vypadá docela dobře i z venku :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 3. 2016 17:35

To platí v Americe kde Mustang stojí jako octa. Ne v česku kde stojí milion.

Nemluvě o tom že Mustang je Muscle car s tradicí. Tak nevím co to má co společného s mladejma týpkama kolem dvaceti, neznám moc mlaďochů co mají fungl nágl oktávku (tedy možnost "minút" (nádherné slovenské slovo) půl mega. V ČR 2x tolik.

U mě je GTR zdiskreditovaný tou aférou kdy se v nich honili dva floutkové a někoho sejmuli...

Poslední dvě generace Mustangu jsou velice pěkné. Já bych ho bral. Konečně s mým amerikanofilstvím by se ke mě hodil :D
Naposledy upravil PoliceCollector dne 6. 3. 2016 17:48, celkově upraveno 1
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod boonno 6. 3. 2016 17:37

No myslím, že ani oktávku si tady moc 20ti letých dovolit nemůže.
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 3. 2016 17:50

Šak píšu že ne.

Takže Mustang=auto pro dvacetiletý je jen představa.

Je to levný americký sporťák, ale levný v Americe. Pozici prémiovky tam drží Corvette. Ta je schopna sežrat i Carreru, ale opět platí že v USA je za "pakatel" a v ČR je to milionářský auto s pořizovačkou dva mega. Přesněji v USA stojí jako ten Mustang tady (kolem mega).
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 3. 2016 17:56

Myslel jsem USA, tady u nás si nemůžeš dovolit vůbec nic :D Ale pořád je tam problém, že by sis třeba v 35 pořídil auto, který není pro 35letý :)
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 3. 2016 18:08

A to říká kdo ? Mustang je klasika od 70.let co šel do kin Bullitův případ. Jinak v Americe nebo Japonsku byl (nebo možná i je) používaný jako silniční stíhačka u policie, existují mimo tovární verze (Saleen, Shelby)... Mně se na něm líbí že je velký(na rozdíl od mrňousů jako je MX-5 nebo GT-86) nebo pidi mercedesů (nevím teď z hlavy jak se ty nejmenší modely jmenují).

Je to low cost. Ale v EU teď má dost zajímavou pozici,protože stojí nějakých 850k CZK, takže někde kde je třeba ta GT-86 (která je ale menší), MX5 nebo vytuněný osobáky jako Golf GTi či Octavia RS. Já bych bral Mustanga. A bral bych ho i v porovnání s drahejma skopčákama (Z-4 atd.).

O Mercedesech se zase říká že sou pro zazobaný důchodce - nevím jestli SLS nebo jeho nástupce GT jsou zrovna "důchodcovský kcháry" a třeba když sem poprvý viděl S-coupé tak mi padla čelist... Nádherný auta. A co takovej Jaguar F-Type ? Nebo co Ferrari a Lamborghini ? :D Včera sem viděl týpka v FF, odhadem těch 35. Nebo co takovej Veyron, vlastně dneska už Chiron, La Ferrari, 918... A co klasika nejklasičtější - "911" ? Hmm ?

Já sem skromnej, stačil by mi Rolls Royce Wraith :D :D :D U toho by mě extra zajímalo jak vlastně jezdí (dvoutunový, šestimetrový hebedo).
Naposledy upravil PoliceCollector dne 6. 3. 2016 18:22, celkově upraveno 1
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 3. 2016 18:21

:D

Taky se vám na hrej.cz nezobrazují články a je tam nějaké čekání? Jsem zvědavý, jestli jim to jako zvýší popularitu. Na doupě to bylo také a už není, ne? Jsem si mezitím zvykl na články neklikat.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 6. 3. 2016 18:21

PoliceCollector píše:U mě je GTR zdiskreditovaný tou aférou kdy se v nich honili dva floutkové a někoho sejmuli...

Srsly.. :oboze

Mustang milion u nás? Tvl kde žiješ. 300k. Jo počkej, Ty bys zas totál nové. :D Kámoš měl mustanga shelby. Cca před 6 lety. Pak ho střelil a koupil si Z06. Ale rozhodně za to nedával takové šílené částky. Kor, když jsem se na to ptal známých, co obchodují, tak měli zrovna v té době taky na prodej Mustanga za 300k, akorát bych musel zacvakat dodělávky, aby to splňovalo Evropské požadavky. Blinkry atd. dle našeho. Takže jako..
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 3. 2016 18:23

Díval jsem na Mustanga minulé generace.

Pod pět set nešel.

A mimochodem - kdo má ve dvaceti třista tisíc ?

A s těma dodělávkama byl za půl mega...
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 3. 2016 18:27

Nevím, jestli ses toho všiml, ale dnes se nic neplatí ušetřenými penězi. Není to moc efektivní, takže nikdo 300 tísíc ve 20 nepotřebuje. Můžeš mít řidičák, Mustanga, holku i zbroják! :D
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka